ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά όπως και κάθε χρόνο ήρθε η ώρα να αλλάξω ακουστικά. Τώρα έχω ένα ζευγάρι Koss Portapro τα οποία για τα λεφτά τους είναι άψογα και βάζουν κάτω ακριβότερα ακουστικά στο θέμα της ποιότητας ήχου. Τα "χόρτασα" όμως και θέλω να αναβαθμίσω σε κάτι ποιο "σοβαρό". Η χρήση θα είναι κυρίως μουσική και το gaming στις φορητές μου συσκευές. Οπως πάντα έχω κάτι στο νου μου αλλά θέλω γνώμες και απόψεις και ειδικά από τους έμπειρους και απαιτητικούς του ήχου (που είμαι και ο ίδιος). Τι ζητάω από τα ακουστικά: - ΜΟΝΟ κλειστού ή ημι-κλειστού τύπου ακουστικά, ψείρες απορρίπτονται. - Να μπορούν τα ακουστικά να διπλώνονται για εύκολη μεταφορά. - Κατά προτίμηση αποσπόμενα καλώδια και αν υπάρχει δυνατότητα το πακέτο να διαθέτει αρκετούς τύπους καλωδίων και καρφιών. - Θυσιάζω τα πάντα στο θέμα της άνεσης και ποιότητας ήχου. BUDGET: 150 ευρώ ταβάνι και μόνο αν υπάρχει κάτι πραγματικά εξαιρετικό λίγο παραπάνω θα το σπάσω.
Haris San Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν παιδιά όπως και κάθε χρόνο ήρθε η ώρα να αλλάξω ακουστικά. Audio technica ath-m50 καλυτερα headphones κατω των 200... Επισης οταν τα παρεις θα σταματησεις να "αναβαθμιζεις". Αν θελεις δινε τα σε μενα και θα αναβαθμιζω εγω 1
tsourakis13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Να κάνω μια άσχετη ερώτηση; Όλοι εσείς που δίνετε τόσα χρήματα για ακουστικά (κάθε χρόνο;!) ακούτε τουλάχιστον μουσική σε υψηλή ποιότητα (.flac) ή τσάμπα τα λεφτά;
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Απο μουσικη η -χειροτερη- ποιοτητα που εχω ειναι MP3 320Kbps που φυσικα εχουν γινει convert απευθειας σε αυτην την ποιοτητα απο audio CD ή ειναι κατεβασμενα απευθειας σε αυτην την ποιοτητα. Γενικοτερα το FLAC κυριαρχει στη συλλογη μου. Harris boy τα ATH M50X ηταν η πρωτη μου επιλογη μεχρι που ειδα το κοστολογιο. Επειδη θα αγορασω απο Amazon (δεν ειμαι Ελλαδα) κοστιζουν 144 λιρες + 12 λιρες μεταφορικα = 158 λιρες = 200+ ευρω τελικη τιμη. Δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν παραπανω σε σχεση με κατι αλλο που κυκλοφορει μεχρι τα 150 ευρω. 1
Haris San Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Απο μουσικη η -χειροτερη- ποιοτητα που εχω ειναι MP3 320Kbps που φυσικα εχουν γινει convert απευθειας σε αυτην την ποιοτητα απο audio CD ή ειναι κατεβασμενα απευθειας σε αυτην την ποιοτητα. Γενικοτερα το FLAC κυριαρχει στη συλλογη μου. Harris boy τα ATH M50X ηταν η πρωτη μου επιλογη μεχρι που ειδα το κοστολογιο. Επειδη θα αγορασω απο Amazon (δεν ειμαι Ελλαδα) κοστιζουν 144 λιρες + 12 λιρες μεταφορικα = 158 λιρες = 200+ ευρω τελικη τιμη. Δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν παραπανω σε σχεση με κατι αλλο που κυκλοφορει μεχρι τα 150 ευρω. Πριν απο καποιο καιρο ειχαν 125 ευρω νομιζω στο σκρουτζ.. Αγγλια εισαι? http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica-ATH-M50X-Headphones-New-2014-Version-Free-Delivery-/291321248032?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item43d4197920
kataramenos32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Απο μουσικη η -χειροτερη- ποιοτητα που εχω ειναι MP3 320Kbps που φυσικα εχουν γινει convert απευθειας σε αυτην την ποιοτητα απο audio CD ή ειναι κατεβασμενα απευθειας σε αυτην την ποιοτητα. Γενικοτερα το FLAC κυριαρχει στη συλλογη μου. Harris boy τα ATH M50X ηταν η πρωτη μου επιλογη μεχρι που ειδα το κοστολογιο. Επειδη θα αγορασω απο Amazon (δεν ειμαι Ελλαδα) κοστιζουν 144 λιρες + 12 λιρες μεταφορικα = 158 λιρες = 200+ ευρω τελικη τιμη. Δεν ξερω κατα ποσο αξιζουν παραπανω σε σχεση με κατι αλλο που κυκλοφορει μεχρι τα 150 ευρω. Εδω εισαι http://www.amazon.co.uk/Technica-ATH-M50-Studio-Monitor-Headphones-Black/dp/B000ULAP4U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1419855663&sr=8-2&keywords=audio+technica+ath-m50.Νομιζω η μονη διαφορα με τα Χ ειναι το αποσπωμενο καλωδιο οποτε...
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πριν απο καποιο καιρο ειχαν 125 ευρω νομιζω στο σκρουτζ.. Αγγλια εισαι? http://www.ebay.com/itm/Audio-Technica-ATH-M50X-Headphones-New-2014-Version-Free-Delivery-/291321248032?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item43d4197920 Ειμαι Κυπρο και ο συγκεκριμενος πωλητης απο που τα στελνει και μου χρεωνει 44 λιρες μεταφορικα; Παντως απο Ελλαδα τα βρισκω 160 ευρω + κανενα 25άρι για μεταφορικα ειμαστε παλι αρκετα πανω απο το οριο μου. Εδω εισαι http://www.amazon.co.uk/Technica-ATH-M50-Studio-Monitor-Headphones-Black/dp/B000ULAP4U/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1419855663&sr=8-2&keywords=audio+technica+ath-m50.Νομιζω η μονη διαφορα με τα Χ ειναι το αποσπωμενο καλωδιο οποτε... Το θελω το αποσπομενο καλωδιο για λογους μεταφορας και ασφαλειας. Επισης τα Μ50Χ ερχονται στο κουτι με τρια διαφορετικα καλωδια (ενα σπιραλ, ενα μεγαλο 3 μετρων και ενα μικρο για on the go καταστασεις). Παντως γενικοτερα βλεπω οτι μαλλον θα βαλω το χερι λιγο ποιο βαθεια για να παρω κατι πραγματικα καλο. Κοιταζοντας γυρω γυρω για αλλες προτασεις δεν υπαρχουν και πολλες τοσο ολοκληρωμενες οσο τα Μ50Χ σε αυτο το κοστολογιο. Μαλλον θα τα τσιμπησω.
ikaruga24 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχουν σε προσφορα σε τοπικο καταστημα τα Sennheiser HD-598 στα 170 και HD 558 στα 140 ευρω ενω κανονικα κοστιζουν 210+ και 160+ αντιστοιχα. Αξιζουν; Για sennheizer δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια σε οτι αφορα την ποιοτητα ηχου αλλα δεν ξερω αν λενε τα συγκεκριμενα μοντελα και αν αξιζει τα λεφτα του. Απο ορισμενα review ομως ολα δειχνουν οτι προκειται για εξαιρετικης ποιοτητας και ανεσης ακουστικα που ομως δεν μεταφερονται αλλα ουτε και εχουν αποσπομενα καλωδια.
Haris San Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια εχουν σε προσφορα σε τοπικο καταστημα τα Sennheiser HD-598 στα 170 και HD 558 στα 140 ευρω ενω κανονικα κοστιζουν 210+ και 160+ αντιστοιχα. Αξιζουν; Για sennheizer δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια σε οτι αφορα την ποιοτητα ηχου αλλα δεν ξερω αν λενε τα συγκεκριμενα μοντελα και αν αξιζει τα λεφτα του. Απο ορισμενα review ομως ολα δειχνουν οτι προκειται για εξαιρετικης ποιοτητας και ανεσης ακουστικα που ομως δεν μεταφερονται αλλα ουτε και εχουν αποσπομενα καλωδια. Tα 598 γαμανε! Και για gaming ειναι καλα...Αλλα εγω θα επαιρνα m50 επειδη πιστευω ειναι τα καλυτερα, αλλα και τα 598 πολυ δυνατα!!! Αν δεν θες να μπλεκεις με εξωτερικο ή εξοδα αποστολης κτλ παρε τα sennheiser, και οι 2 πολυ καλες επιλογες. Οποιο και να παρεις μην σε δω του χρονου να ανοιγεις τοπικ για αναβαθμιση
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστω για την εικονα φιλε viper αλλα θα φωναξω τον hawkeye για να μου την διαβασει. Χμμμ πραγματι Harris boy, διαβαζω για τα 598 και μου φαινεται οτι μαλλον σε αυτα πρεπει να παω. Ειτε σε αυτα ειτε στα beyrdynamic 770 pro των 32Ωμ που ειναι αντιστοιχα σε τιμη. Γενικοτερα απο αυτα που διαβασα τα ATH M50X αξιζουν γυρω στα 120 +/- ευρω. Στα 160 ειναι ακριβα και υπαρχουν καλυτερες και σιγουρα ποιο ανετες επιλογες επιλογες οπως τα 598 που ειναι και open back σχεδιασμου που προτιμω ή τα 770 pro που λεγεται οτι εχουν καλυτερο ηχο και ειναι ταυτοχρονα πολυ ποιο ανετα (σημαντικοτατο). Γενικα μαλλον στα 598 θα καταλληξω γιατι ειναι αμεσα διαθεσιμα εδω σε τοπικο καταστημα εκτος και αν για καποιο λογο αλλαξω γνωμη.
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά έχω εγω, είναι πολύ καλά. http://www.amazon.co.uk/AKG-K550-High-Performance-Closed-Back-Headphones-Black/dp/B005CNR7B0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419905582&sr=8-1&keywords=akg+k550
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτά έχω εγω, είναι πολύ καλά. http://www.amazon.co.uk/AKG-K550-High-Performance-Closed-Back-Headphones-Black/dp/B005CNR7B0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1419905582&sr=8-1&keywords=akg+k550 Εξαιρετικη τιμη αν σκεφτεις οτι κανονικα κοστιζουν πανω απο 150, θα τα τσεκαρω και αυτα να δω τι παιζει.
Silverage Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, και σε αρκετά σημεία λένε οτι είναι καλύτερα απο τα ATH M50.
ikaruga24 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο διαβαζω στα συγκριτικα. Απο τιμη απλα δεν παιζονται, νομιζω οτι ειναι οτι καλυτερο μου εχετε προτεινει ως τωρα. 125 ευρω για τετοια ακουστικα ειναι μαλλον οτι καλυτερο μπορω να παρω αυτη τη στιγμη. Θα το τσεκαρω λιγο παραπανω και αυριο θα περασω σε παραγγελια σε οτι αποφασισω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα