AngelMobile93 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά καλησπέρα! Αν και είμαι χρόνια ένας android user έχω μια απορία που "κουβαλάω" μαζί μου από την αρχή που ήρθα σε επαφή με τα κινητά android. Όπως θα έχετε ίσως προσέξει στο Play Store κυκλοφορούν διάφορες εφαρμογές που υπόσχονται μεγαλύτερη διάρκεια της μπαταρίας, εξοικονόμηση ενέργειας κτλ.. Πρόσφατα, επίσης, είδα ότι τα νέα smartphones έχουν Battery saver από μόνα τους. Ήθελα να ρωτήσω λοιπόν, κατά πόσο/και αν όντως βοηθούν αυτές οι εφαρμογές και τέλος αν έχει καμιά σχέση το battery saver του κινητού με αυτές τις εφαρμογές ως προς τις λειτουργίες που επιτελούν. Που βασίζονται αυτές οι λειτουργίες εκτός από την μείωση της φωτεινότητας της οθόνης που είναι το πλέον ξεκάθαρο? Ευχαριστώ! 1
Ultron Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μερικά κινητά με την "δικια τους" εξοικονομηση ρίχνουν τα γραφικα,την συχνοτητα του επεξεργαστη, την φωτεινοτητα, τα καρέ που προβάλονται (15fps αντί για 30) κ.ο.κ (βλεπε την σειρά Galaxy και το καινούριο lollipop 5.0). Προσωπικά, περα απο το greenify, αυτο που κανουν τα "αλλα" στο market είναι απλα να σου κλείνουν εφαρμογές να σου αδειάζουν ραμ και κάτω απο κάποιο % της μπαταρίας να σου απενεργοποιουν συγχρονισμους,δεδομενα, wifi, φωτεινοτητα κλπ. Αυτο μπορεις ομως να το κανεις και μόνος σου με το "Tasker" αν είσαι λίγο πιο advanced user χώρις την εγκατάσταση αυτών των εφαρμογών. Και μην μπερδεύεσαι περισσοτερη μπαταρια χαλάς αν κλείνεις κάθε 1-2-5-10-25 λεπτα εφαρμογες απο την ραμ παρά να τις αφήνεις ανοιχτές. 1
kataramenos32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Όπως είπε και ο φίλος το μόνο battery saver που αξίζει είναι το greenify 1
AngelMobile93 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Δεν το γνώριζα το greenify, θα το τσεκάρω σύντομα! Ευχαριστώ φίλε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα