stavros34 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να επαναφέρω τις επαφες μου απο ενα τηλεφωνο νοκια c3-02 που δεν δουλευει το touch, αλλα ανοιγει κανονικα το τηλεφωνο, στον υπολογιστή ή εστω σε αλλο κινητό ή gmail?
dimi124 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για το gmail θα πρέπει να έχεις συγχρονίσει τις επαφές του νοκια με το gmail για μεταφορά απόσο ξέρω. Τώρα για μεταφορά στον υπολογιστή δεν ξέρω κατά πόσο υπάρχει για αυτό το κινητό πρόγραμμα managment για μεταφορά.
Acepower Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Βεβαίως υπάρχει περίπτωση! Απλώς εγκαθιστάς το τελευταίο Nokia Suite και μέσω αυτού, τραβάς τις επαφές σου στο PC. Από εκεί μπορείς να τις στείλεις σε όποιο κινητό θέλεις, αφού θα είναι σε μορφή vcf, μέσω bluetooth ή USB καλωδίου... Ας ελπίσουμε μόνο, ότι δεν θα σου ζητήσει να πατήσεις κάποιο software OK πλήκτρο, για την επιβεβαίωση σύνδεσης με το PC ή την επιβεβαίωση του backup, από την οθόνη αφής της συσκευής και ότι θα γίνεται εναλλακτικά, από τα physical buttons... 1
vkalfa Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2016 Βεβαίως υπάρχει περίπτωση! Απλώς εγκαθιστάς το τελευταίο Nokia Suite και μέσω αυτού, τραβάς τις επαφές σου στο PC. Από εκεί μπορείς να τις στείλεις σε όποιο κινητό θέλεις, αφού θα είναι σε μορφή vcf, μέσω bluetooth ή USB καλωδίου... Ας ελπίσουμε μόνο, ότι δεν θα σου ζητήσει να πατήσεις κάποιο software OK πλήκτρο, για την επιβεβαίωση σύνδεσης με το PC ή την επιβεβαίωση του backup, από την οθόνη αφής της συσκευής και ότι θα γίνεται εναλλακτικά, από τα physical buttons... φιλε μου καλησπερα..εχω ακριβως το ιδιο προβλημα..κατεβασα το προγραμμα αυτο ολα οκ..συνδεω το κινητο στον υπολογιστη με καλωδιο usb αλλα δεν μου το αναγνωριζει καθολου ο υπολογιστης..τι να κανω??
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δες αν το βλεπει Δες αν το βλεπει σε adb ΚΑΛΗΜΕΡΑ..τι ειναι το adb φιλε μου?και πως μπορω να το βρω?οταν το συνδεω στον υπολογιστη κανει εναν ηχο αλλα μετα απο λιγα δευτερολεπτα μου πεταει παλι εξω την συσκευη..το κινητο ειναι nokia c3-02 Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2016 από vkalfa
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δες αν το βλεπει σε adbΜονο σε Android ειναι αυτο.
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μονο σε Android ειναι αυτο. τι μπορω να κανω φιλε μου?υπαρχει τροπος?
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο Symbian δεν ειναι? Βεβαίως υπάρχει περίπτωση! Απλώς εγκαθιστάς το τελευταίο Nokia Suite και μέσω αυτού, τραβάς τις επαφές σου στο PC. Από εκεί μπορείς να τις στείλεις σε όποιο κινητό θέλεις, αφού θα είναι σε μορφή vcf, μέσω bluetooth ή USB καλωδίου... Ας ελπίσουμε μόνο, ότι δεν θα σου ζητήσει να πατήσεις κάποιο software OK πλήκτρο, για την επιβεβαίωση σύνδεσης με το PC ή την επιβεβαίωση του backup, από την οθόνη αφής της συσκευής και ότι θα γίνεται εναλλακτικά, από τα physical buttons... Το Nokia Suite δεν το υποστηριζει το συγκεκριμενο....Nokia C1-01, Nokia C1-02, Nokia C2-00, Nokia C2-01, Nokia C2-02, Nokia C2-03, Nokia C2-05, Nokia C3-00, Nokia C3-01, Nokia C3-01i μεχρι εκει παει στα C. τι μπορω να κανω φιλε μου?υπαρχει τροπος?Δεν ξερω αν σου κανει αυτο(Nokia Ovi Suite)https://m.youtube.com/watch?v=3UoMxmB18Ug
vkalfa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο Symbian δεν ειναι? Το Nokia Suite δεν το υποστηριζει το συγκεκριμενο.... Nokia C1-01, Nokia C1-02, Nokia C2-00, Nokia C2-01, Nokia C2-02, Nokia C2-03, Nokia C2-05, Nokia C3-00, Nokia C3-01, Nokia C3-01i μεχρι εκει παει στα C. Δεν ξερω αν σου κανει αυτο(Nokia Ovi Suite) φιλε με μου με συγχωρεις..nokiaC2-03 ειναι το τηλ μου..εχω κατεβασει το nokia suite αλλα παλι δεν μπορω να το συνδεσω στον υπολογιστη για να το διαβασει..το βαζω και μετα απο λιγο μου πεταει εξω την συσκευη..ναι symbian ειναι φιλε..
saruman123 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Ο υπολογηστης εχει τους Drivers για να αναγνωρισει το κινητο? Αν οχι τοτε κατεβασε τους απο εδω http://www.driverscape.com/download/nokia-c2-03-usb-modem περασε τους στο pc και μετα ξανα προσπαθησε. Να κατεβασης τους σωστους για το PC σου.
vkalfa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Ο υπολογηστης εχει τους Drivers για να αναγνωρισει το κινητο? Αν οχι τοτε κατεβασε τους απο εδω http://www.driverscape.com/download/nokia-c2-03-usb-modem περασε τους στο pc και μετα ξανα προσπαθησε. Να κατεβασης τους σωστους για το PC σου. καλημερα φιλε μου..πηγα εκει που μου ειπες αλλα μου βγαζει παρα πολλους drivers και δεν ξερω ποιον να κατεβασω..κανα δυο που δοκιμασα να κατεβασω τους εκανα αποσυμπιεση αλλα δεν ειχε setup να τους κανω εγκατασταση..
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Στον υπολογιστη σου τι Windows εχεις?
vkalfa Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλημερα. Στον υπολογιστη σου τι Windows εχεις? windows 10
saruman123 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Ωραια στο link που σου εδωσα θα κατεβασης αν εχεις Windows 10 32 bit το δευτερο. Αν εχεις Windows 10 64 bit το τριτο. Αν εχεις antivirus να το απενεργοποιησης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα