dimev Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα ...παιδιά έχω ένα παλιό notebook pentium4 το οποιο μου έδωσε ο ξάδερφος μου και θέλω να του περάσω ένα linux μέσα και να το έχω για casual κατάστασεις όπως να διαβάζω τα mail μου κτλπ...το θέμα είναι ότι ξαφνικά σβήσανε τα φώτα και δεν δείχνει τίποτα ούτε στην οθόνη του notebook ούτε σε εξωτερική οθονη.ενω ανάβουνε κανονικά τα λαμπάκια...τι μπορεί να φταίει?μήπως μπορεί να μου προτείνει κάποιο παιδί ένα μέρος να το πάω για να μου βγάλουν διάγνωση χωρίς να με σφάξουνε...και να δω άμα με συμφέρει να το φτιάξω???
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν δεν δείχνει ουτε σε εξωτερικό monitor το πιθανότερο ειναι πρόβλημα με την κάρτα γραφικών , μόνος σου να κάνεις διάγνωση και ειδικά στην κάρτα γραφικών ειναι λίγο δύσκολο αυτο που μπορείς να κάνεις ειναι άνοιγμα καθάρισμα απο σκόνες κτλπ και να βάλεις καινούργια πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών μήπως υπάρχει θέμα με θερμοκρασίες
mafiozoskotsos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Σε κάποια παλιά λάπτοπ έπρεπε να κάνεις μια ρύθμιση για να φαίνεται εικόνα στην εξωτερική οθόνη αν μπορείς με κάποιο τρόπο να ανοίξεις το λάπτοπ και να αποσυνδέσεις την ενσωματωμένη οθόνη ίσως φανεί εικόνα στην εξωτερική
dimev Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 thanx for the tips βρε παιδια αλλα φοβάμαι ότι άμα του βάλω χέρι θα βγει game over το μηχάνημα τελείως...άμα ήτανε desktop δεν είχα πρόβλημα να το κάνω χίλια κομμάτια και να το ξαναδέσω,αλλα το notebook είναι λίγο πιο ευαίσθητο για αυτό λέω να το πάω σε κάποιον που να έχει εμπειρία με αυτά τα πράγματα να μου και να μου πει τι μπορεί να συμβαίνει τελικά το θέμα είναι a μπορείτε να μου προτείνεται kάππειο store που να ασχολείται με τέτοια και άμα έχει και free διάγνωση ακόμα καλύτερα...
dimev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 boyzz τελικά το άνοιξα μονος μου και έβγαλα το ένα stick με τι ram και ξεκόλλησε και ανοίγει κανονικά τώρα ,,,,,αλλα μου κάνει κάτι αλλα κούφα όταν έχω τον φορτιστh συνδεμένο μαζί με τι μπαταρία πάει να κάνει boot και ξαφνικά σβήνει ενώ όταν είναι μονο στη μπαταρία δουλεύει κανονικά τι μπορεί να φταίει ? ακούω γνώμες
mafiozoskotsos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Εδώ είναι τα πιθανά προβλήματα http://www.pcsteps.gr/47634-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-laptop/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα