klipitiklopos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα, χρονια πολλα σε ολους.Την βοηθεια σας παιδια γιατι δεν ξερω τι κανω λαθος.Πηρα το ΤP-LINK http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wa80...t-p-PER.612441 και 20 μετρα καλωδιο ethernet http://www.e-shop.gr/eaxus-ethernet-...e-p-PER.750181 για να το χρησιμοποιησω σαν repeater του σηματος wifi που μου δεινει γειτονας και μου εχει δωσει τον κωδικο του.Αρχικα δοκιμασα να συνδεθω ασυρματα αφου το ορισα ως universal repeater με απενεργοποιημενο το dhcp, αλλα τζιφος.Δοκιμασα με καλωδιο οριζοντας το ως client και παλι με απενεργοποιημενο το dhcp αλλα και παλι τζιφος.Στην μεν πρωτη περιπτωση μου φερνει σημα 4/5, και στην δευτερη φαινεται να δουλευει το εσωτερικο δικτυο, αλλα χωρις προσβαση στο ιντερνετ. η ip του απομακρυσμενου ρουτερ ειναι 192.168.1.254Του tplink ηταν 192.168.0.254 την αλλαξα σε 192.168.1.253δοκιμασα να του ορισω gateway 192.168.1.1 αλλα μαλλον δεν παιζει καποιο ρολο.Δοκιμασα να μην ορισω κανενα encryption, τιποτα.Δοκιμασα ειτε με ethernet συνδεση, ειτε ασυρματα.Δοκιμασα να ορισω συγκεκριμενη ip στην καρτα δικτυου 192.168.1.250, τιποτα.Στις συνδεσεις οταν ενεργοποιω την ασυρματη, εμφανιζεται μια δευτερη σαν Microsoft WiFi Virtual Miniport Adapter με την ονομασια ασυρματη συνδεση 2.Η 1 εχει την ονομασια της καρτας δικτυου (Qualcomm Atheros AR9285).Yπαρχει περιπτωση αυτη η ασυρματη συνδεση 2 να παιζει καποιο καθοριστικο ρολο; Το ρουτερ του γειτονα ειναι καποιο της ΗΟL, ZTE ZXV10H108L ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο, ετσι μου ερχεται να παω να του εγκαταστησω το ΤP-LINK γιατι εχω φαει χοντρη ηττα, το παλευω απο το πρωι... Δεν συνδεεται με τιποτα, παιδια την βοηθεια σας!
lion2486 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 αν δοκίμαζες να βάλεις σαν gateway στην σύνδεση του υπολογιστή τη διεύθυνση του router που έχει πρόσβαση στο Internet;
klipitiklopos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το εχω κανει και αυτο φιλε μου, τιποτα...
lion2486 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 είδα λίγο τις αξιολογήσεις του repeater στο eshop, ο πρώτος αναφέρει αντίστοιχα προβλήματα, μήπως σου κάνει επανεκκινήσεις το router? Σε τι λειτουργία το έχεις;
klipitiklopos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Oχι δεν κανει επανεκκινησεις, το εχω σαν universal repeater. Tι κανω λαθος;
klipitiklopos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Tελικα μετα απο πολλες προσπαθειες, του ορισα την 192.168.1.252 του αλλαξα και μερικες θεσεις και ω! του θαυματος συνδεθηκε! Οτι ημουν ετοιμος να το πακεταρω για επιστροφη, 2 μερες το παλευα...
stelakis1914 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ σημαντικό επίσης είναι να του περάσεις το τελευταίο Site: firmware που έβγαλε η TP-Link. Διορθώνει αρκετά θέματα και βελτιώνει την σταθερότητα του.
klipitiklopos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ σημαντικό επίσης είναι να του περάσεις το τελευταίο Site: firmware που έβγαλε η TP-Link. Διορθώνει αρκετά θέματα και βελτιώνει την σταθερότητα του. Σε ευχαριστω φιλε μου, ηταν το πρωτο που τσεκαρισα και το φοραγε ηδη. Παντως πρεπει να ειμαι στα ορια καλυψης του γιατι εχω συχνες αποσυνδεσεις.
stelakis1914 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει γιατί από όσα έγραψες, αντιλαμβάνομαι ότι τα έκανες όλα πολύ σωστά και ήταν περίεργο γιατί δεν λειτουργούσε.
klipitiklopos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Προσεξα οτι εχει καλυτερη ληψη μακρυα απο τοιχους, ακομα και αν το απομακρυνω απο την κατευθυνση του ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα