Euclides Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Πως μπορώ να ξέρω εάν το δικό μου Acer aspire 5738z φοράει την ίδια motherboard με το acer aspire 5738zg? Δεν μπορείς να το ξέρεις έτσι απλά από το μοντέλο των laptop. Ακόμα και δύο laptops του ίδιου τύπου (Acer aspire 5738z π.χ.) μπορεί να φοράνε διαφορετικές motherboard. O μόνος τρόπος για να είσαι σίγουρος, είναι να γνωρίζεις ακριβώς το part number (και το revision, αν υπάρχει) των motherboards, που είναι τυπωμένο πάνω σε αυτές. Επίσης τα δύο καλωδιάκια στο 2.25 (μαυρο - άσπρο ) που φέυγουν από την οθόνη και κουμπώνουν πάνω σε μία πλακετούλα (η πλακετούλα αυτή τι είναι? Τα δύο καλωδιάκια είναι οι κεραίες της κάρτας WiFi, και η πλακετούλα είναι η κάρτα WiFi.
georgetziker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2015 Μάλιστα ρώτησα απλά επειδή στα 2 αυτα λάπτοπ που παρέθεσα η κάρτα wifi είναι σε διαφορετικό σημείο και εγώ νόμιζα ότι είναι η κάρτα γραφικών!
georgetziker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε με ένα format!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα