Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας!!!

Μετά από πολλά χρόνια που το ήθελα τελικά πήρα το πρώτο μου macbook pro. Αυτές λοιπόν είναι οι πρώτες μέρες προσαρμογής μετά από πολλά χρόνια χρήσης των windows.

Παρατήρησα λοιπόν πως έχει αρκετές ομοιότητες με το iphone το οποίο το χρησιμοποιώ εδώ και κάποια χρόνια. Το πρόβλημα που έχω όμως είναι το εξής. Πάω να κάνω ενημέρωση το pages σε μια νεότερη έκδοση που έχει βγει και ενώ μου ζητάει το password μου στη συνέχεια μου βγάζει ότι αυτή η ενημέρωση δεν διατίθεται για το συγκεκριμένο apple id είτε επειδή αγοράστηκε από άλλο χρήστη είτε επειδή πραγματοποιήθηκε επιστροφή χρημάτων ή ακύρωση για το στοιχείο. 

Το macbook pro έχει αγοραστεί από Αμερική και όντως δεν αγοράστηκε από εμένα αλλά όταν το σέταρα στην αρχή του έβαλα το apple id που έχω δημιοργήσει από τότε που πήρα το iphone μου. Τι μπορεί να φταίει και το γράφει αυτό?? 

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων για τη βοήθεια σας.

Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους σας!!!

Δημοσ.

Το έλυσα τελικά το πρόβλημα μου, πηγαίνοντας στο app store από το macbook και πατώντας αποδοχή στις εφαρμογές τις apple. Στη συνέχεια πάτησα να κάνει την ενημέρωση ξανά το pages και έγινε κανονικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...