ForThwWin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Γεια χαρα σε ολους σας. Θα ήθελα την γνωμη σας σχετικα με αυτο το Site: tablet . Ειμαι σχετικα ετοιμος να το αποκτησω απλα θα ηθελα μια γνωμη απο καποιον που ξερει κατι παραπανω σχετικα με αυτο. Αν καποιος μπορει να μ προτεινει καποιο καλυτερο σε αυτα τα λεφτα (απο ελληνικο μαγαζι) Ευχαρ'ιστως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 32GB emmc,2GB ram,10" ips display στα 199Ε,νομιζω οτι ειναι μια χαρα! Μονο απο αυτονομια δε ξερουμε πως ειναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForThwWin Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Καποιος αλλος που εχει αυτο το ταμπλετ ή εχει ακουσει κατι να μας πει μια γνωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν το έχω εγω,πάντως που το δούλεψαν κάνα δεκάλεπτο στον κωτσοβολος που είχα παει μια χαρά είναι.δεν κολλαγε πουθενά,αξιοπρεπείς οθόνη και windows σε τιμή 199€ μια χαρά ηταν.αν δεν είχα 10αρι άνετα το έπαιρνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 http://forum.oktabit.gr/forums/mobile/tablets-smartphones http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=9d7c5dea14e1801588ca4a4c8daf4257&t=402870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForThwWin Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Τελικά παιδεία το πηρα το εχω εδώ και τρεις ώρες μια πρώτη εντύπωση είναι πολυ καλή. Η οθόνη είναι αρκετά καλή και φωτεινή, σε κάποια απαιτητικά προγράμματα τα πηγαινει αρκετά καλά. Το προτιμώ για αγορά. Ειδικά με ενα στυλό για desktop χρήση πιστεύω η εμπειρία θα είναι υπεροχη. Για την μπαταρία δεν ξέρω να σας πω.!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ddimitra273 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Καλη χρονία σε ολους!.. Για να μην ανοιξω καινουριο θεμα, επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ γι'αυτο το tablet, οποίος το έχει δοκιμάσει ας μας πει λεπτομέρειες για την αυτονομία του.Εχω διαβάσει μονο 2 απόψεις κατόχων..Ο ένας μίλησε για 10-11 ώρες σερφαρισμα και κάποιος άλλος για 6..Τελικά τί αυτονομια έχει?..Καμμία βοήθεια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ForThwWin Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αν το δουλευεις ολη μερα σε σχεδον απλη χρηση (οχι games) δεν ειναι και το καλυτερο που εχω δει ειναι η αληθεια παντως εγω π το εχω στα υπολοιπα ειμαι καταευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα