Arisspartiatis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 γεια σας θα ηθελα την γνωμη σας για την επιλογη smarthphone(οικονομικου σχετικα) κατω απο 200 δλδ! εχω καταληξει στα εξης! Xperia E3 Motorola Moto G Samsung Galaxy Ace 4 και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει το καθενα γτ ολα εχουν απο καποιο μειονεκτημα!ευχαριστω!
GianniSM Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά σε αυτή την κατηγορία πας είτε στο Moto G είτε στο S3 Neo. Το 1ο παίρνει αναβαθμίσεις και γενικά σφαιράτο, το 2ο καλύτερη κάμερα/οθόνη και λίγο παραπάνω ram.
Arisspartiatis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω αλλα εχω ακουσει οτι το neo διαθετει χειροτερο cpu απο το s3 και εχει πολλα lags αληθευει? 0.ο
~mxls~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω αλλα εχω ακουσει οτι το neo διαθετει χειροτερο cpu απο το s3... Όλες τις διαφορές εδώ: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4238&idPhone2=6289 Για σχετικά οικονομική πρόταση, κοιτας και G2 mini.
dieccast Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καταρχην οχι samsung! εχει την καλυτερη καμερα αλλα απο λαγκς να φαν και οι κοτες! Moto g πολυ καλο γρηγορο με πολυ καλη οθονη αλλα μετρια προς καλη καμερα! εγω θα πηγαινα στο μοτο! η G3s http://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-s-mini-8GB.html ειναι στα 200 αλλα ειναι πολυ καλο! ιδια χαρακτηριστικα με moto g αλλα καλητερη καμερα
StigmaX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 ευχαριστω αλλα εχω ακουσει οτι το neo διαθετει χειροτερο cpu απο το s3 και εχει πολλα lags αληθευει? 0.ο Το παλιό φορούσε τέσσερις πυρήνες α9. Το neo τέσσερις α7. Η απόδοση του α9 είναι σχετικά ανώτερη αλλά η κατανάλωση μπαταρίας δυσαναλογα μεγαλύτερη. Οπότε ο επεξεργαστής του neo συνολικά προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης, μιας και δεν χρειάζεσαι τον φορτιστή παραμασχαλα. Προσωπικά θα επέλεγα το moto g στην κατηγορία αυτή, καθαρά λόγο lollipop,το οποίο κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στην χρήση του τηλεφώνου. Τόσο εμφανισιακά, όσο και κάτω από το καπό. Τα 500mb διαφορά στην ραμ, δεν πρόκειται να τα καταλάβεις. Είναι αυτά που χρειάζεται παραπάνω το touchwiz για να τρέξει σωστά, οπότε θα είναι δεσμευμενα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα