Cra7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα έχω ένα θέμα με την μητρική, είχα χάσει το cd με τους drivers της και τους έψαξα μέσω internet μπήκα στο site της asus και την βρήκα η μητρική μου είναι η Site: P5N32-E SLI είχα κιόλας στο device manager μια άγνωστη συσκευή με το γνωστό κίτρινο τρίγωνο οπότε βρήκα και το συγκεκριμένο αρχείο και όλα καλά. Όμως είχε δυο κατηγορίες ακόμα με drivers στο site μια -RAID- και μια -CHIPSET- όσες φορές και αν προσπάθησα να περάσω πρώτα τους raid και μετά του chipset μου εμφάνισε στο device manager στην κατηγορία Storage Controllers συσκευή που λέει -Nvraid Class Device Setup- και στο επόμενο δευτερόλεπτο αλλάζει όνομα σε -Nvidia nforce Raid Device- με το τριγωνάκι αυτό το κίτρινο και error code 31 This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. Ήθελα να μάθω γιατί λόγω ασυμβατότητας με τα windows 7; μιας και στο site έχει μέχρι vista.. και τέλος πάντων είναι δυνατόν να μάθουμε τι είναι αυτό που χρησιμεύει; CPU: INTEL CORE 2 QUAD Q6600 2.4Ghz GPU: HD 3850 PSU 550W Ευχαριστώ.
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οι drivers για το raid δεν χρησιμεύουν σε κατι παρά μονο αν εχεις τους δίσκους σε raid και αν τους ειχες θα το ήξερες , drivers για το chipset θα βρείς εδώ http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα