Προς το περιεχόμενο

Windows 8 ή windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη παιρνω καινουριο pc και το προηγουμενο που χρησιμοποιω έχει windows 7 home premium, δεν ξέρω αν πρεπει να πάρω windows 8 ή windows 7.. Τα 8 έχουν μεγαλη διαφορα απο τα 7; Θα μπορεσω να τα συνηθίσω; Μπορώ να κατεβασω γνωστα προγράμματα και games; LoL, minecraft, Combat arms, Counter Strike κτλ;

Και κάτι άλλο... Τα windows 8,1  τι διαφορα έχουν με τα 8,1 pro;

Δημοσ.

Επειδη παιρνω καινουριο pc και το προηγουμενο που χρησιμοποιω έχει windows 7 home premium, δεν ξέρω αν πρεπει να πάρω windows 8 ή windows 7.. Τα 8 έχουν μεγαλη διαφορα απο τα 7; Θα μπορεσω να τα συνηθίσω; Μπορώ να κατεβασω γνωστα προγράμματα και games; LoL, minecraft, Combat arms, Counter Strike κτλ;

Ναι, σχεδόν όλα τα προγράμματα/παιχνίδια λειτουργούν μια χαρά με τα Windows 8. Σε λίγα που υπάρχουν προβλήματα λύνονται αν τα τρέξεις σε λειτουργία συμβατότητας. Το να το συνηθίσεις δεν είναι πολύ δύσκολο, άλλωστε υπάρχει και η κλασική επιφάνεια εργασίας που έχουν τα Windows 7 και με 3rd-party προγράμματα μπορείς να προσθέσεις ακόμα και μενού «Έναρξη» παρόμοιο με αυτό των Win7.

Και κάτι άλλο... Τα windows 8,1  τι διαφορα έχουν με τα 8,1 pro;

Μπορείς να δεις εδώ τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων.

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφερουν τα μελλοντικα παιχνιδια με Direct X12 τοτε αναγκαστικα πας Windows 8.Επισης τα Windows 8 ειναι αρκετα γρηγορα και ελαφρια.Σε γενικες γραμμες πιο πολυ βολευουν σε Tablet και κινητα λογω Touchscreen αλλα αν κατσεις να ασχοληθεις μαζι τους ειναι μια χαρα και για Pc.Για μενα προσωπικα αγορασε αυτα που θα βρεις φθηνοτερα μιας και του χρονου βγαινουν τα Windows 10.

Δημοσ.

Αν ειναι να αγορασεις καποια εκδοση καλυτερα να περιμενεις για 10.

Αν πρεπει να αγορασεις αμεσα, σιγουρα τα 8..

• Like 2
Δημοσ.

Θα πω κακια αλλα να με συνχωρεσετε γιατι εχω πιει τα  ποτακια μου. Μα καλα, υπαρχει ακομα κοσμος που ΑΓΟΡΑΖΕΙ τα Windows?

• Like 1
Δημοσ.

Θα πω κακια αλλα να με συνχωρεσετε γιατι εχω πιει τα  ποτακια μου. Μα καλα, υπαρχει ακομα κοσμος που ΑΓΟΡΑΖΕΙ τα Windows?

Να ναι καλα τα κλειδακια απο τις αγγελιες,αλλιως σιγα μην εδινα 140ευρω για τα Pro :P

• Like 1
Δημοσ.

Να ναι καλα τα κλειδακια απο τις αγγελιες,αλλιως σιγα μην εδινα 140ευρω για τα Pro :P

Να σας πω δεν μου στελνετε λίγο το link με τα κλειδάκια γιατι εχγω τα ψαχνω και δεν τα βρισκω... Συγνωμη κιολας αλλά πρωτη φορα μπηκα στο site σας πριν καμια εβδομαδα για να συμβουλευτω για τον καινουριο υπολογιστή που επρόκειτο να πάρω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...