linkin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδες. Eδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να ασχοληθω με τον web προγραμματισμο καθοτι η κατευθυνση που εχει παρει η καριερα μου, παροτι ικανοποιητικη προς το παρον, νομιζω πως μακροπροθεσμα θα με κουρασει. Εργαζομαι ως operations analyst σε e-commerce περιβαλλον αλλα θελω να κανω κατι πιο δημιουργικο. Εχω μια μικρη επαφη με xml, html/css, sql αλλα σε πολυ αρχικο επιπεδο. Θελω να εμπλουτισω τις γνωσεις μου στα παραπανω και μετα να μαθω javascript,json,php,.NET, κλπ. Οι τροποι για να επιτυχω το παραπανω ειναι οι εξης: Α) Γραφομαι σε καποιο πανεπιστημιακο προγραμμα ενος ετους εδω στο Σικαγο. Στα + η αναγνωρισιμοτητα ενος πτυχιου απο αμερικανικο πανεπιστημιο, οι διασυνδεσεις, τα side projects κλπ που σου εγγυονται σχεδον σιγουρη δουλεια στον τομεα. Στα - το κοστος που θα ειναι κοντα στο 8αρι. Β) Υπαρχουν διαφορα online courses για προγραμματισμο(το udemy φαινεται να εχει καποια ενδιαφεροντα) τα οποια παιρνω και ταυτοχρονα ξεκιναω να ασχολουμαι με σκοπο την δημιουργια ενος δικου μου προσωπικου website. Δεν με ενδιαφερει να κανω παπαδες απλα να δημιουργησω ενα website οπου θα κανω καποια custom πραγματα, θα κολλησω τιποτα APIs, web services κλπ ωστε ενας πιθανος μελλοντικος εργοδοτης να δει οτι οντως σκαμπαζω να γραψω κωδικα και οχι οτι πηρα απλα καποια μαθηματα και κατι εγινε. Προφανως κατι τετοιο δεν θα γινει απο την μια μερα στην αλλη (καθοτι δουλευω αρκετα) αλλα θα ειναι ενα project με βαθος 1 χρονου. Πιστευετε οτι ειναι εφικτο κατι τετοιο? Δεν με ενδιαφερει να μαθω ολα τα παραπανω σε τρελο βαθμο, αλλα να αποκτησω μερικες functional γνωσεις. Τι θα προτεινατε και γιατι? Την ορεξη την εχω και τον χρονο θα τον βρω. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μεγιστοποιησω την χρησιμοτητα μου σε μελλοντικους εργοδοτες. Οποιαδηποτε αποψη/ιδεα ευπροσδεκτη! Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2014 από linkin
XPHSTOS_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου projects και απλά να τα ανεβάσεις σαν δείγματα δουλειάς...Αν το να βρεις μια ιδέα δική σου για να την υλοποιήσεις σου φαίνεται δύσκολο, δοκίμασε να πάρεις κάποια free projects όπως για παράδειγμα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.Απλά για να "γεμίσεις" το Portfolio, από κει και πέρα ότι επί πληρωμή κάτσει θα είναι καλά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα