Προς το περιεχόμενο

Bios Sony Vaio VPCW12J1E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εχω ενα netbook Sony Vaio VPCW12J1E  /  PCG-4V1M και ψαχνω update Bios εχω της Pheonix Technologies LTD το R1100E1  (13 / 7 / 2009)  μπορει καποιος να με βοηθησει να βρω καποιο update  που να ειναι πιο καινουργειο και  συμβατο για το netbook μου ? Ψαχνω ποσες ωρες αλλα ακρι δεν εβγαλα ! Για αυτο τον λογο απευθύνθηκα σε σας Μηπως και γνωριζει καποιος απο εσας ! Ευχαριστο για τον Χρονο σας και Καλη Σας Ημερα !

Δημοσ.

Αν κοίταξες στην σελίδα του κατασκευαστή και δεν έχει καινούργιο αυτο σημαίνει οτι ειναι το τελευταίο , ετσι και αλλιώς όμως δεν θα δείς τιποτα διαφορετικό αν δεν εχεις γενικά και κάποιο πρόβλημα

Δημοσ.

Θέλω να κάνω αναβάθμιση για να αλλάξω κάποιες ρυθμίσεις που τώρα δεν υπάρχουν γιατι ειναι σχετικά παλιό !

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το bios μόνο ο κατασκευαστής το παρέχει,αν δεν υπάρχει νεότερο δεν θα βρείς κάπου,μένεις με το τελευταίο νεότερο.

Δημοσ.

Προφανος ψαχνεις Unlocked Bios τα οποια ειναι αρκετα ριψοκινδυνα  γιατι πολλες φορες Μπλοκαρουν το λαπτοπ  και χρειαζεται μετα αντικατσταση Bios απο πλακετα   . Συμφωνω με τους παραπανω οτι το official site της εταιρειας εχει το πιο ενημερωμενο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...