johnnnnavrozidis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια , Επιτελους πηρα κανα φραγκο για τις γιορτες συμπληρωσα τα λεφτα για να αγορασω μηχανικο πληκτρολογιο ! Εχω 100 Ευρω ακριβως και θελω κυριως Brown διακοπτες αυτο που θα ηθελα πιο πολυ απο ολα ειναι το Corsair K70 αλλα η τιμη ξεφευγει μιας και το χαληλοτερο που εχω δει ειναι 120 στο eSHOP πριν απο καιρο Αυτα που δει μεχρι στιγμης ειναι : 1. Cm Storm ( Coolermaster ) - QuickFire Rapid-i 95 Ευρω 2. Razer Blackwidow 2013 Edition ( Blue ) 85 Ευρω Προτεινετε οτι αλλο εχετε μεχρι 100 ευρω οχι για αγορα μεταχιρισμενου ...
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Περιμενε λιγο καλυτερα, θα ξαναβγουν προσφορες λογικα σε mech πληκτρολογια oπως ειχε γινει με το CM Storm Trigger και Quickfire. Εκτος κι αν το βιαζεσαι επειδη εχεις ξεμεινει απο keyboard.
haris013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Περιμενε λιγο καλυτερα, θα ξαναβγουν προσφορες λογικα σε mech πληκτρολογια oπως ειχε γινει με το CM Storm Trigger και Quickfire. Εκτος κι αν το βιαζεσαι επειδη εχεις ξεμεινει απο keyboard. εννοείς τώρα στις γιορτές? θέλω να αγωράσω και εγώ, να περιμένω?
Fulgore Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Περιμενε λιγο καλυτερα, θα ξαναβγουν προσφορες λογικα σε mech πληκτρολογια oπως ειχε γινει με το CM Storm Trigger και Quickfire. Εκτος κι αν το βιαζεσαι επειδη εχεις ξεμεινει απο keyboard. Αστο το trigger γιατι ηταν προσφορα ξεστοκαρισματος και εμφανισε σε πολλους,μεταξυ και εμενα,προβλημα και χαλασε ευτυχως μεσα στην εγγυηση. Το μονο που μπορω να προτεινω με Brown ειναι το G710 αν μπορεσει να πεσει λιγο ακομα η τιμη του ή αν θες να δωσεις τα παραπανω χρηματα για τον 1 παραπανω χρονο εγγυησης που εχει απο τα υπολοιπα πληκτρολογια(3 χρονια συνολο). Αλλιως θα προτεινα το Quickfire απο τα πιο δημοφιλη,μικρα και ομορφα μηχανικα αυτη την στιγμη στην αγορα και σε καλη τιμη.Δεν χρειαζεται να τα δωσεις και ολα τα χρηματα και με οτι σου περισεψει μπορεις να αγορασεις παιχνιδια . Μακρiα απο Blackwidow 2014(δεν αξιζει να πας σε παλιο μοντελο)καθως εχει κινεζικους διακοπτες. 1
Zergoulini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Προσεχε και τα Κ70. Εχει αναφερθει οτι καιγονται τα leds λογου στατικου ηλεκτρισμου. Εχουνε βγει τα K70 RGB αλλα εκτος οτι η τιμη ειναι στον θεο, το software θελει πολυ δουλεια ακομα. Αν θες να το παρεις τωρα για να το χαρεις, το quickfire ειναι μονοδρομος. Το ειχα σε καφε και σε μπλε διακοπτες. Και τα 2 σκυλια.
johnnnnavrozidis Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αστο το trigger γιατι ηταν προσφορα ξεστοκαρισματος και εμφανισε σε πολλους,μεταξυ και εμενα,προβλημα και χαλασε ευτυχως μεσα στην εγγυηση. Το μονο που μπορω να προτεινω με Brown ειναι το G710 αν μπορεσει να πεσει λιγο ακομα η τιμη του ή αν θες να δωσεις τα παραπανω χρηματα για τον 1 παραπανω χρονο εγγυησης που εχει απο τα υπολοιπα πληκτρολογια(3 χρονια συνολο). Αλλιως θα προτεινα το Quickfire απο τα πιο δημοφιλη,μικρα και ομορφα μηχανικα αυτη την στιγμη στην αγορα και σε καλη τιμη.Δεν χρειαζεται να τα δωσεις και ολα τα χρηματα και με οτι σου περισεψει μπορεις να αγορασεις παιχνιδια . Μακρiα απο Blackwidow 2014(δεν αξιζει να πας σε παλιο μοντελο)καθως εχει κινεζικους διακοπτες. Για αυτο τον λογο λεω το 2013 το οποιο εχει Blue Switches και οχι τους πρασινους της razer Προσεχε και τα Κ70. Εχει αναφερθει οτι καιγονται τα leds λογου στατικου ηλεκτρισμου. Εχουνε βγει τα K70 RGB αλλα εκτος οτι η τιμη ειναι στον θεο, το software θελει πολυ δουλεια ακομα. Αν θες να το παρεις τωρα για να το χαρεις, το quickfire ειναι μονοδρομος. Το ειχα σε καφε και σε μπλε διακοπτες. Και τα 2 σκυλια μαλλον για εκει το βλεπω
Zergoulini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 To quickfire ειναι 10 keys less αλλα εxει switch το numpad και αναμεσα σε βελακια και σε numpad.
kogi4ever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν θελεις μαζεψε λιγα λεφτα ακομα και παρε το blackiwdow 2014 ή ακομα αν θες και φωτακια παρε το blackwidow Chroma.Εγω εγω το chroma και ειναι τελειο τοσο απο hardware οσο και απο υποστηριξη software!
Zergoulini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν θελεις μαζεψε λιγα λεφτα ακομα και παρε το blackiwdow 2014 ή ακομα αν θες και φωτακια παρε το blackwidow Chroma.Εγω εγω το chroma και ειναι τελειο τοσο απο hardware οσο και απο υποστηριξη software! Αν το Chorma ειχε Cherry MX και οχι κινεζικους διακοπτες ναι θα ηταν πληκτρολογιαρα. Αλλα δυστηχως δεν μπορω να το προτεινω. Πολλα τα λεφτα για αυτα που δινει.
horror movie Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν θελεις μαζεψε λιγα λεφτα ακομα και παρε το blackiwdow 2014 ή ακομα αν θες και φωτακια παρε το blackwidow Chroma.Εγω εγω το chroma και ειναι τελειο τοσο απο hardware οσο και απο υποστηριξη software! τόσα λεφτά για κινεζοδιακόπτες και φωτεινά μπλιμπλίκια όταν με λιγότερα παίρνεις cherry και από εταιρείες-θρύλους στο gaming όπως Logitech..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αν το Chorma ειχε Cherry MX και οχι κινεζικους διακοπτες ναι θα ηταν πληκτρολογιαρα. Αλλα δυστηχως δεν μπορω να το προτεινω. Πολλα τα λεφτα για αυτα που δινει. και τις προηγούμενες χρονιές που είχε Cherry MX, πληκτρολογιάρα δεν ήταν ούτε για αστείο
kogi4ever Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 τόσα λεφτά για κινεζοδιακόπτες και φωτεινά μπλιμπλίκια όταν με λιγότερα παίρνεις cherry και από εταιρείες-θρύλους στο gaming όπως Logitech.. Ασε τι λενε.Αυτες ειναι αποψεις ολων των haters.Εγω απο προσωπικη χρηση και εμπειρια ειναι οτι καλυτερο,
Zergoulini Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) και τις προηγούμενες χρονιές που είχε Cherry MX, πληκτρολογιάρα δεν ήταν ούτε για αστείο Αναφερομαι μονο για το Chroma. Πληκτρολογιαρα ισως ειπα πολλα, αν και ειχα το 2012 με Cherry MX Blue και δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα + οτι το εσκιζα καθε μερα. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2014 από Zergoulini
dimitrisOP Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 εχω το quickfire tk 5 μηνες τωρα με μπλε διακοπτες και δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα αρκετα καλο για τα λευτα του
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Αναφερομαι μονο για το Chroma. Πληκτρολογιαρα ισως ειπα πολλα, αν και ειχα το 2012 με Cherry MX Blue και δεν ειχε παρουσιασει κανενα προβλημα + οτι το εσκιζα καθε μερα. το ότι δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα δεν το κάνει αυτόματα πληκτρολογιάρα όμως... τι να πούμε τότε τα Das Keyboard, Filco, Ducky καθώς και τα Topre based, πληκτρολογιαραραραραραραρα? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα