kjunior. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γειας παιδια Εχω εναν υπολογιστη καινουργιο HP model:15-r012sv με WIN 8.1 Θελω να εγκαταστησω win xp για εναν ιδιαιτερω λογο οχι virtual pc Στο BIOS δεν εχει επιλογη ACHI or IDE Εχω προσπαθησει με το nLite να φτιαξω cd αλλα οταν φτανει σε ενα σημειο μου βγαζει μπλε οθονη και κολαει εκει Μηπως ξερει καποιος τι drivers πρεπει να βαλω με το nLite ωστε να εγκαταστησω τα win Ευχαριστω
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 και πες ότι περνάς xp,drivers που θα βρεις; έχεις απενεργοποιήσει secure boot και uefi και εξακολουθεί να μην βγάζει για achi η legacy κάτι;
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Πάνε στην διαχείριση υλικού βρες το «Ελεγκτές IDE ATA/ATAPI» και πάνε στης ιδιότητες του όποιου ελεγκτή βρεις εκεί.Πάνε στην καρτέλα λεπτομέρειες και εκεί που λέει ιδιότητα διάλεξε το «Αναγνωριστικά υλικού» με βάση αυτά τα νούμερα πρέπει να ψάξεις driver.
kjunior. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη την στιγμη δεν εχει κανενα λειτουργικο επανω εχει γινει format Να εγκαταστησω πρωτα τα XP και μετα βλεπουμε για τους drivers Θελω αν γνωριζει καποιος τι drivers sata πρεπει να βαλω με το nlite ωστε να μην μου βγαζει μπλε οθόνη
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 αυτό σου εξήγησα και πριν,επίσημοι απο hp δεν υπάρχουν και δε νομίζω ο driver για 7/8 να σου κάνει. Τι προβλημα έχεις αν περαστούν σε VM;
kjunior. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αυτη ειναι η επιλογες που εχω κανει στο BIOS Τα προγραμματα που δουλευω μου εμφανιζουν ενα παραθυρο τα πιο πολλα και μου λενε οτι δεν μπορουν να τρεξουν σε virtual pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα