Προς το περιεχόμενο

Lg 32 gb ή xperia Z2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδιά βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα ανάμεσα στις 2 συσκευές και ενώ τις έχω δει από κοντά δίπλα δίπλα δεν μπορώ να αποφασίσω...

Το κινητό θέλω να το κρατήσω τουλάχιστον 2 χρόνια γιατί έχω το galaxy s3 1μιση χρόνο και μου έχει βγάλει την παναγία παρότι ρουταρισμένο και με nova launcher.Το θέλω για internet και ταινίες κυρίως και μετά όλα τα άλλα.

Το lg από την μια το θέλω γιατί έχει τρομερή οθόνη,5,5 ίντσες,αποσπώμενη μπαταρία και όμορφο interface αλλά από την άλλη το Ζ2 έιναι αδιάβροχο,καλύτερη μπαταρία και πιο φθηνό.Το πρόβλημα με την σονυ είναι ότι κάθε 6 μήνες βγάζει συσκευές και μετά την lollipop βλέπω να το αφήνει στην τύχη του το κινητάκι ενώ το lg το φοβάμαι γιατί με την οθόνη που έχει θα αρχίσει να έχει κολλήματα με τον καιρό σαν το s3 και είναι και πλαστικούρα.

Δώστε μου τα φώτα σας γιατι έχω τα λεφτά στο χέρι και δεν μπορώ να αποφασίσω

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Το g2 σε 2 χρόνια δύσκολα θα καταφέρεις να το κολλήσεις. Όπως και το Ζ2.

Ζύγισε οθόνη, ποιότητα κατασκευής, αυτονομία κλπ και αποφάσισε. Οποίο και να πάρεις δε θα το μετανιώσεις. Πάντως έχω την εντύπωση ότι το Ζ2 δεν δικαιολογεί τόσο την διάφορα χρημάτων. Απο αυτονομία όμως τα σπάνε και οι 2 συσκευές. Την αποσπώμενη μπαταρία δεν την θεωρώ κριτήριο επιλογής.

Θέσε προτεραιότητες. Ουτως ή άλλως όλοι στο τέλος το πιο ομορφο επιλέγουμε :P

(Εξαιρούνται κάτοχοι moto g)

Δημοσ.

Για το g3 έλεγα αλλά έκανα λάθος στον τίτλο και δεν το έγραψα. Πιο πολύ κλείνω στο LG γιατί το z2 έχει παλιώσει ήδη με την άφιξη του z4 σε ένα μήνα

Δημοσ.

Στο περί αναβαθμισεων που αναφέρεις... Η Sony ανακοίνωσε πως όλη η σειρά Z θα πάρει lollipop. Ακόμα και το δύο χρονων Z. Η LG δεν έχει κάνει την παραμικρή αναφορα για το αντίστοιχο Optimus g και ας είναι 6 μήνες νεότερο μοντέλο.

Ότι και να πάρεις θα παλιωσει. Ταυτόχρονα θα σκάσουν όλες η ναυαρχίδες στην αγορά. Η ημερομηνία έχει να κάνει καθαρά με τη διαθεσιμότητα του 810.

Δημοσ.

Το πρόβλημα με το sony δεν είναι οι αναβαθμίσεις. Διαβάζω ότι η sony δίνει και θα δίνει κανονικά.

Το θέμα είναι όμως μην σου πάθει κάτι και χρειαστεί να πας για σέρβις. Ακούγονται  ιστορίες τρόμου για το σέρβις της sony.

Δημοσ.

Τελικά παράγγειλα το Z2 και σε 1 ώρα θα πάω να το παραλάβω.Στα 336 ευρώ το βρήκα και ελπίζω να μη το μετανιώσωwink.gif

Βασικά πήρες ένα τηλ σε ίδιες διαστάσεις με το G3 αλλά με μικρότερη και χειρότερη οθόνη, χειρότερη κάμερα αλλά καλύτερη μπαταρία που όμως δεν είναι αποσπώμενη.

Θεώρησες πιο σημαντικά τα 3G ραμ που όμως δεν προσφέρουν σημαντικά σε επιδόσεις και το ότι είναι αδιάβροχο ενώ δεν δήλωσες πως είσαι σέρφερ με τις ιστορίες τρόμου για την arvato. Τι να πω; καλορίζικο...

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.Κοίτα η οθόνη του g3 μου άρεσε καλύτερα αλλά βρήκα πολλά συν στο Ζ2 όπως η ποιότητα κατασκευής,είναι αδιάβροχο,καλύτερη μπαταρία και έμαθα πως παίρνει πιο εύκολα ενημερώσεις από ότι τα LG.Ήδη η αναβάθμιση που έκανα από το galaxy s3 είναι τεράστια οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο θα μου έδινε το LG.Όσο για την αρβατο που λες ελπίζω να μη μπλέκω και να πάνε όλα καλά �

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε.Κοίτα η οθόνη του g3 μου άρεσε καλύτερα αλλά βρήκα πολλά συν στο Ζ2 όπως η ποιότητα κατασκευής,είναι αδιάβροχο,καλύτερη μπαταρία και έμαθα πως παίρνει πιο εύκολα ενημερώσεις από ότι τα LG.Ήδη η αναβάθμιση που έκανα από το galaxy s3 είναι τεράστια οπότε δεν μπορώ να καταλάβω τι καλύτερο θα μου έδινε το LG.Όσο για την αρβατο που λες ελπίζω να μη μπλέκω και να πάνε όλα καλά �

το g3 έχει πάρει ήδη το lollipop. Δεν θυμάμαι κάποιο Samsung ή Sony να έχει πάρει lollipop. Και από Γενάρη ακούγεται και για το g2
Δημοσ.

Το πήρε μάλλον γρήγορα γιατί σερνότανε με το κιτ κατ από ότι είχα ακούσει.Τελοσπαντων μια χαρά είναι το Z2 θα πάρει και αυτό αναβάθμιση κάποια στιγμή και αν το βαρεθω το πουλάω.Μια χαρά τίμιο κινητό είναι για τα λεφτά του

• Like 1
Δημοσ.

Το πήρε μάλλον γρήγορα γιατί σερνότανε με το κιτ κατ από ότι είχα ακούσει.Τελοσπαντων μια χαρά είναι το Z2 θα πάρει και αυτό αναβάθμιση κάποια στιγμή και αν το βαρεθω το πουλάω.Μια χαρά τίμιο κινητό είναι για τα λεφτά του

Λάθος είχες ακούσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...