johnyb98 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά! SAMSUNG Galaxy Trend Plus GT-S7580 Android 4.2.2 Ψάχνω εφαρμογή-εφαρμογές (ας έχω εναλλακτικές) που να κάνουν battery calibration, χωρίς, όμως, να χρειάζεται root. Καμία ιδέα; Ευχαριστώ!
overpower Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Ασε το να ξεφορτησει, ειναι το ιδιο πραγμα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 battery calibration, χωρίς, όμως, να χρειάζεται root. Δεν γινεται κατι τετοιο. Επεμβαινεις σε αρχειο συστηματος για να γινει αυτο και η προσβαση γινεται μεσω root access. Επισης μεταφερω το θεμα στο Mobile Software.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 στο τάμπλετ της υπογραφής έχω χρησιμοποιήσει την παρακάτω εφαρμογή,η οποία δεν χρειάζεται root, και είδα διαφορά μιας και απο ένα σημείο και μετά η μπαταρία του έπεφτε με το παραμικρό.Placebo η όχι,δεν γνωρίζω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration
johnyb98 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 στο τάμπλετ της υπογραφής έχω χρησιμοποιήσει την παρακάτω εφαρμογή,η οποία δεν χρειάζεται root, και είδα διαφορά μιας και απο ένα σημείο και μετά η μπαταρία του έπεφτε με το παραμικρό.Placebo η όχι,δεν γνωρίζω. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ignisoft.battery.calibration Να σου πω και γω αυτήν ακριβώς θέλω να χρησιμοποιήσω. Αλλά, από το σχόλια των χρηστών είδα από πολλούς ότι χρειάζεται το rooting και δεν την κατέβασα καν. Πολλοί έχουν δοκιμασει, αλλά σε κανέναν δε δουλεύει λόγω root. Δεν ξέρω. Ίσως στο tablet σου να δούλεψε χωρίς root. Με το root δεν έχω πρόβλημα. Μπορώ με λίγο googling να το βρω. Απλά, το κινητό είναι ακόμη σε εγγύηση. Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική να καλιμπράρω τη μπαταρία σε άλλο κινητό. Αλλά δεν έχω κάποιον με κινητό που δουλεύει την ίδια. Για την ώρα, θα κάνω αυτό που προτείνει ο φίλος μας ο Συριανός:drain & ξαναγέμισμα. Είναι απαραίτητο να την καλιμπράρω. Το κινητό το έχω απ' τον Μάρτη. Μόνο 9 μήνες και η μπαταρία ρίχνει τις μονάδες της σαν καταιγίδα. Απαράδεκτο!!!
Xristaras12 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 τη συγκεκριμένη εφαρμογή την έχω τρέξει σε htc wildfire s sony xperia sole κ άλλο ένα htc φίλου(δεν θυμάμαι μοντέλο αυτή τη στιγμή-έχει ένα σήμα beats audio στο πίσω μέρος) όλοι μου είπαν ότι είδαν διαφορά στην μπαταριά τους προς το καλύτερο,καμία συσκευή δεν είχε rootαριστεί.
euxoulhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 calibration σε μπαταριες δεν υπαρχει και ειδκοτερα με εφαρμογες,απλα ειναι λογια του αερα.. σας χαλασε η μπαταρια; παρτε καινουργια και τελος.. ισα ισα με τις εφαρμογες περι ''calibration'' αποδυναμωνεται περισσοτερο την ισχυ της μπαταριας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα