Προς το περιεχόμενο

[MONITOR] Dell UltraSharp U2415 @vision studio 279.35 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει 11Ε μεταφορικά για Αθήνα. Η καλύτερη τιμή αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα, έστω και με μικρή διαφορά. Επιτέλους προσαρμόζονται τα μαγαζιά, αν και για Αθήνα δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο για μόλις 10Ε διαφορά να την πάρει κανείς από Θεσσαλονίκη, δεδομένου ότι μπορεί να χρειαστεί να ξανασταλεί πίσω αν είναι ελαττωματική.

Άντε, να δούμε και την u2414h στα 200Ε όσο κοστίζει και στη Γερμανία...

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Dell έχει εγγύηση on-site στην Ελλάδα, κοινώς θα έρθει κάποιος σπίτι σου με καινούργια / refurbished οθόνη, και θα πάρει την παλιά. Been there :)

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα με την dell ellas ειναι οτι ακομη και σε doa δεν σου εγγυώνται ότι θα στην αλλαξουν με καινουργια, ειναι λαχειο δλδ τι θα σου φερουν σπιτι..

Δημοσ.

Την παρήγγειλα σήμερα από το συγκεκριμένο μαγαζί και μου είπαν πως θα την παραλάβουν και θα τη στείλουν μετά των Φώτων. 290 που μου κόστισε τη θεωρώ καλή τιμή και καλά έκανα τελικά που περίμενα για να πέσει (ή να βρεθεί κατάστημα που να την έχει πιο χαμηλά τελοσπάντων). Λογικά μετά τις γιορτές θα πέσει η τιμή και στα υπόλοιπα καταστήματα αλλά γενικότερα δε βλέπω να πέφτει και πολύ, ειδικά κάτω από 270. Η u2414h είναι στα 238, 30-40 ευρώ για ανάλυση 1200 αντί 1080 δεν είναι παράλογη διαφορά πιστεύω. Όποιοι παραλάβουν ας γράψουν τη γνώμη τους ώστε να βοηθηθούν οι αναποφάσιστοι για την αγορά της ή όχι.

Δημοσ.

Πολλά λεφτά για 24άρι Monitor. Με λίγη υπομονή και 150€ παραπάνω πας σε 27άρι και 2560x1440.

Λίγα δεν τα λες αλλά ούτε και υπερβολικά, ειδικά για νέο μοντέλο. Αν είχα χώρο αυτό θα έκανα κι εγώ πάντως, εννοείται. Αλλά σκέψου πως θέλω να βάλω 2 nearfield monitors ηχεία πάνω στο γραφείο μου και αναγκάστικα να πουλήσω την 26ρα ips (LG W2600H-PF) που είχα και να πάω σε 24ρα για να χωρέσουν. Στο μέλλον αν έχω περισσότερο χώρο θα πάω σίγουρα για 27ρα με την ανάλυση που είπες :)

Δημοσ.

Λίγα δεν τα λες αλλά ούτε και υπερβολικά, ειδικά για νέο μοντέλο. Αν είχα χώρο αυτό θα έκανα κι εγώ πάντως, εννοείται. Αλλά σκέψου πως θέλω να βάλω 2 nearfield monitors ηχεία πάνω στο γραφείο μου και αναγκάστικα να πουλήσω την 26ρα ips (LG W2600H-PF) που είχα και να πάω σε 24ρα για να χωρέσουν. Στο μέλλον αν έχω περισσότερο χώρο θα πάω σίγουρα για 27ρα με την ανάλυση που είπες :)

Είμαι της άποψης ότι χώρος για μεγαλύτερη TV και οθόνη, πάντα μπορεί να γίνει.

Εγώ πάντως για την Dell P2414H τα σχεδόν 200€ που έδωσα που φαίνονται πολλά για 24άρι με ανάλυση 1080p. Για την παρόμοια U2414H μου φαίνονται ακόμα πιο τρελά τα χρήματα. Για να καταλάβεις, πρώτα κοιτούσα για την U2414H  και όταν στο Review είδα πως έχει παρόμοιες επιδόσεις με την P2414H πήγα κατευθείαν εκεί.

Έχουμε φτάσει σε σημείο οι οθόνες που έχουμε και οι TVs να είναι πολύ χειρότερης ποιότητας από αυτές των κινητών τηλεφώνων. Μία 23άρα οθόνη έχει το τραγικό διψήφιο νούμερο των σχεδόν 95ppi. Μια 46" TV δεν έχει ούτε 50ppi, όταν τα κινητά έχουν ξεπεράσει τα 500ppi.

Ναι, παίζει ρόλο η απόσταση, αλλά ήδη από την απόσταση που βλέπουμε TV και PC Monitor, τα pixels βγάζουν μάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε το Μόνιτορ τελικά από Γερμανία. Με παίδεψε η συσκευασία... Ευτυχώς έχει και read mode (Paper) που με άγχωνε. Η βάση τα σπάει και μπορείς να δουλέψεις άνετα και στις 90° αυτά τα 120 pixels κάνουν τη διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ήρθε το Μόνιτορ τελικά από Γερμανία. Με παίδεψε η συσκευασία... Ευτυχώς έχει και read mode (Paper) που με άγχωνε. Η βάση τα σπάει και μπορείς να δουλέψεις άνετα και στις 90° αυτά τα 120 pixels κάνουν τη διαφορά.

Backlight bleed; Ips glow; Γκρίζες άκρες με λευκό φόντο; Revision; Πολλά τα ερωτήματα :D

• Like 1
Δημοσ.

Rev Α00 August 14. Εντάξει δεν είναι το Rev. A01 Dec 2014, αλλά δεν πειράζει, πολλές φορές είναι και "τυπικά" για το σύστημα διασφάλισης ποιότητας :ph34r: . Αμέσως μείωσα τη φωτεινότητα λόγο φωτοευαισθησίας. Το μενού είναι πολύ εύκολο, θα ήθελα να είχε λεντάκια που ενεργοποιούνται με το άγγιγμα, τα είχα συνηθίσει  από την LG. Τα υπόλοιπα στην πορεία.

Δημοσ.

Νομίζω πρόκειται για καινούριο μοντέλο,οπότε η τιμή σκρούτζ δεν έχει φτάσει ακόμη στα κανονικά της επίπεδα..

Με αυτό το σκεπτικό δεν είναι καμία τρομερή προσφορά.

Συμφωνω απολυτως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...