Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μοντελο TH-42PV45EH . Λοιπον την βοηθεια σας την ανοιγω και βγαζει μαυρη εικονα το μενου οταν το ανοιγω το εμφανιζει κανονικα με της ρυθμησεις αλλα κανενα καναλι δεν πιανει εκανα σαρωση απο το μενου τιποτα δοκιμασα αλλες κεραιες παλι τιποτα. Θα επρεπε να ανοιγει ?εγω νομιζω οτι δεν θα ανοιγε καθολου λογικα. Λοιπον αυτο που εγινε ηταν οτι εχω εξωτερικη κεραια και με ενησχυτημεσα εξω στο σπιτι επεσε κεραυνος ενω η τηλεοραση ηταν σβηστη αλλα μαλλον απο το καλωδιο της κεραιας κατι επαθε δεν ξερω τι και βγαζει μαυρη εικονα. Γνωριζει κανεις τι μπορει να εγινε?υπαρχει πηθανοτητα επισκευης?999 ευρω την ειχα παρει πριν χρονια κριμα ειναι. Και αν οχι που μπορω να βαλω θεμα να ρωτησω για καινουργια τηλεοραση σε περιπτωση που δεν γινεται κατι εκ τον προτερων ευχαριστω παρα πολυ. Καλη χρονια παιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Προσφατα φιλη μου πηρε μια samsung και μετα απο 2 εβδομαδες επεσε κεραυνος και εκαψε αυτην (μεσα απο το καλωδιο της κεραιας περασε...σβηστη ηταν) και το μοντεμ. Η τηλεοραση δεν ανοιγε καθολου μετα. Την αντικατεστησαν με την εγγυηση, αλλα περιεργο, γιατι σε τετοιες περιπτωσεις δεν μετραει η εγγυηση και φαινεται αν ειναι απο κεραυνο ή οχι (τουλαχιστον, ετσι μου ειπε ενας τεχνικος, οτι φαινεται αν εχει καει απο κεραυνο κλπ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLE2015 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 καλησπερα απο ποια περιοχη εισαι εαν επιτρεπεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 καλησπέρα και χρόνια πολλά είσαι σίγουρος ότι η τηλεόραση πιάνει ψηφιακά digea αποκωδικοποιητη έχεις γιατί μάλλον αυτό φταίει στο site της panasonic λέει πως δεν υποστηρίζει mpeg4 από σήμερα η digea σταμάτησε το αναλογικό σε κάποιες περιοχές για ρίξε μια μάτια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ουτε τα κρατικα σου πιανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια μολις υωρα την δοκιμασα τιποτα ουτε αναλογικα ουτε ψηφιακα αθτο που παρατηρησα μολις τωρα ειναι οτι με το τηλεκοντρολ δεν δεχεται ολες της εντολες ποτε της δεχεται ποτε οχι γενικα κανει οτι θελει και ουαν θελει και επισης κανει ενα θορυβο σαν παρασιτα οταν και καλα παω να αλλαξω καναλι.δυστυχος εγγθηση δεν υπαρχει τι λετε ψηθηκε το πανελ? Της ρυθμησεις τις βγαζει ομως το dvd που βαζω τιποτα παλι. Επισης ειχα αποκοδικοποιητη καικε τον αλλαξα με καινοθργιο δεν δουλευει. Να τονισω οτι δουλευε πριν με τον εμπεκ4 καλβδια αλλαξα τα παντα τιποτα τι λετε παιδια το ειπε το ποιημα?ορεστιαδα περιοχη βρισκομαι τωρα. Αλλα το θεμα ηταν οτι δουλευε. Ευχαριστω για την αμεση αποκριση. Επισκευη συμφερει η να δω κατι καινουργιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μηπως καικε κανενας ενυσχητης της κεραιας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Όχι φίλε μου δοκίμασα τα πάντα άλλες κεραίες ενισχυτές αποκοδικοποιητη μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει μέσα στην τηλεόραση. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να ανοίξω θέμα για καινούργια τηλεόραση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά άνοιξα την τηλεόραση και βρήκα τι είναι καμένο. Το θέμα είναι ότι που θα βρω τέτοιο ανταλλακτικό θα ψάξω φυσικά μια μια της πλακέτες μήπως βρω και κάτι άλλο καμένο. Αλλά πιστεύω ότι η ζημιά είναι μόνο σε αυτή την πλακετα. Αν γνωρίζει κανείς που θα βρω ανταλλακτικά ας μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για την pv45eh δεν υπαρχει κατι στο νετ.. Αλλα υπαρχει για την pv60eh που απο οτι βλεπω η πλακετα ειναι ολόιδια http://m.ebay.com/itm/171280891714?nav=SEARCH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Βαζω λιγο πιο καλα το link σου, γιατι δεν μου ανοιγε απο browser στο pc: http://www.ebay.com/itm/171280891714?nav=SEARCH 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Εμένα είναι 45 αυτή είναι 60 ίδια την βλέπω μπορεί να ταιριάζει θα την πάρω. Σε καινούργιο υπάρχει τίποτα ? Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια που δίνεται σε όλους να είστε καλά . Επίσης είδα όλες της πλακέτες αφού της έβγαλα όλες ,φαίνεται ότι δεν έχουν τίποτα λογικά πιστεύω ότι θα φτιάξει. Απορία υπάρχει περίπτωση να έχει χαλάσει κάποιο τσιπ το οποίο δεν δείχνει φθορές εξωτερικά ? Δεν θα είχε σημάδια όπως αυτό το καμένο ?γνωρίζει κανείς κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ίδια είναι άμα δεις την πλακέτα κάτω από το αυτοκόλλητο έχει ένα κωδικό που είναι ίδιος με το ανταλλακτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 ίδια είναι άμα δεις την πλακέτα κάτω από το αυτοκόλλητο έχει ένα κωδικό που είναι ίδιος με το ανταλλακτικό Ναι φίλε μου έχεις δίκιο δεν το είδα το χαρτάκι αλλά και ούτε αυτό που έγραφε η πλακέτα από κάτω. Θα την παραγγείλω και ο θεός βοηθός και θα ενημερώσω εδώ μέσα το ποια θα είναι η κατάληξη ευχαριστώ όλους σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Superuser Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ναι φίλε μου έχεις δίκιο δεν το είδα το χαρτάκι αλλά και ούτε αυτό που έγραφε η πλακέτα από κάτω. Θα την παραγγείλω και ο θεός βοηθός και θα ενημερώσω εδώ μέσα το ποια θα είναι η κατάληξη ευχαριστώ όλους σαςΗ μπορείς να βρεις μια καινούργια ή οποία θα είναι σίγουρα λειτουργική..Ο κωδικός που θες είναι: TNPA 3759 1 H Π.Χ https://flattvparts.co.uk/panasonic-th-42px60u-main-av-tnpa3759-ab εδώ γράφει ab στο κωδικό του προϊόντος στο τέλος αλλά αν προσέξεις τον κωδικό στην φώτο λέει 1H στο τέλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα