highpriest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οκ ρε σεις, το παιδί μπήκε να ρωτήσει ποιο να προτιμήσει απο δύο μοντέλα, διάβασε τι είπαμε και αποφάσισε στο ένα απο τα δύο.Case closed. Είναι άκομψο να του την λέμε για την επιλογή του επειδή δεν θα κάναμε την ίδια. 2
mpeliaris Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οκ ρε σεις, το παιδί μπήκε να ρωτήσει ποιο να προτιμήσει απο δύο μοντέλα, διάβασε τι είπαμε και αποφάσισε στο ένα απο τα δύο.Case closed. Είναι άκομψο να του την λέμε για την επιλογή του επειδή δεν θα κάναμε την ίδια. Δεν του την είπαμε για την επιλογή του αλλά είναι λάθος να ακούγονται ανακρίβειες τύπου σέρνοτανε με κιτ κατ. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.. Εν τέλη καλορίζικο το κινητό. Ότι και να διαλέγε σε αυτή την κατηγορία μια χαρά θα ήταν..
dieccast Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Οκ ρε σεις, το παιδί μπήκε να ρωτήσει ποιο να προτιμήσει απο δύο μοντέλα, διάβασε τι είπαμε και αποφάσισε στο ένα απο τα δύο.Case closed. Είναι άκομψο να του την λέμε για την επιλογή του επειδή δεν θα κάναμε την ίδια. τα εχει παιξει ο κοσμος φιλε! βαζει ενα κινητο πανω απο ολα και σπαμαρει!
Johnny_B Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δεν του την είπαμε για την επιλογή του αλλά είναι λάθος να ακούγονται ανακρίβειες τύπου σέρνοτανε με κιτ κατ. Κάτι που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.. Εν τέλη καλορίζικο το κινητό. Ότι και να διαλέγε σε αυτή την κατηγορία μια χαρά θα ήταν.. Ίσως το έθεσα και γω λάθος μη βαράτε,απλά διάβασα από διάφορα φόρουμ αυτές τις μέρες πολλά παράπονα για lag πριν την αναβάθμιση σε lollipop λόγο της οθόνης που είναι QHD. Δεν είναι ο λόγος αυτός που δεν το προτίμησα και ούτε είμαι φαν καμίας εταιρίας
StigmaX Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Βασικά πήρες ένα τηλ σε ίδιες διαστάσεις με το G3 αλλά με μικρότερη και χειρότερη οθόνη, χειρότερη κάμερα αλλά καλύτερη μπαταρία που όμως δεν είναι αποσπώμενη. Θεώρησες πιο σημαντικά τα 3G ραμ που όμως δεν προσφέρουν σημαντικά σε επιδόσεις και το ότι είναι αδιάβροχο ενώ δεν δήλωσες πως είσαι σέρφερ με τις ιστορίες τρόμου για την arvato. Τι να πω; καλορίζικο... Πολύ απλά επέλεξε το τηλέφωνο βάση της πρακτικοτητας και παραγόντων που έχουν πραγματικά σημασία και όχι με ψιψιψονια του μάρκετινγκ. Βλέπεις 1440p οθόνη στο g3 και κρίνεις ότι είναι καλύτερη... @@ είναι, πάνελ της κακιάς ώρας με φωτεινότητα χαμηλότερη από νόκια των 100€. Για το σχόλιο περί μπαταρίας τι να πω, αλλος το φορτίζει κάθε δύο μέρες, και άλλος κρατάει καβατζα τη δεύτερη στη τσέπη μην ξεμείνει. Δεν σου λέω ότι το g3 είναι κακό τηλέφωνο, αλλά το z2 είναι σαφέστατα καλύτερη επιλογή τεχνικά, τη στιγμή που έχουν την ίδια τιμή. 2
Johnny_B Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Πολύ απλά επέλεξε το τηλέφωνο βάση της πρακτικοτητας και παραγόντων που έχουν πραγματικά σημασία και όχι με ψιψιψονια του μάρκετινγκ. Βλέπεις 1440p οθόνη στο g3 και κρίνεις ότι είναι καλύτερη... @@ είναι, πάνελ της κακιάς ώρας με φωτεινότητα χαμηλότερη από νόκια των 100€. Για το σχόλιο περί μπαταρίας τι να πω, αλλος το φορτίζει κάθε δύο μέρες, και άλλος κρατάει καβατζα τη δεύτερη στη τσέπη μην ξεμείνει. Δεν σου λέω ότι το g3 είναι κακό τηλέφωνο, αλλά το z2 είναι σαφέστατα καλύτερη επιλογή τεχνικά, τη στιγμή που έχουν την ίδια τιμή. Οποίο και να έπαιρνα από τα δύο ξέρω ότι θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος απλά έκρινα ότι μου ταιριάζει καλύτερα το Z2.Γενικά μετά το s3 και το Motorola g να έπαιρνα θα μου φαινόταν κορυφαίο.Το θεωρώ πολύ αποτυχημένο κινητό,παρότι το κράτησα 1μιση χρόνο δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.Πάντως η σου στην ποιότητα κατασκευής είναι πολύ μπροστά,έχω πάθει πλάκα γιατί πάντα όλα μου τα κινητά ήταν πλαστικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα