depi117 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Ψάχνω αλλά δεν βρίσκω καμία παρόμοια απάντηση. Θέλω να πάρω ένα bluetooth για...παντού. Σπίτι, δουλειά (παιδικό σταθμό) αλλά και αυτοκίνητο, αλλά δεν ξέρω ποιο θα με βολέψει. Κοιτάω το Nokia bh217 και το j 806 και ίσως και το bh118 αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζεται παρόμοια bluetooth μέχρι 40-45 ευρώ. Τα απαραίτητα για εμένα είναι 1) να έχει κλιπ για να μπαίνει στη μπλούζα γιατί συνήθως δεν έχω τσέπες 2) Να με ακούν καλά και να ακούω (θα το συνδεσω με samsung) 3) μπαταρία (κάτι που τα δύο νοκια καλύπτουν με τη θήκη που δίνουν αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι άλλο σε άλλη μάρκα) 4) Το ακουστικό το οποίο με προβληματίζει γιατί δεν με βολεύει το ακουστικό που μπαίνει στο αυτί και δεν ακούς τίποτα άλλο γιατί μου γλιστράει. (δεν ξέρω όμως αν έχω το σωστό μέγεθος) τέτοιο ακουστικό έχει το nokia j806 αλλά φοβάμαι μήπως δεν με βολέψει και πέφτει. Καμία εμπειρία από αυτά τα bluetooth ή καμία πρόταση για κάτι παρόμοιο????
depi117 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Να προσθέσω και το plantronic m55? To μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχει κλιπ..Βρήκα κ tie clip αυτό αλλά μόνο εδώhttp://banleong.com/sg/plantronics%C2%AE-bluetooth-headset-tie-clip?t=1#.VKA8esj0c .Mάλλον πρέπει να φτιάξω δική μου πατέντα. Ξέρει κανείς πόση ώρα κάνει να συνδεθεί αν το ανοίξεις την ώρα που σε καλεί κάποιος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα