skip Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα ! Εχω ενα netbook Sony Vaio VPCW12J1E / PCG-4V1M και ψαχνω update Bios εχω της Pheonix Technologies LTD το R1100E1 (13 / 7 / 2009) μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω καποιο update που να ειναι πιο καινουργειο και συμβατο για το netbook μου ? Ψαχνω ποσες ωρες αλλα ακρι δεν εβγαλα ! Για αυτο τον λογο απευθύνθηκα σε σας Μηπως και γνωριζει καποιος απο εσας ! Ευχαριστο για τον Χρονο σας και Καλη Σας Ημερα !
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν κοίταξες στην σελίδα του κατασκευαστή και δεν έχει καινούργιο αυτο σημαίνει οτι ειναι το τελευταίο , ετσι και αλλιώς όμως δεν θα δείς τιποτα διαφορετικό αν δεν εχεις γενικά και κάποιο πρόβλημα
skip Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Θέλω να κάνω αναβάθμιση για να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις που τώρα δεν υπάρχουν γιατι ειναι σχετικά παλιό ! Sent from my iPhone using Insomnia
coolerman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 το bios μόνο ο κατασκευαστής το παρέχει,αν δεν υπάρχει νεότερο δεν θα βρείς κάπου,μένεις με το τελευταίο νεότερο.
koev Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Προφανος ψαχνεις Unlocked Bios τα οποια ειναι αρκετα ριψοκινδυνα γιατι πολλες φορες Μπλοκαρουν το λαπτοπ και χρειαζεται μετα αντικατσταση Bios απο πλακετα . Συμφωνω με τους παραπανω οτι το official site της εταιρειας εχει το πιο ενημερωμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα