Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπάρχει θέμα οπότε νομίζω πως είναι ώρα για να ανοίξω κάτι τέτοιο. Εδώ θα γράψουμε τα παιχνίδια που γουστάραμε περισσότερο αυτήν τη χρονιά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι σε σειρά αλλά αν καταφέρετε και τα κατατάξετε με σειρά τότε ακόμα καλύτερα. Ξεκινάω εγώ αν και προσωπικά δεν μπορώ να συμπληρώσω δεκάδα και επίσης η λίστα μου θα είναι εξαιρετικά περιορισμένη. 

- Bravely Default - 3DS

- Shin Megami Tensei 4 - 3DS

- Bayonetta 2 - Wii U 

Δημοσ.

Δέκα παιχνίδια από το '14; Λωλ :P

Τα remakes μετρούν ή είναι cheating; Παιχνίδια που ήταν αρχικά αποκλειστικά σε ένα σύστημα το '13, αλλά τελικά βγήκαν το '14 κι αλλού, μετρούν; Alpha or Beta versions??  :devil:

Δημοσ.

Λογω στρατου αυτη την χρονια δεν μπορεσα να ασχοληθω ιδιαιτερα με τα παιχνιδια.Το ακομα χειροτερο ειναι οτι ηταν μια απο τις χειροτερες χρονιες στην ιστορια του gaming,και ταυτοχρονα η καλυτερη για το Wii U ως τωρα(καποιες φορες αναρωτιεμαι αν ολα αυτα ειναι τυχαια αλλα τελος παντων).Το παραπανω το αναφερω καθως θα ηθελα να παιξω τα διαμαντια της Nintendo αλλα δεν μπορεσα.Παρολα αυτα φετινα παιχνιδια που επαιξα κυριως και μου φαγανε τον περισσοτερο χρονο φετος ηταν τα παιχνιδια της Blizzard και συγκεκριμενα τα Hearthstone,Diablo 3 reaper of souls και Wow Warlords of draenor,τα οποια και τα 3 ειναι αψογα για το ειδος τους και μπραβο στην εταιρια για την προσπαθεια αυτη. Σιγουρα ομως στο top 5 θα ειχα bayonetta και Mario kart 8 :P

Δημοσ.

Δέκα παιχνίδια από το '14; Λωλ :P

Τα remakes μετρούν ή είναι cheating; Παιχνίδια που ήταν αρχικά αποκλειστικά σε ένα σύστημα το '13, αλλά τελικά βγήκαν το '14 κι αλλού, μετρούν; Alpha or Beta versions??  :devil:

Ειναι ψιλοπουστια χρονια. Παντου remakes και HD μεταφορες παιχνιδιων της προηγουμενης χρονιας. Ο διαχωρισμος που θα κανω εινα απλα για παιχνιδια που κυκλοφορησαν στην Ευρωπη κανονικα μεσα στο 2014. Οπως παραδειγμα το Shin Megami Tensei 4 που ειναι περσινο παιχνιδι αλλα εμφανιστηκε τον προηγουμενο μηνα σε εμας. Απο την αλλη ακυρα παιχνιδια οπως το Tomb Raider fraud edition ή Last of us PS4 version και παει λεγοντας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκινώντας με το disclaimer ότι δεν έχω αγγίξει ακόμα το Dragon Age Inquisition, που φαίνεται υποψήφιο για GOTY μου κρίνοντας από όσα έχω διαβάσει γι' αυτό (plus, I'm a total sucker for good Bioware games) και ότι έχω παίξει μόνο 2 κεφάλαια από το Alien Isolation, ας δώσω όσα μπορώ προς το παρόν. Εχω, άλλωστε, 3 μέρες ακόμα, τυπικά :P

Η σειρά είναι τυχαία μάλλον, το καθένα βρίσκεται εκεί για πολύ διαφορετικούς λόγους.

1. Towerfall Ascension - PS4

2. PvZ Garden Warfare - X360 (και PS4, αλλά στο 360 το έχω αγοράσει και παίξει κυρίως. Οποιος θέλει για PS4, τώρα που το έδωσαν δωρεάν, wink wink, nudge nudge :P )

3. Trials Fusion - PS4

4. The Evil Within - PS4 (δεν το έχω τελειώσει ακόμα, αλλά μόνο καλύτερο γίνεται όσο προχωράω, δεν έχω λόγο να πιστέψω ότι θα χαλάσει τόσο που δε θα του αξίζει η θέση).

Edit-δεν το πιστεύω ότι τα ξέχασα:

5. Wolf Among Us (X360)

6. The Walking Dead season 2 (X360)

Αυτά προς το παρόν. Είναι πολλά που δεν έχω παίξει φετινά, που πιθανώς θα μου άρεσαν πολύ, όπως το Bird Story και το Jazzpunk, αλλά αυτά δεν είναι σε κονσόλες, ούτως ή άλλως. 

Επεξ/σία από Vole Maulder
Δημοσ.

εχοντας παιξει μονο σε wiiu,3ds και pc για μενα το top παιχνιδι που επαιξα φετος :

donkey kong country tropical freeze - WIIU(το 2o καλυτερο 2d platform μετα το DKCR φυσικα)

bayonetta 1-WIIU παιχνιδαρα.Μολις το τελειωσω παω στο 2o,το οποιο λενε ειναι κλασης ανωτερο.

Δημοσ.

Top 10 για μενα. Αν βαζαμε και remastered ασχετα αν ειναι του 2013 games, θα εβαζα gta v, tomb raider definite edition, the Last of Us.

1.Shadow of Mordor

2.Wolfenstein the new order

3.Infamous second son

4.The Evil Within

5.Far cry 4

6.Super smash bros (wii u)

7.Mario cart 8

8.Bayonetta 2

9.Child of Light

10.Cod Advanced Warfare.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...