lemo13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα Θα ήθελα να με βοηθήσετε στην επιλογή μιας φωτογραφικής την οποία θα την χειρίζεται ως επι το πλείστον η γυναίκα μου για να βγάζει την μικρή μας. Όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να έχει μαζεμένο μέγεθος και θα πρέπει να βγαζει καλές φωτο στο αυτόματο και εύκολα. Μέχρι τώρα είχαμε την CANON IXUS 130. Δε μου άρεσαν καθόλου οι φωτο που τραβούσε, όλες κουνημένες έβαιναν . Τωρα την έσπασε βέβαια το μωρό όποτε ψάχνω για αντικαταστάτη Είδα οτι πολλοί προτείνετε την Nikon j3 Καλα λόγια δίαβασα και για την http://www.skroutz.gr/s/3646707/Samsung-NX2000-20-50mm-Kit.html?keyphrase=samsung+nx2000 όχι βέβαια σε αυτήν τη τιμή αλλά γύρω στα 200€ που είχε Θέλω να μου προτείνετε κάποια μέχρι τα 250€ και μόνο για εξαιρετική περίπτωση να φτάσω τα 320€ αν οι διαφορές είναι μεγάλες Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Η nikon j3 έχει πολύ καλή εστίαση είναι μικρή και με αυτοματισμους νομίζω είναι ιδανική για την δουλειά που την θέλεις αλλά και για μηχανή γενικής χρήσης που θα μπενει και σε τσέπη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) http://snapsort.com/compare/Nikon-1-J3-vs-Samsung-NX2000 γιατι τη βγάζει τόσο πίσω ? Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από lemo13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί κοιτάς snapsort??? Δεν ξέρω ίσως επιδει έχει μεγαλύτερο αισθητήρα ποιο πολλά mp ποιο πολλούς φακούς και άλλα πράγματα που ίσως δεν σε απασχολησουν ποτέ Γενικά η Samsung έχει κάλυτερη ποιότητα εικόνας και μπορείς να ανεβάσεις ποιο πολλά iso (πράγμα χρήσιμο άμα τραβάς μέσα στο σπίτι χωρίς φλας) όμως η nikon έχει θεωρητικά πολύ κάλυτερη εστίαση και αυτό είναι μάλλον που σε ενδιαφέρει πάρα η ποιότητα που σε εκτύπωση 10χ15 η για χρήση στο ίντερνετ δεν θα καταλάβει κάνεις την διάφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 snapsort κοιτάω επειδή εδω μέσα είδα να το χρησημοποιουν πολυ και το έμαθα. Δεν είναι αξιόπιστο? Μέσα στο σπίτι θα βγάζω πολλές και χωρις φλας μάλιστα . Στην εκτύπωση στο χαρτί θα φαίνεται η διαφορά δηλαδή ? η sony a3000 είναι πολύ μεγαλύτερη σε διαστάσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το κοιτάνε για να συγκρίνουμε τεχνικά χαρακτηριστικά πλάι πλάι η βαθμολογία του δεν βοηθάει και τόσο... Με τον κιτ φακό είναι μεγαλύτερη αρκετά μεγαλύτερη θα έλεγα αλλά γενικά μικρή θεωρητε.. Κοίτα σε πολύ ψηλά iso ίσως δεις διάφορα άλλα σε νορμάλ συνθήκες δεν νομίζω ότι αξίζει να θυσιάσεις την εστιάση της.. Γενικά θεωρώ ότι καλύτερα να έχεις φωτογραφία σωστά εστιασμενη με κόκο πάρα θολή χωρίς κόκο Βέβαια μπορείς να πας σε ένα μαγαζί που έχει την Samsung και την Νίκον και να την δεις και να τεστάρεις την εστιάση της αν σε καλύπτει της Samsung προτίμησε την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) αν ανεβαιζα το μπατζετ κανα καταστάρικο και έφτανα στα 350 θα παιρνα κατι κατα πολύ καλύτερο? θέλω να πω αξίζει να φτάσω εκεί στα λεφτα? αυτές αξίζουν την υπέρβαση? http://www.e-shop.gr/sony-a5000-16-50mm-kit-black-p-PER.605231 http://www.e-shop.gr/samsung-nx300-brown-18-55mm-kit-p-PER.565193 Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από lemo13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 αυτα που εδινε η σαμσουνγκ,πριν 2-3-4 χρονια με την νχ 1000, τα δινει τωρα η σονυ,με τον κιτ φακο να ριχνει και αλλο την ποιοτητα.η νχ 300,εχει τον ιδιο αισθητηρα με την νχ 1000-2000-3000-νχ20.καλυτερο value for money,απο την νχ 2000 δεν θα βρεις.αν αρχισεις να ανεβαζεις το χρημα,ξεφευγεις χωρις λογο. το σναπσοτ μην το εχεις και σε υποληψη.ουτε τα χαρακτιριστικα που δινουν οι αντιπροσωπιες δεν κανουν καλη αντιγραφη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Η nx2000 είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. Την έχω 4 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το μείον είναι ότι ο φακός 20-50 που έχει μέσα δεν έχει OIS οπότε θες σταθερό χέρι. Site σαν το snapsort έχουν πολλά λάθη. Αν θυμάμαι καλά (όχι αυτό απαραίτητα) έλεγε όχι δεν έχει χαρακτηριστικά που όντως υπάρχουν. πχ ότι δεν τραβάει raw πράγμα που δεν ισχύει. Η j3 νομίζω στα μόνο που υπερτερεί είναι μικρότερος μέγεθος, μεγαλύτερη ταχύτητα κλείστρου 1/16000 έναντι 1/4000, ενσωματωμένο flash ενώ η samsung έχει enternal το οποίο είναι στην συσκευασία απλά προσθέτει όγκο και αν δεν θήκη για την μηχανη θα πρέπει να το βγάζει για αποφυγή ατυχήματος. Την j3 την είχα δει από κοντά και μου έδωσε την εντύπωση να μπορεί να γλιστρήσει από το χέρι διότι δεν έχει κάποιο grip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Η phase detection εστίαση της nikon δεν είναι πολύ καλύτερη της Samsung? Δεν ξέρω την nx2000 αλλά της nx1000 ήταν τραγικά αργή η εστίαση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lemo13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 απο αυτα που διαβάζω νομίζω οτι το phase detection ειναι που ξεχωρίζει τη nikon. Στα υπόλοιπα πρέπει να ειναι καλύτερη η σαμσουνγ. Βεβαία η σαμι στον skroutz αυτη τη στιγμή έχει 476€ όποτε απορρίπτεται η περιμένω να πέσει. Οπότε μένει η νικον. Απλως σκέφτομαι οτι επειδη δεν αγοράζω κάθε μέρα κάμερα αν θα ανέβαζα το μπάτζετ στα 350€ αν θα έπαιρνα κάτι αισθητά καλύτερα. Πάντα σε mirrorless λόγω μεγέθους και γυναίκας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hayas88 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κοίτα αν θέλεις και καλή ποιότητα και φοβερή εστίαση και πολύ καλό βίντεο η Sony a6000 είναι η καλύτερη αλλά ανεβενεις πολύ... Στα λεφτά που κοιτάς κάπου θα πρέπει να κάνεις συμβιβασμούς... Ρίξε μια ματιά και στην σειρά Pen της olympus είναι και αυτές αρκετά καλές και μικρές και όμορφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00LHEZS32/ref=mp_s_a_1_1?qid=1419884039&sr=8-1&pi=AC_SY200_QL40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Η Pen είναι μια χαρά μηχανούλα και με ποιότητα φωτογραφίας ίδια με αυτής του μεγάλου μοντέλου. http://www.skroutz.gr/s/2445263/Olympus-Pen-E-PM2-Kit.html Στην τσέπη του μπουφάν την έχω συνεχώς, τόσο μικρή. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2014 από kirileman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα