Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά!!!

Σκοπεύω να αγοράσω έναν Samsung SSD 850 Pro, 256 ή 512 GB (δεν έχω αποφασίσει ακόμη, μάλλον για 512 GB θα πάω) με τις νέες μνήμες τύπου 3D V-NAND που είναι πολύ πιο ανθεκτικές στον χρόνο και στις πολλές εγγραφές (εξ' ου και η 10-χρονη(!) εγγύηση του 850 Pro) και θέλω, αν γίνεται, να μπορέσω να αντιγράψω την εικόνα του σκληρού μου όπως είναι ακριβώς στον νέο δίσκο (κάτι όπως γινόταν παλιότερα με το Norton Ghost). Τώρα έχω τον Samsung 840 Pro 256 GB. Γνωρίζετε αν γίνεται αυτό που θέλω και αν είναι εύκολο; Με ποιο software κατά προτίμηση; Νομίζω παρέχει και η ίδια η Samsung ένα δικό της software (Samsung Data Migration), αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο ή καλύτερα θα ήταν να προτιμήσω κάποιο άλλο software. Θα ήθελα να αποφύγω την εγκατάσταση όλων όσων έχω τώρα από την αρχή, για αυτό και η ερώτηση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Βασικά μιας και πρόκειται για καινούργιο δίσκο θα σου πρότεινα οσο και βαρετό να ειναι το ξέρω να κανεις καθαρή εγκατάσταση

Δημοσ.

κάτι όπως γινόταν παλιότερα με το Norton Ghost

Δεν αλλάζει τίποτα στην διαδικασία, πάλι δίσκοι είναι και σαν τέτοιους τους βλέπει,αν έχεις δηλαδή κάποιο τέτοιο πρόγραμμα και ξέρεις να το δουλεύεις κάντο με αυτό.

Τα εργαλεία που έχουν οι εταιρίες είναι βασισμένα στα προγράμματα της acronis είναι δηλαδή αξιόπιστα,χωρίς όμως να σημαίνει αυτό ότι δεν μπορεί να πάει κάτι στραβά.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...