exarhis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά Έχω πολλές απαιτήσεις από ένα site Που έχω και επέλεξα VPS. Πρέπει να πληρώνω 50 ευρώ το μήνα μαζί με το Cpanel. Για το managed θέλει άλλα 30 ευρώ το μήνα. Τι παραπάνω θα μου προσφέρει το managed μιας και το reboot είναι εύκολο να το κάνω και μόνος μου. Ευχαριστώ
thiva7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Τα πάντα σχετικά με το σερβερ σου θα στο ρυθμίζουν αυτοί για σένα, οτι πρόβλημα εμφανιστεί θα στο φτιάξουν για σένα. άλλα καλύτερα να μην βαλεις managed , υπάρχουν υπηρεσίες που με 35$ το μηνά κάνουν το ίδιο, και δεν είσαι αναγκασμένος να τους έχεις και κάθε μηνά , όποτε και αν τους χρειαστείς πληρώνεις . 1
noroute Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα, Γιατί σε ένα VPS που φιλοξενεί μόνο μία σελίδα να μπει cPanel το όποιο κοστίζει; Προσωπική μου άποψη θα είναι καλύτερα χωρίς cPanel και με manage προκειμένου να λύνονται προβλήματα και εργασίες που απαιτούν cPanel. Δεδομένου ότι μία ιστοσελίδα μεμονωμένα μπορεί να αποδώσει καλύτερα χωρίς cPanel με σχετικά tweaks.
exarhis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Το cpanel όντως το θέλω γιατί απλοποιεί στο μέγιστο τη λειτουργία του site. Δε μπορώ για να δημιουργήσω ένα e-mail να στέλνω e-mail στους τεχνικούς. Μιας και δεν γνωρίζω πολλά από server ώστε να τα κάνω μόνος μου
aposporis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε το http://vestacp.com/. Είναι δωρεάν. 1
thiva7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Καλά ναι άμα το σιτε του φίλου έχει 150.000+ την ημέρα νσι το cpanel δεν κάνει (υπο ππροϋποθέσεις )αλλά δεν νομίζω να έχει τόσο. Εγώ που έχω tube site και είχα σχεδόν 200.000 την ημέρα έκανα ένα δίκτυο σέρβερ για να είμαι οκ. τα απλά αρχεία της σελίδα τα είχα σε cpanel server άλλο για mysql και ένα nginx για τα αρχεία βίντεο και εικόνες . πέταγε το σιτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα