De@th L0rd Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Έχω έναν φθηνό ψηφιακό δέκτη HDT-380 ο οποίος έχει τη δυνατότητα προγραμματισμένης εγγραφής σε PVR. Έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά usb stick μάρκες όπως Verbatim, OCZ, Kingston etc.Δοκίμασα επίσης και εξωτερικό της WD 2,5" χωρίς εξωτερική τροφοδοσία. H προγραμματισμένη εγγραφή δουλεύει όποτε του καπνίσει ή δε δουλεύει καθόλου. Ανοίγει κ κλείνει απλώς ο αποκωδικοποιητής κ δε γράφει τίποτα. Άλλες φορές αυτά που γράφει διακόπτονται μόνα τους χωρίς να τελείωσει η διάρκεια. Εκεί που τον πήρα μου είπαν πως φταίνε τα στικάκια, άλλα το κόβω χλωμό ολοκαίνουρια στικ 8 k 16GB να έχουν κι αυτά πρόβλημα μαζί κ ο δίσκος. Με χειροκίνητη εγγραφή γράφει κανονικότητατα. Εγώ πιστεύω πως μάλλον επειδή ο δέκτης είναι κινεζιά πιθανόν να έχει κάποιο bug το firmware. Μου φαίνεται αδιανόητο να πρέπει να ψάξω την αγορά για να βρώ stick που θα είναι συμβατό με τον δέκτη. Κ πως θα το βρώ αυτό; Όποιος σκέφτεται να τον αγοράσει πάντως, μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για αλλο firmware κοιταξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Για αλλο firmware κοιταξες? Ναι άλλα δεν έχει κάτι στη σελίδα της εταιρίας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 στειλτους mail Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 στειλτους mail Will do. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα