Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι! Ειχα κατεβασει ενα προγραμμα για να κανω το laptop μου hotspot με σκοπο να μπαινω στο internet και απο αλλες συσκευες αλλα κατι λαθος εκανα και νομιζω οτι διαγραψα ή απενεργοποιησα την Τοπικη Συνδεση! Πως μπορω να το διορθωσω αυτο?

Δημοσ.

Τι να σου πούμε τώρα. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς έγινε για να ξέρουμε τι πρέπει να κάνεις.

Θα έλεγα να πας για επαναφορά συστήματος σε προηγούμενη από την εγκατάσταση του hotspot ημερομηνία .

Δημοσ.

Τι win έχεις και τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις; Δεν μπαίνει στο internet με καλώδιο; Για κάνε μια πλήρη ανάλυση τι έχεις κάνει (ποιο πρόγραμμα έβαλες κτλ) και τι θέματα αντιμετωπίζεις.

Στη διαχείριση συσκευών τι υπάρχει στους προσαρμογείς δικτύου;

Δημοσ.

Ειχα βαλει το Virtual Router για προγραμμα και μπορουσα να κανω hotspot και να μπαινουν αλλες συσκευες! Ολα ηταν μια χαρα ομως κατι εγινε μετα απο καιρο και τωρα δεν υπαρχει αλλο το 'Τοπικο Δικτυο' και ετσι δεν μπορω να ξανακανω hotspot αλλα στο net μπαινει κανονικα! Επισης εχω παρομοιο προβλημα οταν βαζω stickaki για να πιασω καλυτερο σημα Wi-Fi! Δεν συνδεεται σε κανενα wi-fi!

Δημοσ.

τωρα θυμηθικα τι ειχα κανει! Καταρχας εχω Windows 8! Λοιπον,πηγα στις Ρυθμισεις του Δικτυου και πατησα Διαχειρηση γνωστων συσκευων και κατα λαθος καταργησα την τοπικη συνδεση!

Δημοσ.

τωρα θυμηθικα τι ειχα κανει! Καταρχας εχω Windows 8! Λοιπον,πηγα στις Ρυθμισεις του Δικτυου και πατησα Διαχειρηση γνωστων συσκευων και κατα λαθος καταργησα την τοπικη συνδεση!

Τελικά ήθελες ένα σκούντημα και το θυμήθηκες. Το διόρθωσες τώρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...