Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ψαχνω ενα οικονομικο smartphone για τον πατερα ενος φιλου, ακομη κ μεταχειρισμενο δε με πειραζει,, απλα να εχει σχετικα καλουτσικη camera με flash κ να μην κολλαει σχετικα. κυριος κλισεις κ καμια φωτογραφια το θελει, δε μας πειραζει το λειτουργικο..Εχω δει το zte blade g, lg l65 ανεβαινει βεβαια λιγο η τιμη ισως το βρω σε μεταχειρισμενο, κ απο κει κ περα δε ξερω τι παιζει με  alcatel , ισως και το 620 αλλα δε το εχω βρει σε μεταχειρισμενο.. αυτα,,

καθε συμβουλη   ευπροσδεκτη.. Χρονια πολλα σε ολους..!

Δημοσ.

Aν κρινεις απο αυτα που κοιταει το οριο τιμης πρεπει να ειναι κανα 80ρι ευρω.

Εμενα η προταση μου ειναι 1 Φτιαξε paypal αν δεν εχεις 2 Μπες vickmall η σε καποιο παρομοιο αξιοπιστο κινεζικο 3 Παραγγειλε.

Απο Ελλαδα αυτα που λες απλα να εχει σχετικα καλουτσικη camera με flash κ να μην κολλαει σχετικα. σε αυτα τα χρηματα δε προκειται να τα βρεις.

Δημοσ.

Δες σχετικα με τη σχετικότητα που αναφερεις και το σχετικό budget σου, σχετικά πάντα ή Κίνα είναι σχετικά μονόδρομος.

Να σαι καλά καλές γιορτές (σχετικά)

Δημοσ.

killmelater, άμα δεν μας πεις ποιο είναι το budget σου (το ταβάνι σου με άλλα λόγια) και δεν μας πεις τι προτιμας ανάμεσα σε windows phones και android, δυστυχώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε αρκετά. Μη γελιόμαστε, κινητό θες να αγοράσεις, όχι φωτογραφική μηχανή...απο τι στιγμή που αγοράζεις κινητό, πρέπει να σε νοιάζουν λίγο ως πολύ και τα υπόλοιπα specs εκτός κάμερας. Χρόνια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχεις!

• Like 1
Δημοσ.

Το budget ειναι το πολυ 100, το zte blade g μου αρεσε σαν συσκευη κ το hand on που ειδα απλα δε ξερω αν κολλαει η θα κολλαει μετα 2 μηνες.δε θελω ποιοσ ξερει τι καμερα απλα μην ειναι χαλια.. android k windows δεν εχω θεμα

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα κολλάει. Με 100 ευρώ smartphone, θεωρείται από μέτριο έως και κακό...δεν θα στο κρύψω. απο κει και πέρα το τι δουλειά έχει γίνει στη κάμερα του κινητού εξαρτάται από την κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με μια πρόχειρη σκέψη και ματιά νομίζω είναι καλύτερο να ψάξεις σε κάποιο sony ή ακόμη και zte. Ας απαντήσουν κι άλλοι αν έχουν κάποια άλλη γνώμη. 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να σου εγγυηθώ ότι δεν θα κολλάει. Με 100 ευρώ smartphone, θεωρείται από μέτριο έως και κακό...δεν θα στο κρύψω. απο κει και πέρα το τι δουλειά έχει γίνει στη κάμερα του κινητού εξαρτάται από την κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Με μια πρόχειρη σκέψη και ματιά νομίζω είναι καλύτερο να ψάξεις σε κάποιο sony ή ακόμη και zte. Ας απαντήσουν κι άλλοι αν έχουν κάποια άλλη γνώμη. 

Είσαι λάθος φίλε μου... 100€ ανδρόιντ μπορεί να θεωρείται κακό και να κολλάει... 100€ wp μπορεί να μη θεωρείται high end αλλά δεν κολλάει... σε λούμια 520 με διπύρηνο και 512 ραμ τρέχω despicable me minion rush και δεν κολλάει καθόλου, παραμόνο αργεί λίγο στο loading... όταν το ίδιο παιχνίδι σε galaxy tab 2 λαγκάρει λίγο μεν εμφανώς δε...

Τώρα για το κινέζικο που προτείνει ο φίλος... εγώ δε θα πήγαινα σε wp τρίτου κατασκευαστή γιατί εκεί μπορεί να έχει όντως κολλήματα.

Δημοσ.

Τι μόνο παράπονο που είχα διαβάσει για το archos ήταν η έλλειψη της ελληνική γλώσσας. Αλλά αργότερα μπορείς να την προσθέσεις μέσω firmware update.

Δημοσ.

Τι μόνο παράπονο που είχα διαβάσει για το archos ήταν η έλλειψη της ελληνική γλώσσας. Αλλά αργότερα μπορείς να την προσθέσεις μέσω firmware update.

ε ας πάει εκεί τότε...

Δημοσ.

Το Archos το έχω εδώ και ένα μήνα

Τα αξίζει τα λεφτά του και μου άρεσε η αντιμετώπιση από την εδώ αντιπροσωπία του στο θέμα με τα Ελληνικά (έχει πλέον κανονικά)

αλλά αν μπορείς δώσε 19 παραπάνω για αυτό:http://www.nok-shop.gr/eshop/shop/microsoft/microsoft-lumia-535-black-dual-sim/

Για εμάς τους άνω των 45 τα Windows φαίνονται ποιο εύκολα από τα android

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...