Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια έχω το sony xperia j και επειδη αργει λιγο(πολυ) θέκω να του κάνω overclock έχω δει βιντεάκια αλλά δεν πολυεμπιστεύομαι...εάν μπορεί κανείς απλο εδω μέσα λίγο help

BTW ΘΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ STICKY ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ TOOLS ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ

• Like 1
Δημοσ.

Περνάς άλλο kernel που να έχει overclocked profile.. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται γιατί κυρίως κανεις δε μπορεί να σου εγγυηθει τη σταθερότητα του τηλεφώνου μετά.. Και σίγουρα οι διαφορές συγκριτικά με στοκ είναι σε αστεία επίπεδα. :)

Δημοσ.

εάν κολλάει πολύ το κινητό σου ή αργεί, κάνε backup τα αρχεία σου και ύστερα κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων!

Δημοσ.

εγω πήγα το tipo μου απο 800Mhz στα 1.3ghz

το μονο προβλημα μου ηταν οτι ο κερνελ ηταν συμβατός μοναχα με 4.0.4 οποτε δεν μπορουσα να εχω πια το 4.4.2 που ειχα βαλει..

αρχικα δες εαν εχεις εφαρμογες σαν το viber/facebook γενικα που να τραβανε πορους και βγαλτα.

δεν μπορει να βγει ενας οδηγος για oc για ολα τα κινητα, πρεπει να βγει ενας οδηγος για το καθε ενα ξεχωριστά για αυτο εχουμε και το xda (ή ενας για 3-5) :fear:

αλλα η γενικη ιδεα ειναι οτι περνάς αλλον κερνελ, το θεμα ειναι οτι το καθε κινητό εχει τον τροπο του να περνας κερνελ

http://forum.xda-developers.com/xperia-j-e/orig-development/kernel-vengeance-t2134810

τον ιδιο cpu εχουνε τα κινητα μας, απλα το δικο μου το ειχε παει η sony λιγο πιο κατω για να δικαιολογει διαφορα στην τιμη. οποτε μεχρι 1.3ghz πας και δεν ξερω εαν θα δεις διαφορα..

Δημοσ.

να πω και γω την εμπειρία μου. Είχα ένα defy (μονοπύρηνο 800 MHz) , η κατάσταση δεν παλευόταν πια , και έτσι αρχικά του πέρασα cyanogenmod και μετά όντως έκανα overclock. Το πήγα από τα 800 MHz στο 1 GHz και ήταν μια χαρά σταθερό και λειτουργικό (μέχρι και παιχνίδια έπαιζα :P ) Μια φορά βέβαια αποπειράθηκα τα 1.2 GHz και  η οθόνη άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει σαν τρελή και το κινητό να ζεσταίνεται μέχρι που τελικά έκλεισε. Τελικά το κινητό ξανά άνοιξε μόνο και μόνο επειδή είχα κάνει την αλλαγή μέσω μίας εφαρμογής που προτείνονταν για αυτό το μοντέλο από το xda και όχι από το recovery. Σε διαφορετική περίπτωση παίζει και να μην ξανάνοιγε , γιατί θα χρονιζόταν κατευθείαν στα 1.2 ενώ χάρη στην εφαρμογή μετά από κάθε επανεκκίνηση ξεκινούσα με 800 και με ένα apply στην συνέχεια πήγαινα στο 1 . Για μένα πάντως αν δεν το χεις κάνει ήδη δοκίμασε καμμια custom rom από xda (νομίζω κιόλας κάποιες έχουν προεγκατεστημένο το overclock) και αν δεν δεις διαφορά το ψάχνεις παραπέρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...