Προς το περιεχόμενο

πριν το format

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα την βοήθεια σας ! έχω ένα πρόγραμμα που περνάω της αποδείξεις  το receipts124 .το πρόγραμμα κρατάει τα στοιχεία ( αφμ όνομα κτλ) και δεν χρειάζεται να τα ξαναγράφω . θέλω να κάνω φορματ άλλα δεν θέλω να χάσω αυτά που έχει στο πρόγραμμα υπάρχει τρόπος να τα σώσω ?

Δημοσ.

Δεν εχει δυνατοτητα για εξαγωγη στοιχειων χρηστη και επειτα μετα το φορματ οταν ξαναπερασεις το προγραμμα να κανεις εισαγωγη? (export >> import)

Δημοσ.

αποθηκεύει, και σε excel! τα έχω σε εξωτερικό σκληρό ! είχα κάνει παλιά φορματ και έτρεξα όλους τους μήνες που είχα κρατήσει αλλά δεν πέρασε πάλι τα στοιχεία. και φτου και από την αρχή :/

Δημοσ.

Μήπως κρατάει τίποτα μέσα στον φάκελο εγκατάστασης; Δες αν έχει αρχεία με πρόσφατη ημερομηνία τροποποίησης. Αν ισχύει, μπορείς να κρατήσεις όλον τον φάκελο σε στικάκι και μετά την εγκατάσταση να αντιγράψεις στα αρχεία πίσω στον φάκελο του.

Δημοσ.

δεν έχει τίποτα πρόσφατο ! έχει ένα Receipts εφαρμογή, ένα unins000 εφαρμογή , και ένα unins000.dat  αρχειο dat  ,και τα 3 ημερομηνία 23 -2 -14.

Δημοσ.

Δοκίμασε με το Process Explorer (free) να δεις ποια αρχεία έχει ανοιχτά η εφαρμογή (την ώρα που τρέχει φυσικά).

Κατέβασε το, αποσυμπίεσε το και τρέξτο. Βρες την εφαρμογή Receipts και επέλεξε την. Πάτα από το μενού View->Show lower pane και δε ποια files έχει ανοιχτά.

Δημοσ.

Είναι αυτονόητο. Τον φάκελο C:\ProgramData\Αποδείξεις

Απ' ότι βλέπω χρησιμοποιεί το αρχείο PC_2014.rcpt και μέσα πρέπει να έχει και για προηγούμενα χρόνια.

Δημοσ.

τα rcpt τα έχω σε εξωτερικό σκληρό ! παρόλο που τα έχω  άλλου τα rcpt, τα στοιχεία κάθε μαγαζιού με το που γράψω ένα δυο νούμερα  του αφμ μου βγάζει αυτά  που είχα γράψει να επιλέξω  τα έχει στην μνήμη το πρόγραμμα και με διευκολύνει στον καινούργιο μηνά-απόδειξη .άρα αν  μετά το φορματ βάλω εκεί τα rcpt  θα μου βγάζει τα πιθανά ?

Δημοσ.

Ο μόνος τρόπος να το σιγουρέψεις είναι να το δοκιμάσεις. Αν έχεις πρόσβαση σε άλλο υπολογιστή μετέφερε το πρόγραμμα και τα αρχεία και δες τι θα γίνει. Αν δεν έχεις πρόσβαση στήσε ένα virtual box και κάνε μια δοκιμαστική εγκατάσταση τα win και βάλε εκεί το πρόγραμμα.

Δημοσ.

τελικά η λύση ήταν να πάρω τον άδειο φάκελο αποδείξεις ( άδειο γιατί έχω σε εξωτερικό σκληρό  τα αρχεία ) από το παλιό πρόγραμμα και να το βάλω  στο νέο πρόγραμμα. έκανα εχθές format και όλα ok  κράτησε όλα τα αφμ και στοιχεία, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...