shooterg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια!! Σχετικα με την μπαταρια που λενε οτι κραταει 2 μερες + εγω με κανονικη χρηση με τελειωνει..να το παω σε καποιο service να το δουνε?
StigmaX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τη μπαταρία κατά βάση την μετράς με το πόσες ώρες αναμενη οθόνη σου βγάζει το τηλέφωνο. Άλλο βγάζει 3,αλλο 4 κτλ κτλ... Το να μετράς σε μέρες είναι λάθος μιας και ο καθένας κάνει διαφορετική χρήση. Αν εσύ ας πούμε παίζεις από το πρωί candy crush, και κάποιος άλλος απλά στείλει δέκα μηνύματα στο viber, προφανώς και θα σου τελειώσει σε μιση μέρα και ο άλλος μετά από δύο μέρες θα είναι ακόμα στο 50%...
aekoupoli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 τι εννοεις κανονικη χρηση?ανοιχτα 3g?wifi?gps?συγχρονισμο κτλ?ποση ωρα παιχνιδια?ποση ωρα facebook?αν εχεις βεβαια
shooterg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Facebook μπαινω 5_6 ωρες με ανοιχτο wi.fi
aekoupoli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το facebook τρωει παρα πολυ μπαταρια.αν μπαινεις πολλες ωρες καλυτερα να μπαινεις απο τον browser 1
dieccast Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια!! Σχετικα με την μπαταρια που λενε οτι κραταει 2 μερες + εγω με κανονικη χρηση με τελειωνει..να το παω σε καποιο service να το δουνε? φιλε μου ασε τι λεει ο καθενας! για τον αλλον ενα κινητο δεν εχει λαγκ ενω ενας αλλος που ειναι ψιρας μπορει να παρατηρησει λαγκ! τωρα αυτο που τα φουσκωνουν ολα και λενε οτι η μπαταρια κραταει 2 μερες δεν ξερω! παντως εσενα αμα σου κρατησε μια μερα και το ειχες απο το πρωι ως το βραδυ και το ξεζουμισες τοτε λογικο δεν ειναι?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 κατοχος G2 εδω και 9μηνες,το μονο που εχω ναπω ειναι οτι εχω κρατησει την μπαταρια μου απο 8ωρες αλλα εως και 3 μερες...συνηθως ομως λογω παιχνιδιων 3g/wifi chat και τετοια μου βγαζει μια μερα ανετα!
thomasGr7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Και εμενα μου βγαζει μια μερα! οποτε δεν χρειαζεται να ανυσηχω !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα