g6519 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα κ χρονια πολλα σε ολους εχω παρει αυτό το ταμπλετ για το γιο μου κ εχω κατεβασει αυτό το παιχνιδι http://app4smart.com/en/4732-spider-man-unlimited.html από το playstore του tablet αλλα μετα από λιγο ωρα παιχνιδιού κρασαρει και κολλαει το tablet και ανγκαζομαι να το κλεισω μπορει καποιος να βοηθησει στο γιατι γινεται αυτό μιας κ είμαι λιγο ασχετος??? το εκανα ηδη μια φορα uninstall και μετα ξανα install μηπως το ταμπλετ δεν αντεχει αυτό το παιχνιδι??? αν είναι αυτό , τοτε πως το βλεπω?? κάθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα κ χρονια πολλα σε ολους εχω παρει αυτό το ταμπλετ για το γιο μου κ εχω κατεβασει αυτό το παιχνιδι http://app4smart.com/en/4732-spider-man-unlimited.html από το playstore του tablet αλλα μετα από λιγο ωρα παιχνιδιού κρασαρει και κολλαει το tablet και ανγκαζομαι να το κλεισω μπορει καποιος να βοηθησει στο γιατι γινεται αυτό μιας κ είμαι λιγο ασχετος??? το εκανα ηδη μια φορα uninstall και μετα ξανα install μηπως το ταμπλετ δεν αντεχει αυτό το παιχνιδι??? αν είναι αυτό , τοτε πως το βλεπω?? κάθε βοηθεια δεκτη ευχαριστω Καλησπέρα. Το ίδιο tablet μ173χ έχω και εγω . Σε εμένα παιζει κανονικά. Απο το play store της google το κατεβασες?Κατέβασε και τρέξε το ccleaner για να κανει καθαρισμό και κάνε εγκατάσταση ξάνα. Περιμένω εξελίξεις.
g6519 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα μελετη κ ευχαριστω για την απαντηση Απο το play store το κατεβασα, θα κανω αυτό που ειπες και θα επανελθω υγ στο ταμπλετ χρειαζεται antivirus??? (η ερωτηση μου είναι ασχετη με αυτό που μου προτείνεις να κανω)
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσωπικά εγώ δεν έχω antivirus, Αμα θες πρόσθεσε και το Nova Launcher θα δεις διάφορα, θα το βρεις στο play store.Τα αρχεία που κατεβαζεις καλό θα ηταν να τα αποθηκευεις σε κάρτα μνήμης ώστε να μην ξοδευει τον ελεύθερο χώρο του tablet Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από meletis_m
g6519 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 σωστο αυτό που λες, αλλα μου εχουν πει ότι όλα τα παιχνίδια αποθηκεύονται μονο στο χωρο του tablet και να φανταστείς ότι εχω βαλει εξτρα μνημη 32μβ σου είναι ευκολο να μου πεις πως μπορω να κανω ρυθμιση για να μπαινουν στην εξτρα μνημη μου?? κ παλι ευχαριστω για το χρονο σου
meletis_m Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε το εξης πήγαινε μενού, ρυθμισεις,εφαρμογές,κανε κλικ στην εφαρμογή και πατά μετακίνηση στην κ.μνήμης.Εγκατεστησες το nova launcher? Μάλλον ήθελες να πεις 32 GB. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από meletis_m
g6519 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 οκ σε ευχαριστω πολύ παντως τωρα που επαιξα λιγο το παιχνιδι δεν μου κολλησε (χωρις να κανω τπτ με το ccleaner) θα περιμενω αυριο που γυρναει ο μικρος απτην γιαγια του... να το δοκιμασει και να πραξω αναλογα οντως 32gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα