AlienTechGR Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά.Έχω εδώ και μερικούς μήνες έναν LS 120GB τον οποίο τον είχα πάρει μεταχειρισμένο.Να κάνω ένα Secure Erase για να γίνει όπως ήταν out-of-the-box ή όχι ακόμα;;Δεν έχω δει σοβαρή μείωση στις επιδόσεις από τότε που τον πήρα αλλά μου φαίνεται λίγο πιο αργός απ'ότι ήταν στην αρχή... Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από AlienTechGR
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει αφου ειναι και μεταχειρισμένος λογικό ειναι δεν νομίζω οτι εχει ουσία το secure erase ασε που κατα την γνώμη μου θα τον ταλαιπωρήσει περισσότερο και χωρίς λόγο , δες λίγο το hdsentinel τι υγεία σου δίνει
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Να τον κάνεις "quick" δηλαδή να σβήσει secure την αρχή και το τέλος.
AlienTechGR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εντάξει αφου ειναι και μεταχειρισμένος λογικό ειναι δεν νομίζω οτι εχει ουσία το secure erase ασε που κατα την γνώμη μου θα τον ταλαιπωρήσει περισσότερο και χωρίς λόγο , δες λίγο το hdsentinel τι υγεία σου δίνει100% μου βγάζει το HDSentinel.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα