Προς το περιεχόμενο

Clean master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά κάνει δουλειά το clean master ή επιβαρύνει το κινητο? Γτ εχω ακουσει καποιους που λένε οτι αυτα τα προγραμματα και τα antivirus επιβαρύνουν τα κινητα.

Δημοσ.

Το Clean Master μπορεί να σου επιβαρύνει το κινητό όταν το χρησιμοποιείς για να αδειάσεις τη RAM και την cache. Κάποιες άλλες λειτουργίες που έχει δεν το επιβαρύνουν, αλλά δεν τις χρειάζεσαι κιόλας. Εμένα η γνώμη μου είναι ότι σε Android τέτοια προγράμματα είναι άχρηστα. Μπορείς όμως να το δοκιμάσεις και να δεις μόνος σου. Δεν παθαίνεις τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

να προσθέσω και εγώ κάτι, το clean master είναι αρκετά καλή εφαρμογή, αλλά ενώ να σε βοηθά να μην πέφτει γρήγορα η μπαταρία κάνει το αντίθετο. τρέχει στο παρασκήνιο και δεν βοηθά. για την μπαταρία μιλάω. εάν βέβαια θέλεις να σβήνεις της εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο είναι η καλύτερη εφαρμογή!

Δημοσ.

να προσθέσω και εγώ κάτι, το clean master είναι αρκετά καλή εφαρμογή, αλλά ενώ να σε βοηθά να μην πέφτει γρήγορα η μπαταρία κάνει το αντίθετο. τρέχει στο παρασκήνιο και δεν βοηθά. για την μπαταρία μιλάω. εάν βέβαια θέλεις να σβήνεις της εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο είναι η καλύτερη εφαρμογή!

Το clean master ειναι ενα σκουπιδι εφαρμογη και τιποτα αλλο.Καθεται στο συστημα σου βαρυ και το μονο που κανει ειναι να κλεινει εφαρμογες οι οποιες ξανα ανοιγουν αυτοματα με αποτελεσμα μαντεψε τι?Την περισσοτερη καταναλωση μπαταριας.Δυστυχως η ευτυχως το μονο αξιολογο app ειναι το greenify

• Like 1
Δημοσ.

Το clean master ειναι ενα σκουπιδι εφαρμογη και τιποτα αλλο.Καθεται στο συστημα σου βαρυ και το μονο που κανει ειναι να κλεινει εφαρμογες οι οποιες ξανα ανοιγουν αυτοματα με αποτελεσμα μαντεψε τι?Την περισσοτερη καταναλωση μπαταριας.Δυστυχως η ευτυχως το μονο αξιολογο app ειναι το greenify

πολύ σωστός! συμφωνώ !

Δημοσ.

Δηλαδη το greenify τι διάφορα έχει με το clean master και είναι καλυτερο ?

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Το Greenify βάζει τις εφαρμογές σε mode αδρανοποίησης χωρίς να σε εμποδίζει να τις χρησιμοποιείς. Δεν καταναλώνουν πόρους του συστήματος όσο είναι αδρανοποιημένες και δεν ξανα ανοίγουν απο μόνες τους. Όποτε θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια εφαρμογή που είναι greenified, απλά τη τρέχεις. Η διαφορά με το Clean master είναι ότι το Clean Master το μόνο κάνει είναι να κλείνει την εφαρμογή προσωρινά γιατί μετά απο λίγη ώρα θα ανοίξει ξανά απο μόνη της. Στη ουσία κάνει μια τρύπα στο νερό και το μόνο που πετυχαίνει είναι να επιβαρύνει το σύστημα παραπάνω.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το battery manager του κινητού δεν έχει δυνατότητα να παγώνει εφαρμογές; Ή δεν έχουν όλα αυτή την εφαρμογή;

Άλλο να παγώνει την εφαρμογή (πχ όπως κάνει το Titanium Backup) και αλλό να την αδρανοποιεί. Στο πρώτο απλά δεν χρησιμοποιεί πόρους του κινητού αλλά για να τη χρησιμοποιήσεις πρέπει να τη "ξεπαγώσεις". Με την αδρανοποίηση έγραψα στο πιο πάνω μήνυμα μου τι συμβαίνει.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.

To lenovo battery manager που έχει εγώ τις παγώνει και φυσικά τις εξαφανίζει και από το μενού εφαρμογών. Έχει φυσικά και την επιλογή να τις αδρανοιποιεί.

Δημοσ.

Έχει φυσικά και την επιλογή να τις αδρανοιποιεί.

Δηλαδή τι κάνει ακριβώς; Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις κανονικά και απλά δεν τρέχει απο πίσω συνέχεια, όπως το greenify;

Δημοσ.

Nαι όταν τη δει να τρέχει την κλείνει.

Δηλαδή ανοίγει απο μόνη της, ενώ την έχεις αδρανοποιήσει με το lenovo battery manager ή ανοίγει μόνο όταν ανοίξεις εσυ την εφαρμογή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...