georgetziker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σας εχω ένα λάπτοπ εδώ και καμιά πενταετία και τον τελευταίο χρόνο έχει αρχίσει και παγώνει η εικόνα του ξαφνικά πάντα σε περιβάλλον windows (δεν κάνει και κάτι άλλο να ξέρω εάν θα κολλισει εκεί!) και επανέρχεται μόνο του μετά από λίγη ώρα 1-2 λεπτά. Εχει αλλαχτεί ο σκληρός σε ssd (κολλούσε και με τον παλιό) και τρέχει σε windows 7. Εχει ανοιχτεί πολλές φορές επίσης για να αλλαχτεί πάστα και να καθαριστεί Η κάρτα γραφικών είναι onboard και αυτήν υποψιάζομαι Τι δοκιμές μπορώ να κάνω τι να ελένξω ? Μπορεί να φταίνε drivers? Φιλικά γιώργος
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκίνα με ενα καθάρισμα απο trojans κτλπ με malwarebytes και adwlceaner μετα απεγκατάσταση των drivers κανονικά καθάρισμα τα υπολοίματα με το http://www.wagnardmobile.com/DDU/και ξανα πέρνα τους καινούργιους , επίσης κανε και εναν έλεγχο την υγεία του δίσκου με το hdsentinel
georgetziker Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Επομένως να ασχοληθώ μόνο με τους drivers λέτε? Μηπως θα μπορούσατε να μου δώσετε και ένα λινκ για να βρώ τους σωστούς drivers?
idefixius Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Όχι μόνο με τους drivers. Ψάξε πρώτα εάν έχεις κολλήσει κάναν ιό.
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε αρχικά την διαδικασία για τα trojans που σου ειπα οσο για τους drivers θα τους βρείς στην σελίδα του laptop σου
georgetziker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Σε ευχαριστώ φίλε μου έκανα τη διαδικασία με καθαρισμό και drivers και προσ το παρόν πάνε όλα καλά δεν έχω κάποιο τρόπο να το δοκιμάσω για κόλλημα μόνο να περιμένω 1
georgetziker Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μετά από όλα αυτά το pc δουλεψε για μια βδομαδα χωρις κανένα κολλημα και σήμερα έκανε ξανά το ίδιο στο άκυρο! Ιό δεν μου έχει βρεί και έχω καθαρίσει τα πάντα hardware - software! Τί άλλο?
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Εφόσον έκανες καθαρισμό από PUPs και ιούς και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με τους drivers, τότε έχει αρχίσει να τα παίζει η κάρτα γραφικών. Φοβάμαι ότι σύντομα θα χρειαστείς reballing.
georgetziker Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εχω κάνει τα πάντα και το πρόβλημα συνεχίζει Ram test καθαρό ssd καθαρός Θερμοκρασίες μια χαρά Τι άλλο να ελέγξω? την κάρτα γραφικών πως μπορώ να την ελέγξω? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2015 από georgetziker
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το FurMark και κάνε ειτε bench η stability test την κάρτα γραφικών
CMD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Κατέβασε το FurMark και κάνε ειτε bench η stability test την κάρτα γραφικών Νομίζω πως αυτή είναι η λύση σου. Αν είναι (που λογικά είναι) η VGA θα στην τινάξει το Furmark και πας για rework/reballing.
georgetziker Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση δλδ κάνοντας το τεστ με το furmark να το τινάξει και να κρασάρει εντελώς?
SPANK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2015 Αν ειναι θέμα κάρτα στο πρώτο 1 2 λεπτά θα φάει crash
georgetziker Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2015 προς το παρον έβγαλα τη μια ram και άλλαξα θέση στην άλλη! Από χτες δεν έχει κάνει ακόμα κόλλημα όσο και εάν το προσπάθησα θα το αφήσω λίγο καιρό ακόμα!
georgetziker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2015 τίποτα τα ίδια!!!! Πως μπορώ να ξέρω εάν το δικό μου Acer aspire 5738z φοράει την ίδια motherboard με το acer aspire 5738zg? https://www.youtube.com/watch?v=EX-EqCpJJmc Επίσης τα δύο καλωδιάκια στο 2.25 (μαυρο - άσπρο ) που φέυγουν από την οθόνη και κουμπώνουν πάνω σε μία πλακετούλα (η πλακετούλα αυτή τι είναι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα