dhmhtrhs15 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη παιρνω καινουριο pc και το προηγουμενο που χρησιμοποιω έχει windows 7 home premium, δεν ξέρω αν πρεπει να πάρω windows 8 ή windows 7.. Τα 8 έχουν μεγαλη διαφορα απο τα 7; Θα μπορεσω να τα συνηθίσω; Μπορώ να κατεβασω γνωστα προγράμματα και games; LoL, minecraft, Combat arms, Counter Strike κτλ; Και κάτι άλλο... Τα windows 8,1 τι διαφορα έχουν με τα 8,1 pro;
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Επειδη παιρνω καινουριο pc και το προηγουμενο που χρησιμοποιω έχει windows 7 home premium, δεν ξέρω αν πρεπει να πάρω windows 8 ή windows 7.. Τα 8 έχουν μεγαλη διαφορα απο τα 7; Θα μπορεσω να τα συνηθίσω; Μπορώ να κατεβασω γνωστα προγράμματα και games; LoL, minecraft, Combat arms, Counter Strike κτλ; Ναι, σχεδόν όλα τα προγράμματα/παιχνίδια λειτουργούν μια χαρά με τα Windows 8. Σε λίγα που υπάρχουν προβλήματα λύνονται αν τα τρέξεις σε λειτουργία συμβατότητας. Το να το συνηθίσεις δεν είναι πολύ δύσκολο, άλλωστε υπάρχει και η κλασική επιφάνεια εργασίας που έχουν τα Windows 7 και με 3rd-party προγράμματα μπορείς να προσθέσεις ακόμα και μενού «Έναρξη» παρόμοιο με αυτό των Win7. Και κάτι άλλο... Τα windows 8,1 τι διαφορα έχουν με τα 8,1 pro; Μπορείς να δεις εδώ τις διαφορές μεταξύ των εκδόσεων.
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν σε ενδιαφερουν τα μελλοντικα παιχνιδια με Direct X12 τοτε αναγκαστικα πας Windows 8.Επισης τα Windows 8 ειναι αρκετα γρηγορα και ελαφρια.Σε γενικες γραμμες πιο πολυ βολευουν σε Tablet και κινητα λογω Touchscreen αλλα αν κατσεις να ασχοληθεις μαζι τους ειναι μια χαρα και για Pc.Για μενα προσωπικα αγορασε αυτα που θα βρεις φθηνοτερα μιας και του χρονου βγαινουν τα Windows 10.
Shyn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν ειναι να αγορασεις καποια εκδοση καλυτερα να περιμενεις για 10. Αν πρεπει να αγορασεις αμεσα, σιγουρα τα 8.. 2
Zergoulini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Θα πω κακια αλλα να με συνχωρεσετε γιατι εχω πιει τα ποτακια μου. Μα καλα, υπαρχει ακομα κοσμος που ΑΓΟΡΑΖΕΙ τα Windows? 1
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Θα πω κακια αλλα να με συνχωρεσετε γιατι εχω πιει τα ποτακια μου. Μα καλα, υπαρχει ακομα κοσμος που ΑΓΟΡΑΖΕΙ τα Windows? Να ναι καλα τα κλειδακια απο τις αγγελιες,αλλιως σιγα μην εδινα 140ευρω για τα Pro 1
dhmhtrhs15 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Να ναι καλα τα κλειδακια απο τις αγγελιες,αλλιως σιγα μην εδινα 140ευρω για τα Pro Να σας πω δεν μου στελνετε λίγο το link με τα κλειδάκια γιατι εχγω τα ψαχνω και δεν τα βρισκω... Συγνωμη κιολας αλλά πρωτη φορα μπηκα στο site σας πριν καμια εβδομαδα για να συμβουλευτω για τον καινουριο υπολογιστή που επρόκειτο να πάρω..
infin1tyGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν λειτουργεί σωστά η αναζήτηση στις αγγελίες, καλύτερα μέσω Google: https://www.google.gr/search?q=windows+8+site:insomnia.gr/classifieds
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα