iceman33221 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Kαλησπερα κ χρονια πολλα. οπως ειχα γραψει σε αλλο thread ο πατερας μου ηθελε να αγορασει μια τηλεοραση για οικιακη χρηση tv,tainies,3d. τελικα κατεληξε στην παρακατω τηλεοραση. Site: LG 42LB671V 42 τωρα που ελειπε ειπε να δοκιμασω εγω το 3d της.βρηκα απο το νετ καποιες ταινιες οπως πχ το Αβαταρ που ηθελα να δω με τι ξετρελαθηκαν ολοι τοτε στο σινεμα κ την εβαλα να παιξει... η ταινια στον υπολογιστη ηταν χωρισμενη αριστερα+δεξια. στην τβ ολα κομπλε μια εικονα με τα γυαλια. Το προβλημα μου ειναι οτι δν ειδα τιποτα που να υποδειλωνει οτι η ταινια ειναι 3D. η αποσταση καναπε - τηλεορασης ειναι 2,5-3μ . δοκιμασα κ καποιες αλλες ταινιες κ παλι δν ειδα κατι που να υποδηλωνει 3d. πρεπει να κανω κατι αλλο? Μηπως τελικα η τηλεοραση βγηκε μαπα για 3d? η μηπως φταινε οι ταινιες που βρηκα στο νετ? συγνωμη αν ζαλησα. κ παλι χρονια πολλα κ ευχαριστω εκ τον προτερων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Η ταινία από που αναπαράγεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 απο σκληρο δισκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Απευθείας στην τηλεόραση ; Δοκίμασε με usb flash αν έχεις , έστω κι ένα trailer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 τον συνδεσα πανω στην τηλεοραση. trailer? sample εννοεις καποια ταινιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ναι δείγμα ταινίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 δν αλλαζει κατι. δν φαινεται κατι να ειναι 3d παρολο που η ταινια ετσι λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 μηπως παιζει ρολο οτι η ταινια που βρηκα ηταν μονο 10GB?γιατι βρηκα καποιες 3D με 60+GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janpap08 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μπα οχι,αν και τα 10g είναι λιγα για 3d αυτό έχει να κανει καθαρά με την ποιότητα της ταινίας.Εχει στο smart μενού κανένα demo 3d να δοκιμασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 οχι δν εχει τπτ μεσα στο μενου... μαλλον πατατα τηλεοραση πηρε ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Γεια σου φιλε μου, Εχω την εντυπωση οτι η αποσταση απο την τηλεοραση ειναι πολυ μεγαλη. Εγω εχω παλαιοτερο μοντελο LG, 42 ιντσες παλι και βλεπω 3D στα 1,7 με 2 μετρα. Εκει εχω βρει οτι φαινετα καλυτερα. Πιο κοντα χαλαει, για πιο μακρυα δεν ξερω, δεν εχω χωρο. Παντως αυτο ειναι ενα προβλημα στο passive 3D - εχει συγκεκριμενες αποστασεις και γωνιες απο οπου φαινεται καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Γεια σου φιλε μου, Εχω την εντυπωση οτι η αποσταση απο την τηλεοραση ειναι πολυ μεγαλη. Εγω εχω παλαιοτερο μοντελο LG, 42 ιντσες παλι και βλεπω 3D στα 1,7 με 2 μετρα. Εκει εχω βρει οτι φαινετα καλυτερα. Πιο κοντα χαλαει, για πιο μακρυα δεν ξερω, δεν εχω χωρο. Παντως αυτο ειναι ενα προβλημα στο passive 3D - εχει συγκεκριμενες αποστασεις και γωνιες απο οπου φαινεται καλα. Λες να φταιει η αποσταση? δν μπορει να παει πιο κοντα ομως το τραπεζι κ ο καναπες Κ να σε ρωτησω το lg store σου δουλευει εσενα κανονικα? εγω οποτε εχω δοκιμασει να μπω μου βγαζει οτι η συνδεση δν ειναι σταθερη κ με πεταει... το ιδιο κ στο skype...νετ ομως μπαινει κανονικα χωρις προβλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiko33gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Λες να φταιει η αποσταση? δν μπορει να παει πιο κοντα ομως το τραπεζι κ ο καναπες Κ να σε ρωτησω το lg store σου δουλευει εσενα κανονικα? εγω οποτε εχω δοκιμασει να μπω μου βγαζει οτι η συνδεση δν ειναι σταθερη κ με πεταει... το ιδιο κ στο skype...νετ ομως μπαινει κανονικα χωρις προβλημα... Σ'αυτο δεν μπορω να σε βοηθησω - η δικια μου δεν ειναι smart. Παντως αυτο με την αποσταση δοκιμασε το, πηγαινε λιγο πιο κοντα εσυ, λιγο πιο πανω, κατω, αριστερα, δεξια. Τουλαχιστον να ξερεις αν φταιει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα