Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάξε εαν το συγκεκριμένο tablet επειδή είναι turbo-x εαν έχει play store της google. Θα σου προτεινα να δώσεις κάτι παραπανω μεχρι 100ευρω υπαρχουν αξιόλογα.Για τι χρηση το θες?

Δημοσ.

Δεν θα σου πω σχετικά με τα turbo-x...

Φαντάζομαι θα έχεις ακουστά...

Αλλά δώσε 69,90 για να πάρεις αυτό: http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Turbo-X-Tablet-Breeze-IV-7-Black-V2-V17HD.htm

Τα αξίζει μόνο και μόνο λόγω οθόνης, δες τα δίπλα-δίπλα και θα καταλάβεις...

Σου βάζουν επιτόπου το Google Play... Φτάνει να το ζητήσεις...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μην πάρεις φτηνιάρικο, δε αξιζει το 20ρικο που θα γλιτώσεις, από 80 ξεκιναει πχ το lenovo 3500 που είναι κλάσεις ανωτερω από τα 60ρια του σωρου και σε επιδόσεις και κυρίως σε οθονη, αν σου φαίνεται υπερβολικό το "κλάσεις" κάνε μια βολτα σε μεγάλο κατάστημα να δεις τι μπάζα είναι τα 60- και θα καταλάβεις, και φυσικά μακριά από τουβλο-εξ, δεν βαρεθήκατε να τους ταϊζετε τόσες δεκαετίες, μιλάμε έπαιρναν mouse απο alibaba.com στα 3$ (το gy-m38) και το πουλάγαν το 2011 24  eu :shock:  :devil:

Επεξ/σία από darlas2014
  • Like 1
Δημοσ.

Θελει να αγορασει μια φιλη μου φθηνο ταμπλετ μεχρι 100 ευρω για να αποθηκευει φωτογραφιες και να ψιλομπαινει ιντερνετ .Ειδα το 7,85'' Turbo X Strike III στα 69 ευρω με αρκετα καλη οθονη Βεβαια δεν εχω εμπειρια απο Turbo X.Ο πατερας μου εχει λαπτοπ κ pc της εταιτιας κ δεν εχουν βγαλει κανα σοβαρο προβλημα.

Εσεις ποιο θα μου προτεινατε??Οχι 10ιντσο

Δημοσ.

Καλημερα, πηρα αυτο τελικα στα 59ε :

http://www.skroutz.gr/s/5024545/Crypto-NovaPad-Q7000-7-8GB.html

Δεν ειχα ποτε καποιο παραπονο απο την crypto, με θυμαμαι πριν καποια χρονια με modem 56k εσωτερικα-εξωτερικα και καποια mp3 players και δεν ειχανε προβλημα ποτε.

Καλες γιορτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να πήγαινε σε Turbo-X να έχει και την εγγύηση :P

Εγώ πάντα θα προτείνω Lenovo A3500 στα 80-100 ευρώ.

Επεξ/σία από x_vagos_x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...