Προς το περιεχόμενο

Jailbreak ή οχι;; Σε iphone 6!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα! Ειναι το πρώτο θέμα που ανοίγω για αυτό ζήτω την επιείκεια σας! Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν αξίζει να κανω jailbreak, ποιοι ειναι οι κίνδυνοι ( σημαντικό ) αν ειναι τόσα πολλα τα συν που θα έχω, και αν ειναι εύκολο να το κανω!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Αν δεν υπάρχει κάποια σημαντική λειτουργία που να χρειάζεσαι πραγματικά και δεν γίνεται χωρίς Jailbreak, άστο ήσυχο.

Δημοσ.

Γιατί όπου διαβάζω όλοι λένε για jailbreak, αν πραγματικά έχω πολλα θετικά να το κανω

Τότε γιατί όλοι λένε απευθείας jailbreak ?? τα συν ειναι πολλα;

Δημοσ.

Επειδη απ οτι καταλαβαινω δεν γνωριζεις (δεν το λεω υποτιμητικα), αστο καλυτερα.

Μεινε για λιγο καιρο ετσι οπως εισαι, δουλεψε την συσκευη σου και αν καποια στιγμη δεν σε καλυπτει και αφου ενημερωθεις γι αυτο, προχωρας.

Το JB είναι αρκετά χρήσιμο αρκεί να ξέρουμε τι πειράζουμε

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί όπου διαβάζω όλοι λένε για jailbreak, 

Αυτοί οι "όλοι" τι λένε;

Υ/Γ. Γενικότερα μην ψάχνεις να δημιουργείς ανάγκες. Αν σου προκύψει βλέπουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι αρκετά το ξέρω! Για αυτό ρώτησα κιόλας! Ειχα ασχοληθεί πιο παλιά λίγο όταν ειχα πρωτοπάρει το 4σ! Είδα ψιλό ψαχτεί αλλά το άφησα μόνο και μόνο γιατί φοβόμουν μην κανω κατι λάθος

Δημοσ.

Στην ουσια ας πουμε πως σε αφηνει να κανεις πολλες αλλαγες στο λειτουργικο αλλα ειναι αληθεια πως ελλοχεύει πολλους κινδύνους. Καλυτερα μακρυά!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
  • Κάποια tweaks παρουσιάζουν ασυμβατότητες με άλλα οπότε αν δεν ξέρεις πως να τα αφαιρέσεις ή ποια είναι αυτά, ενδέχεται να οδηγηθείς σε restore
  • Επίσης, αν αρχίσεις να βάζεις cracked και άλλα τέτοια σκουπίδια, πάλι ενδέχεται να καταλήξεις σε restore

Γενικώς οι όποιοι κίνδυνοι οφείλονται στην άγνοια και όχι στο JB αυτό καθαυτό.

Θα επαναλάβω πάντως να μείνεις όπως είσαι για τώρα και αν μελλοντικά δεν σε καλύπτουν οι δυνατότητες, το ξανασκέφτεσαι 

Δημοσ.

Να ηταν κανα φθηνο κινητο και να θες να πειραματιστεις το καταλαβαινω.

Αλλα σε iphone?Εφοσον δεν γνωριζεις πως γινεται,το ρισκο κλπ η γνωμη μου ειναι να το αφησεις οπως ειναι.Υποτιθεται πως το Ios ειναι σταθερο λειτουργικο και "τρεχει" ομαλα.

Αν απο την αρχη ηθελες "ελευθερια" λογισμικου θα πηγαινες σε android,οχι σε iphone.

Δημοσ.

Το iOS εχει φτασει σε ικανοποιητικο επιπεδο απο αποψη features...Γνωμη μου ειναι, αμα δεν σου λειπει κατι παρα πολυ, μην το κανεις..Εγω πρωτα θελω να αποφυγω ξαφνικα restores και να εχω αμεσα updates ( αφου βεβαιωθω οτι δεν ειναι προβληματικη η αναβαθμηση :P ), παρα να μπορω να βαζω themes και tweaks στο τηλεφωνο...

Παλιοτερα, η αναγκη για JB ηταν πολυ μεγαλυτερη και δεν αντεχα χωρις αυτο ( το nc settings ηταν το πρωτο που εβαζα αφοτου περναγε το cydia )...Απο το iOS 7 και επειτα, δεν εχει ερθει στιγμη που να εχω μπει στον πειρασμο...Σιγουρα υπαρχουν πολλα ωραια tweaks ( τα περισσοτερα επι πληρωμη πλεον ) οπως για παραδειγμα η δυνατοτητα να τρεχεις ταυτοχρονα δυο εφαρμογες σε δυο παραθυρα ( σαν το multiwindow της samsung ), αλλα μπορεις να ζησεις και χωρις αυτα..Το πιο πιθανo ειναι να τα εχεις στις αμεσες αναβαθμησεις...iOS 9,10 etc etc

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...