Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν συμφέρει και αν πάνω από όλα αξίζει η αναβάθμιση του επεξεργαστή του λάπτοπ μου από Intel Core i5 inside σε i7. Ξέρω ότι ο i5 θεωρείται από τους καλούς επεξεργαστές, δεν είναι ότι μου έχει βγάλει προβλήματα, απλά ρωτάω από απλή περιέργεια. Σημείωση: ΔΕΝ ασχολούμαι με gaming ή κάτι που να απαιτεί επεξεργασία υψηλού όγκου δεδομένων.

Δημοσ.

ποιο ακριβώς είναι το λάπτοπ γιατί ενδέχεται να μην αλλάζει.

επίσης εφόσον σε καλύπτει ο i5 δεν βλέπω τον λόγο αντικατάστασής του.

Δημοσ.

Μην μπερδευεις τους I5 και I7 του Desktop με του Laptop.Καμια σχεση.Και επισης στα Laptop δεν ειναι ολοι οι I7 4πυρηνοι.

δεν ειναι;; λεγε τωρα :confused:

Δημοσ.

δεν ειναι;; λεγε τωρα :confused:

τρανό παράδειγμα

http://ark.intel.com/products/81015/Intel-Core-i7-4510U-Processor-4M-Cache-up-to-3_10-GHz

και ο συγκεκριμένος είναι σε πολλά λάπτοπς της χώρας μας και πολλοί θα πέσουν/έχουν πέσει στην παγίδα.

πρόσφατα φιλαράκι πήρε εναν φορητό με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή και νόμισε ότι ήταν quad core μέχρι που του είπα την αλήθεια.

Σε πληροφορω τρέξαμε cinebench στον δικό του και στο δικόμ μου i5 2430m με turbo on κλπ και έβγαλε ελάχιστα ΠΑΡΑΠΑΝΩ σκορ!!

Δημοσ.

καλύτερα να βάλεις έναν ssd. θα δεις τρελές διαφορές! ακόμα και ο Ι5 που έχεις δεν μπορεί να δείξει τα δόντια του επειδή πολλές φορές τον κόβει ο υπερβολικά αργός δίσκος του Λάπτοπ!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολυ ενδιαφερουσες και χρησιμες οι απαντησεις σας, θα τα τσεκαρω τα συγκεκριμενα που ειπατε. ναι εχω ακουσει οτι ενας ssd ειναι ισως η καλυτερη αναβαθμιση που μπορεις να κανεις στον υπολογιστη σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...