Προς το περιεχόμενο

Xperia L

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους

Εχω εδω και περιπου 10 μηνες ενα xperia L. Το οποιο για κακη μου τυχη επεσε μια φορα χωρις θηκη και εχει κανει ενα ραγισμα πανω δεξια στη γωνια και εχει ασχημη αισθητικη. Το κινητο μια μερα μερα που πηρα ενα τηλ εχασε το σημα του. Δεν εβρισκε για κανενα λογο. Πατουσα αναζητηση και δεν εκανε τιποτα. Του εβγαλα την sim, του εβγαλα μπαταριες το αφησα λιγο κλειστο το αναψα εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα. Μετα απο 2 μερες με λιγο ζορι πιανει σημα εκτος σπιτιου. Αλλα αμα πιασει πιανει . Και σπανια μεσα στο σπιτι. Τι μπορει να συμβαινει? Το κινητο ειναι ναι μεν μεσα στην εγγυηση αλλα δεν θα το δεχτει το service λογο του χτυπηματος και το φυσιολογικο αυτο ειναι. Μιλησα με εναν υπαλληλο και μου λεει στειλε το και "θα δουμε". Οποτε να πληρωνω 30αρια (15 και 15) κουριερ για να φαω ακυρο δεν το στελνω. Μηπως μπορω να το φτιαξω εγω? Να ειναι θεμα software? Και αν δεν ειναι ποσα μπορουνε να μου παρουνε για επισκευη? Μου υπερκαλυπτει τις αναγκες μου αυτη τη στιγμη και δεν μπορω να αγορασω και νεο κινητο κιολας :/

Δημοσ.

Στο δικο μου nokia lumia 635, υπαρχει πανω σε μια γωνια η κεραια, η οποια δεν φαινεται. Αν και σε εσενα βρισκεται εκει, τοτε μπορει να την ραγισες και να ειναι προβλημα.

Δημοσ.

Στο δικο μου nokia lumia 635, υπαρχει πανω σε μια γωνια η κεραια, η οποια δεν φαινεται. Αν και σε εσενα βρισκεται εκει, τοτε μπορει να την ραγισες και να ειναι προβλημα.

Το ραγισμα υπηρχε πολυ πριν παθω αυτο που επαθα τωρα :/

Δημοσ.

Μπορεις με το PC Companion, να κανεις σε πρώτη φάση backup ότι έχεις μέσα, και στη συνέχεια να ξαναπεράσεις λογισμικό, αν και το πρόβλημα λογικά αφορά το hardware κομμάτι.

Δημοσ.

Μπορεις με το PC Companion, να κανεις σε πρώτη φάση backup ότι έχεις μέσα, και στη συνέχεια να ξαναπεράσεις λογισμικό, αν και το πρόβλημα λογικά αφορά το hardware κομμάτι.

Με την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων δεν θα επρεπε να φτιαξει λογικα?

Δημοσ.

Κάνε το backup σε κάθε περίπτωση, εκτος αν δεν έχεις τίποτα σημαντικο ή δεν σε ενδιαφέρει να χαθουν δεδομένα.

Και όχι δεν πρόκειται να φτιάξει λογικά. Αν υπάρχει ζημια σε υλικο της συσκευης δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...