LaryHimura Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημερα και καλες γιορτες. Αγορασα χτες απο πλαισιο τον κλασσικο western digital caviar blue 1tb , τον εβαλα στο pc και δεν μπορω να του κανω διαμορφωση. Στην αρχη δοκιμασα απο disk management , μου κολλησε το disk management και απο κει και περα οταν εχω τον δισκο συνδεδεμενο στο pc κολλανε τα παντα.Οταν τον βγαζω ολα κανονικα. Τον εβαλα σε αλλο pc εκανα διαγραφη ενα μισοτελιωμενο partition που ειχε δημιουργηθει και δοκιμασα παλι με τον ιδιο τροπο αλλα παλι τα ιδια. Μετα δοκιμασα απο gparted σε ubuntu αλλα και αυτο μου βγαζει error κατα τη διαμορφωση. Ειναι προβληματικος ο δισκος η εχω παραλλειψει εγω κατι?
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πιθανόν να έχει καποιο πρόβλημα ετσι που το περιγράφεις δές λιγο και υγεία του με το hdsentinel
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αφού όμως στο άλλο Η/Υ παίζει κανονικά ο δίσκος μπορεί να έχει θέμα και κάτι άλλο. 1
andreas443 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ φιλε εγώ χθες πείρα 2 black από το πλαίσιο και ήταν χαλασμένοι να τον πας πίσω να στον αλλάξουν και τον καινούριο που θα πάρεις να πεις να στον ελένξουν στο service
LaryHimura Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αφού όμως στο άλλο Η/Υ παίζει κανονικά ο δίσκος μπορεί να έχει θέμα και κάτι άλλο. Στο αλλο pc απλα δεν μου κολλαει ολοκληρο...δοκιμασα φορματ και απο το αλλο και δεν το κανει
LaryHimura Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τελικα ο δισκος ηταν οντως προβληματικος. Τον πηγα πισω στο πλαισιο ταυρου απο οπου τον πηρα και μου τον αλλαξαν. Ετυχε.να μου δωσουν δισκο απο αλλη παρτιδα διαφορετικου εργοστασιου. ο πρωτος απο μαλαισια ο δευτερος απο ταιλανδη.γυρναω σπιτι τον δοκιμαζω και ηταν και αυτος προβληματικος με ακριβως το ιδιο προβλημα. Τον παω σε αλλο πλαισιο στο συνταγμα μπας και γλειτωσω τα ελαττωματικα. Μου αναγνωριζουν οτι ειναι και αυτος χαλασμενος και μετα πηγαινοντας να μου τον αλλαξει μου λεει δεν εχω να σου δωσω τον ιδιο. Μου δωσαν πιστωτικο τιμολογιο να παω να παρω οτι θελω απο πλαισιο με τα λεφτα που ειχα δωσει. Δεν ξερω αν με κυνηγαει η γκαντεμια η στο πλαισιο χοροπηδανε πανω στους δισκους και τους καταστρεφουν παντως εχω σιχαθει πλεον να βλεπω πλαισιο μπροστα μου...αισχος
achilles_g_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Σε δίκη μου αντίστοιχη περίπτωση έφταιγε το τροφοδοτικό. Μόλις το άλλαξα ο δίσκος δούλεψε κανονικά.
LaryHimura Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 το pc εχει τσεκαριστει 10 φορες πριν απο δυο μηνες γιατι εκανε συνεχη restart χωρις λογο. Τελικα εφταιγε το πολυπριζο. Αρα τροφοδοτικο δεν ειναι γιατι οι αλλοι 2 δισκοι μου λειτουργουν κανονικα. Ουτως η αλλως ουτε στα παιδια στο πλαισιο δουλευει ο δισκος , ουτε σε αλλο pc που τους δοκιμαζα εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα