tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα....Εχω ενα HP PROBOOK 4520s δεν μπορω να βρω τους σωστουσ drives και εχω ιντερνετ μονο με καλωδιο εθερνετ....Βοηθεια σας παρακαλω....Εχω κατεβασει καποιουσ αλλα δεν κανουν δουλεια...
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε με το DriverEasy. Δες όμως πρώτα μήπως έχει απενεργοποιηθεί το WiFi από κάποιο διακόπτη στο laptop ή με συνδυασμό πλήκτρων (Fn+...).
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 πως να δω αν εχει απενεργοποιηθει????το παταω και εχει ακομα πορτοκαλι λαμπακι το wifi αντι να εχει λευκο..δεν ξερω τι να κανω αλλο και μου λεει στην διαχειρηση οτι λουταργει κανονικα αυτη η συσκευη :@
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οπότε δοκίμασε μήπως τους βρει το DriverEasy. Στη διαχείριση συσκευών τι όνομα έχει στον wireless adapter;
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Realtek PCIe GBE family Controller....Ε θα προσπαθησω....Απλα αν βγαλεις καμια ακρη πες μου γιατι δεν γινετε να ειμαι με ενα καλωδιο εθερνετ...ουτε εξω μπορω να ον παρω να τον χρησιμοποιω σαν ανθρωπος...
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αυτό ο Controller είναι για το Ethernet. Για το WiFi έψαξα στο site της HP και είχε διαφορετικούς για το συγκεκριμένο laptop, ανάλογα με τον adapter που έχει. Αν εμφανίζονται άγνωστες συσκευές στη διαχείριση συσκευών, προσπάθησε να βρεις το μοντέλο.
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ωωωωωωχ Παναγια μου,,,πρεπει να ανοιξω το λαπτοπ???? και ποιο θα ξερω ποιο ειναι το σωστο αν τον ανοιξω???
mafiozoskotsos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Λοιπόν ποιο λειτουργικό σύστημα έχεις; (windows 7, 8, 8.1...) Πάνε έναρξη > πινάκας ελέγχου > διαχείριση συσκευών βρίσκεις τη συσκευή δεξί κλικ πάνω της ιδιότητες στην καρτέλα λεπτομέρειες στο ιδιότητα επέλεξε το αναγνωριστικά υλικού κάνε ένα printscreen και ανέβασε την εικόνα να σου πω ποιους οδηγούς ακριβώς χρειάζεσαι
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου με εκαψες.....Μια φορα που προσπαθησα να κανω printscreen δεν μου εκανε...τι παταω για να το κανω????? Εχω windows 7 proffesional 64x (σπασμενα windows) PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_1411103C&REV_03 PCI\VEN_10EC&DEV_8168&SUBSYS_1411103C PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_020000 PCI\VEN_10EC&DEV_8168&CC_0200 Αυτα μου γραφει εκει που μου ειπες να παω.... αλλα οπως μου ειπαν και πιο πανω ειναι του εθερνετ νομιζω αυτο...
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 για printscreen πατας το printscreen και μετα ανοιγεις ζωγραφικη και πατας ctrl+v αυτα που εγραψες απο πανω ειναι για το εθερνετ το οποιο δουλευει κανονικα
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ναι, στην άγνωστη συσκευή πρέπει να βρεις το αναγνωριστικό υλικού.
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Στην διαχειρηση συσκευων δεν εχει πουθενα να λεει αγνωστη συσκευη εχει καποιος teamviewer να μπει να δει???Γιατι δεν αντεχω αλλο...Και πρεπει να το φτιαξω σημερα
mafiozoskotsos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Κάνε κατάργηση τους οδηγούς της ασύρματης κάρτας δε μπορεί να φαίνεται σαν άγνωστη συσκευή αν έχει εγκατεστημένους οδηγούς και ξανά κάνε αυτό που σου είπα ποιο πάνω και όπως προείπαν πρέπει να βρεις την ασύρματη κάρτα δικτύου
tina tinaki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 το θεμα ειναι οτι του εκανα φορματ πριν μιση ωρα.....μηπως να μπεις απο teamviewer να το δεις σε παρακαλω?
mafiozoskotsos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Το είδα και εγώ και δεν εμφανίζει καθόλου την ασύρματη κάρτα δικτύου πολύ πιθανών να κουνήθηκε από την θέση της η να κάηκε αν έχει εγγύηση το πας να σου το κάνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα