Προς το περιεχόμενο

my case photos...

voudas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλώς σας βρήκα παιδιά...

έχουμε κόσμο εδώ να ασχολείται με modding kai watercooling???

έβγαλα λοιπόν κάποιες φώτος για το πως είναι τώρα το σύστημα ΗΜΙΤΕΛΕΣ... λείπει η πρόσoψη γιατί θέλει φτιάξιμο ξανά (θα μπυν 2 οθόνες με σένσορες για τεμπς ψυγείου και νερού και θα μπει και 4χ20 charcter lcd που έχω φτιάξει...)

επίσης θέλω να βάλω χώρισμα να απομονώσω την αντλία και φυσικά να κρύψω λίγο καλύτερα κάποια καλώδια και να γίνει κάποιο πανελάκι για τα ρυθμιστικά των φανς του ψυγείου και για τις blue cathods...

image7.jpg

image5.jpg

image6.jpg

image1.jpg

image3.jpg

image2.jpg

Δημοσ.

Kala leei o filos o psilos2000 (gamati ypografi file...)! O monos logos gia na to kaneis auto kat;eme einai mono an exeis lefta kai den xereis ti na ta kaneis!!! Kai min mou peite gia to overclocking giati tha sas pw pante parte mia grigoroteri CPU!!! Tha mou peis, re file oi alloi ti pane kai ftiaxnoun ta amaxia tous kai den pairnoun mia ferrari! Sas ypenthimizw omos oti kai edw isxuei auto me ta lefta...

Ego pantos protimw na parw enan kainourgio skliro para na balw pano tetoio pragma gia efe kai mono...

Δημοσ.

χμμμ... βασικά το μόνο που είναι για μόστρα είναι τα φώτα... όλα τα άλλα είναι όντως για το oc... δε νομίζω να πουλάνε μπάρτον στα 2570mhz αλλά και να πουλάγανε θα ήταν πανάκριβος. αλλά απορώ που δεν κατανοείτε την φάση του να φτιάχνεις κάτι μόνος σου ή να ocάρεις... to μοντινγκ του κουτιού έγινε από μένα και το κόστος μικρό.

για τα φανς η απάντηση είναι πως αν τα έχω στα 5v με ενοχλεί πλέον ο θόρυβος του σκληρού! καμμία σχέση με αερόψυξη...όπου για αξιοπρεπείς επιδόσεις θα θες delta να σε ξεκουφαίνει...

τα χρηματα δε μου τρέχουν από τα μπατζάκια, δουλεύω και κάποια τα διαθέτω εκεί... και το λάπτοπ είναι εργαλείο της δουλειάς...

:D

Δημοσ.

Βούδα προφανώς δεν ξέρουν πόσα ακριβώς σου στοίχισε και γι'αυτό τα λένε. Παιδιά αν κάποιος πραγματικά γουστάρει την όλη φάση, βρίσκει τον τρόπο για να τα πάρει. Και γω τη βγάζω με 550 ευρώ το μήνα και όμως βρήκα τον τρόπο και αγόρασα κουτί αξίας 300 ευρώ απλώς και μόνο επειδή το γούσταρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...