Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους σας θα ήθελα να ρωτήσω αυτήν την στιγμή απο την intel ποιός είναι ο ποιό γρήγορος επεξεργαστής μέχρι σήμερα;Ρωτάω απλά γιατί θέλω να λύσω μια απορεία με έναν φίλο όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει.

Δημοσ.

Χρόνια πολλά σε όλους σας θα ήθελα να ρωτήσω αυτήν την στιγμή απο την intel ποιός είναι ο ποιό γρήγορος επεξεργαστής μέχρι σήμερα;Ρωτάω απλά γιατί θέλω να λύσω μια απορεία με έναν φίλο όποιος ξέρει σίγουρα ας απαντήσει.

Ο πιο ακριβος που πωλειται αυτην την στιγμη. 

Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτη η ερωτηση πλεον,μονο ατομο που δεν γνωριζει απο την τρεχουσα τεχνολογια θα την εκανε.Η σωστη ερωτηση ειναι ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος για συγκεκριμενες εφαρμογες/gaming.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν ισχυει αυτη η ερωτηση πλεον,μονο ατομο που δεν γνωριζει απο την τρεχουσα τεχνολογια θα την εκανε.Η σωστη ερωτηση ειναι ποιος ειναι ο πιο αποτελεσματικος για συγκεκριμενες εφαρμογες/gaming.

Βασικα ακριβως αυτο 

Θες πιο γρηγορος για παιχνιδια ?

πιο γρηγορος για βαριες εφαρμογες ?

να ειναι stock ή OCed ??

Δημοσ.

Πιό γρήγορος per core νομίζω ο 4790Κ με διαφορά. Και γενικώς, για ό,τι χρησιμοποιεί από 1 έως 4 πυρήνες. 

Για εφαρμογές που αξιοποιούν όλους τους πυρήνες (π.χ. rendering) είναι αυτός... http://ark.intel.com/products/81059/Intel-Xeon-Processor-E5-2697-v3-35M-Cache-2_60-GHz. Με 14c/28t και με turbo στα 3.6, απλά σαρώνει... (κοστίζει όσο και ένα σου νεφρό, περίπου... :P )

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...