Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Σκέφτομαι μεταξύ των εταιριών Samsung και Apple να αγοράσω κινητό.

Συγκεκριμένο 'μπάτζετ' δεν έχω αλλά καλό θα ήταν όσο το δυνατόν 'λιγότερα' χρήματα.

Θέλω να μου πείτε γνώμες για τα παρακάτω τηλέφωνα, αν αξίζουν τα λεφτά τους και τι θα παίρνατε εσείς!

iPhone 5 16gb ( 390e) ή iPhone 5c 8gb ( 350e ) ( από Apple )

Samsung Galaxy S5 Mini ( 300e ) ή Samsung Galaxy S3 Neo ( 180e ) ( από Samsung )

Ευχαριστώ :D

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά.

Σκέφτομαι μεταξύ των εταιριών Samsung και Apple να αγοράσω κινητό.

Συγκεκριμένο 'μπάτζετ' δεν έχω αλλά καλό θα ήταν όσο το δυνατόν 'λιγότερα' χρήματα.

Θέλω να μου πείτε γνώμες για τα παρακάτω τηλέφωνα, αν αξίζουν τα λεφτά τους και τι θα παίρνατε εσείς!

iPhone 5 16gb ( 390e) ή iPhone 5c 8gb ( 350e ) ( από Apple )

Samsung Galaxy S5 Mini ( 300e ) ή Samsung Galaxy S3 Neo ( 180e ) ( από Samsung )

Ευχαριστώ :D

Πολυ τυχαια και ακυρα μεταξυ τους τα παραπανω κινητα και επισης ο προσδιορισμος του Budget σου δεν ειναι και ο καλυτερος για να ξερουμε τι ακριβως κοιτας.Γιατι πχ βγαζεις απεξω αλλες εταιριες οπως lg(g2 και G3)Sony(Z2),Nokia(lumia 930) και Nexus 5??

Δημοσ.

Αν θες κλειστό λειτουργικό σε σημείο να μην μπορείς να στείλεις κάποιο αρχείο σε άλλο κινητό ή να μην μπορείς να πειραματιστείς ούτε στο ελάχιστο με την συσκευή σου, πάρε iPhone. Αν πάλι θες συσκευή που έχεις άπειρες δυνατότητες να κάνεις πολλά πράγματα, πάρε Android/Windows Phone. Γενικά ξεκίνα αντίστροφα και μάθε πχ ποιες εταιρίες έχουν το καλύτερο after sales service, μετά βάλε κάτω και σημείωσε τι πράγματα θες από την συσκευή σου, τι χρήστης δηλαδή είσαι, πχ gamer, hardcore, να τραβάς πιο πολύ φωτογραφίες, και τέλος βάλε το budget και θα δεις προς τα που κλίνεις. Θα το λέω συνέχεια, διάβασε reviews, δες βίντεο, ψάξε για τυχόν συνηθισμένες βλάβες, ρώτα φίλους, πάρε γνώμες, να είσαι ανοιχτόμυαλος :)

• Like 1
Δημοσ.

Πολυ τυχαια και ακυρα μεταξυ τους τα παραπανω κινητα και επισης ο προσδιορισμος του Budget σου δεν ειναι και ο καλυτερος για να ξερουμε τι ακριβως κοιτας.Γιατι πχ βγαζεις απεξω αλλες εταιριες οπως lg(g2 και G3)Sony(Z2),Nokia(lumia 930) και Nexus 5??

Έχεις δίκαιο για την απόκλιση του μπάτζετ αλλά και την μη σχετικότητα των τεσσάρων αυτών κινητών. Ο μέσος όρος πάντως είναι τα 300ε σε αυτά τα κινητά οπότε budget=300e. Επειδή έχω sony κινητό με android τόσα χρόνια θα ήθελα να δοκίμαζα apple έτσι για αλλαγή επειδή βαρέθηκα! Τα nokia συμπαθητικά φαίνονται αλλά τελικά δεν με 'γεμίζει' σαν λειτουργικό το windows! Η lg πάλι φαίνεται ωραία, τα g2/g3 που μου είπες είναι όμορφα αλλά είναι λίγο 'μεγάλα' σε μέγεθος, αυτό είναι που με χαλάει. Για αυτό λοιπόν πάω σε iPhone ή Samsung, το iPhone επειδή μου αρέσει αλλά έχει υψηλή τιμή, οπότε εάν είναι αδύνατο να το πάρω πάω σε samsung που δεν με χαλάνε. Τι πιστεύεις? :D

Δημοσ.

Έχεις δίκαιο για την απόκλιση του μπάτζετ αλλά και την μη σχετικότητα των τεσσάρων αυτών κινητών. Ο μέσος όρος πάντως είναι τα 300ε σε αυτά τα κινητά οπότε badget=300e. Επειδή έχω sony κινητό με android τόσα χρόνια θα ήθελα να δοκίμαζα apple έτσι για αλλαγή επειδή βαρέθηκα! Τα nokia συμπαθητικά φαίνονται αλλά τελικά δεν με 'γεμίζει' σαν λειτουργικό το windows! Η lg πάλι φαίνεται ωραία, τα g2/g3 που μου είπες είναι όμορφα αλλά είναι λίγο 'μεγάλα' σε μέγεθος, αυτό είναι που με χαλάει. Για αυτό λοιπόν πάω σε iPhone ή Samsung, το iPhone επειδή μου αρέσει αλλά έχει υψηλή τιμή, οπότε εάν είναι αδύνατο να το πάρω πάω σε samsung που δεν με χαλάνε. Τι πιστεύεις? :D

Η αληθεια ειναι οτι αν βαρεθηκες το android το iOS θα το βαρεθεις στην εβδομαδα.Αν εχεις βεβαια τη δυνατοτητα δοκιμασε το για την εμπειρια και μονο,ουτως η αλλως τα iPhone εχουν μεταπωλητικη αξια οποτε αν το βαρεθεις το δινεις και ξαναγυριζεις android

Δημοσ.

Αν θες κλειστό λειτουργικό σε σημείο να μην μπορείς να στείλεις κάποιο αρχείο σε άλλο κινητό ή να μην μπορείς να πειραματιστείς ούτε στο ελάχιστο με την συσκευή σου, πάρε iPhone. Αν πάλι θες συσκευή που έχεις άπειρες δυνατότητες να κάνεις πολλά πράγματα, πάρε Android/Windows Phone. Γενικά ξεκίνα αντίστροφα και μάθε πχ ποιες εταιρίες έχουν το καλύτερο after sales service, μετά βάλε κάτω και σημείωσε τι πράγματα θες από την συσκευή σου, τι χρήστης δηλαδή είσαι, πχ gamer, hardcore, να τραβάς πιο πολύ φωτογραφίες, και τέλος βάλε το budget και θα δεις προς τα που κλίνεις. Θα το λέω συνέχεια, διάβασε reviews, δες βίντεο, ψάξε για τυχόν συνηθισμένες βλάβες, ρώτα φίλους, πάρε γνώμες, να είσαι ανοιχτόμυαλος :)

Καλησπέρα! Όσο μπορώ κοιτάω στο internet απλά επειδή μπαίνουν πολλά κριτήρια στη μέση μπερδεύομαι και δεν μπορώ να αποφασίσω! Γιαυτό ρωτάω εσάς που είστε πιο expert :P έβαλα το ποσό των 300 ευρώ ως budget για να έχουμε μία εικόνα!

Η αληθεια ειναι οτι αν βαρεθηκες το android το iOS θα το βαρεθεις στην εβδομαδα.Αν εχεις βεβαια τη δυνατοτητα δοκιμασε το για την εμπειρια και μονο,ουτως η αλλως τα iPhone εχουν μεταπωλητικη αξια οποτε αν το βαρεθεις το δινεις και ξαναγυριζεις android

Γενικά δεν έχει τύχει να πουλήσω κινητό! Πάντως είναι ακριβά τα iPhone και σε σύγκριση πχ με το s5 mini δεν έχουν καμία σχέση. ( μιλάω για iphone 5/5c/5s ). Οπότε τι μου προτείνεις εσύ? Πάνω σε αυτά τα samsung τι πιστεύεις? Thanks :)

Δημοσ.

Να διευκρινίσουμε κάτι. Άλλο το android τόσων χρόνων σε ένα Sony της κακιάς ώρας του 2011 ή 2012 και άλλο το Android μιας συσκευής άνω των 250 ευρώ του 2013 και μετά. Οπότε αν βαρέθηκες το λειτουργικό στο οποίο κάθε μέρα μπορείς να ανακαλύψεις κάτι καινούργιο και πας σε λειτουργικό που άλλοι αποφασίζουν για σένα, ξανασκεψου το. Από τη στιγμή που δεν πας σε budget Iphone 6 αλλά στα 300 ευρώ δεν υπάρχει δίλημμα. Ειδικά για το 5 και 5c απορώ που μπαίνουν στη συζήτηση όταν μπορεί να πάρει άλλες δυνατές συσκευές και κάνουμε τους ψυχολόγους για το αν προτιμάει κάποιος το ένα λειτουργικό ή το άλλο.

Με το χέρι στη καρδιά, χρειάζεται ανάλυση γιατί θα πρέπει να προτιμήσει κινητό που θα πρέπει να το φορτίζει 2 φορές την μέρα με 4αρα οθονουλα και όχι ένα G2 ή G3 ή Z2 ή δεν ξέρω κι εγώ τί;

• Like 1
Δημοσ.

Για αγορά από Κίνα έχεις κοιτάξει?

Όχι θα ήθελα από εδώ να πάρω και να είναι από τις γνωστές μάρκες!! :D

Να διευκρινίσουμε κάτι. Άλλο το android τόσων χρόνων σε ένα Sony της κακιάς ώρας του 2011 ή 2012 και άλλο το Android μιας συσκευής άνω των 250 ευρώ του 2013 και μετά. Οπότε αν βαρέθηκες το λειτουργικό στο οποίο κάθε μέρα μπορείς να ανακαλύψεις κάτι καινούργιο και πας σε λειτουργικό που άλλοι αποφασίζουν για σένα, ξανασκεψου το. Από τη στιγμή που δεν πας σε budget Iphone 6 αλλά στα 300 ευρώ δεν υπάρχει δίλημμα. Ειδικά για το 5 και 5c απορώ που μπαίνουν στη συζήτηση όταν μπορεί να πάρει άλλες δυνατές συσκευές και κάνουμε τους ψυχολόγους για το αν προτιμάει κάποιος το ένα λειτουργικό ή το άλλο.

Με το χέρι στη καρδιά, χρειάζεται ανάλυση γιατί θα πρέπει να προτιμήσει κινητό που θα πρέπει να το φορτίζει 2 φορές την μέρα με 4αρα οθονουλα και όχι ένα G2 ή G3 ή Z2 ή δεν ξέρω κι εγώ τί;

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά κινητά με αυτά τα χρήματα πολύ καλύτερα από iPhone. Σωστά?

Ρωτάω επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για όλα τα μοντέλα αυτών των εταιριών.. Οπότε τι μου προτείνετε?

Δημοσ.

Όχι θα ήθελα από εδώ να πάρω και να είναι από τις γνωστές μάρκες!! :D

Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχουν πολλά κινητά με αυτά τα χρήματα πολύ καλύτερα από iPhone. Σωστά?

Ρωτάω επειδή δεν ξέρω και πολλά πράγματα για όλα τα μοντέλα αυτών των εταιριών.. Οπότε τι μου προτείνετε?

3 μοντέλα σε αυτά τα χρήματα και κανένα δεν είναι μισοφαγωμένο μήλο.

1)LG G2

2)S3 Neo

3)Moto G

Το μέγεθος της οθόνης να μην σε φοβίζει, once you go big you cant go back. Τα μηλοτηλέφωνα ειδικά αυτής της κατηγορίας άσε τα έξω. Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά μόλις βαρεθείς το τηλ σου αλλάζεις έναν launcher ή rom και έχεις νέο τηλέφωνο. Δεν έχουν το wow factor αλλά όλα καλύτερες επιλογές σε σχέση με την τιμή τους

Δημοσ.

3 μοντέλα σε αυτά τα χρήματα και κανένα δεν είναι μισοφαγωμένο μήλο.

1)LG G2

2)S3 Neo

3)Moto G

Το μέγεθος της οθόνης να μην σε φοβίζει, once you go big you cant go back. Τα μηλοτηλέφωνα ειδικά αυτής της κατηγορίας άσε τα έξω. Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά μόλις βαρεθείς το τηλ σου αλλάζεις έναν launcher ή rom και έχεις νέο τηλέφωνο. Δεν έχουν το wow factor αλλά όλα καλύτερες επιλογές σε σχέση με την τιμή τους

Ωραία ή G2 ή S3 NEO ή G3s.

Το θέμα είναι πιο αξίζει πραγματικά με την απόκλιση των 100 ευρώ μεταξύ των τριών?

Δημοσ.

Ωραία ή G2 ή S3 NEO ή G3s.

Το θέμα είναι πιο αξίζει πραγματικά με την απόκλιση των 100 ευρώ μεταξύ των τριών?

Εγώ θα πήγαινα στο G2, αφού έχει προοπτική να το κρατήσεις 2 χρονάκια χωρίς να αισθάνεσαι πως είναι κουβάς. Για τον μέσο χρήστη είναι υπέρ ικανοποιητικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...