Hi_ProO Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους παιδες!Εχω δει οτι εχουν ανοιχτει αρκετα threads,απλα ειμαι σε αμεση διαδικασια αγορας ενος απο τα παραπανω smartphones,και δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο να αγορασω. Ψαχνοντας τα κινεζο -sites κινητων,και με ενα budget γυρω στα 150 ευρω εχω καταληξει σε αυτα..ολα εχουν 2gb ram,διαφορετικες εταιρειες σε επεξεργαστες,και το asus ειναι το μονο που δεν εχει 13mp camera πισω.. Το ζητουμενο ειναι ενα καλο budget smartphone που να μπορει να τρεξει και ενα παιχνιδακι φρεσκο,να sufarei σωστα στο νετ χωρις κολληματα,καμια φωτο που να βλεπεται και thats all. Απλα το μονο που δεν θελω ειναι να εχω προβληματα,και τρεχα-γυρευε να βγαλεις ακρη με τους κινεζους να το στειλεις πισω κτλπ κτλπ. Εσεις ποιο θα αγοραζατε και γιατι ?Επισης αν καποιος εχει καποια απο τις συσκευες ας μας πει μια γνωμη..Να πω πως εχω δουλεψει miui rom και μου αρεσε πολυ σε ενα huawei ideos που ειχα και πραγματικα πεταγε..και για αυτο σκεφτομαι σοβαρα το redmi note,αν και σαν εταιρεια η xiaοmi μου ειναι λιγο αγνωστη.. Καθε σκεψη δεκτη ,και αν υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα-specs θα την εκτιμουσα! 1
Foxoulhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους παιδες!Εχω δει οτι εχουν ανοιχτει αρκετα threads,απλα ειμαι σε αμεση διαδικασια αγορας ενος απο τα παραπανω smartphones,και δεν εχω αποφασισει ακομα ποιο να αγορασω. Ψαχνοντας τα κινεζο -sites κινητων,και με ενα budget γυρω στα 150 ευρω εχω καταληξει σε αυτα..ολα εχουν 2gb ram,διαφορετικες εταιρειες σε επεξεργαστες,και το asus ειναι το μονο που δεν εχει 13mp camera πισω.. Το ζητουμενο ειναι ενα καλο budget smartphone που να μπορει να τρεξει και ενα παιχνιδακι φρεσκο,να sufarei σωστα στο νετ χωρις κολληματα,καμια φωτο που να βλεπεται και thats all. Απλα το μονο που δεν θελω ειναι να εχω προβληματα,και τρεχα-γυρευε να βγαλεις ακρη με τους κινεζους να το στειλεις πισω κτλπ κτλπ. Εσεις ποιο θα αγοραζατε και γιατι ?Επισης αν καποιος εχει καποια απο τις συσκευες ας μας πει μια γνωμη..Να πω πως εχω δουλεψει miui rom και μου αρεσε πολυ σε ενα huawei ideos που ειχα και πραγματικα πεταγε..και για αυτο σκεφτομαι σοβαρα το redmi note,αν και σαν εταιρεια η xiaοmi μου ειναι λιγο αγνωστη.. Καθε σκεψη δεκτη ,και αν υπαρχει καποια αλλη προταση σε αυτα τα λεφτα-specs θα την εκτιμουσα! εδώ είσαι φίλε μου http://www.aliexpress.com/item/Original-Android4-4-Phone-Lenovo-A820-w-MTK6592-Octa-Core-1-4Ghz-2GB-ram-4-5/1875675823.htmlκαλύτερο και απο τα 3!! 1
tikos79 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Lenovo s850c Δεν υπάρχει είναι μούφα.Πρόσεχε τι του προτείνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα