Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη σκοπεύω να παρω υπολογιστή απο το e-shop και μαλλον θα τους βάλλω να τα συναρμολογήσουν, θελω να ρωτήσω εσας που ξέρετε απο αυτα αν η συναρμολόγηση απο τα e-shop είναι εντάξει και θα μου φτιάξον το pc όπως θέλω...

Δημοσ.

Εμενα μια χαρα μου το φτιαξανε και μου δωσανε και τα κουτια απο το καθε κομματι.

Αυτο που δεν μπορεις να ξερεις ομως ειναι αν βαζουνε καινουργια η "μεταχειρισμενα" εξαρτηματα αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι σοβαροι και δεν κανουν απατεωνιες.

Δημοσ.

Λογικα στην αποθηκη που εχουνε και μετα στο φερνουνε ετοιμο στο καταστημα να το παραλαβεις η να στο στειλουν.Τωρα αν μπορεις να σαι μπροστα δεν το ξερω.Μπορεις να τους ρωτησεις ομως.

Δημοσ.

Αν σου δωσουν τα κουτια δεν μπορουν να βαλουν μεταχειρισμενα.Παλιοτερα κατι καταστηματα δεν εδιναν τα κουτια επειδη εβαζαν αυτα που επεστρεφαν ανοιγμενα κτλ και δεν μπορουσαν να τα πουλησουν.Αλλα ναι το κουτι θα σου ερθει με τις ζελατινες (μαλλον δεν ξερω :P) και τα εξαρτηματα μεσα.Δεν νομιζω ομως να κανουν τοσο χοντρη μαλακια :P.Να εισαι μπροστα δεν γινεται γιατι οπως ειπαν συναρμολογειται στην αποθηκη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Παρε ενα φιλαρακι σου που να ξερει 5 πραγματα. Δεν υπαρχει ποιο ευχαριστη στιγμη να συναρμολογεις το καινουριο σου pc πινοντας καφεδακι.

Απο οσο ξερω δεν κανουν τετοιες απατεωνιες. Γενικα το e-shop ειναι πλεον απο τα ποιο αξιοπιστα.

• Like 2
Δημοσ.

Παρε ενα φιλαρακι σου που να ξερει 5 πραγματα. Δεν υπαρχει ποιο ευχαριστη στιγμη να συναρμολογεις το καινουριο σου pc πινοντας καφεδακι.

Αν ξερει 5 πραματα και πινει και καφε,βλεπω μετα να ανοιγει θεμα στην αναλογη καρτελα με τιτλο "πως να ισιωσεις πιν της μητρικης" η "κολλαει το pci στην καρτα γραφικων αν σπασει?"

• Like 3
Δημοσ.

Αν ξερει 5 πραματα και πινει και καφε,βλεπω μετα να ανοιγει θεμα στην αναλογη καρτελα με τιτλο "πως να ισιωσεις πιν της μητρικης" η "κολλαει το pci στην καρτα γραφικων αν σπασει?"

χααχαχαχαχα ωραιος..

Δημοσ.

Αν θες να ζησεις την εμπειρια το πως γινεται οπως ειπε και το παιδι απο πανω, βρες καποιο γνωστο σου που να ασχολειται καιρο και να το κατεχει πολυ καλα το αθλημα ομως (διοτι μετα θα κλαις αν κανει μ@@@) και θα περασει ευχαριστα η ωρα σου με καφεδακι οπως ανεφερε και θα δεις πανω κατω ολη την διαδικασια :-) Αν δεν εχεις, αφοβα απο τα eshop. Ειναι εμπιστο καταστημα και δεν θα σου κανουν πονηρια, θα ερθει σωστα ο υπολογιστης στα χερια σου. Πλεον ειναι αρκετα αξιολογο.

Δημοσ.

Η συναρμολόγηση του υπολογιστή δεν είναι απλό πράγμα,πάντα όμως σε συνάρτηση με το Hardware,και κυρίως το κουτί.

Εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι καμία "φάμπρικα" για συναρμολόγηση.Από την άλλη έχω δει τόσο ακραία λάθη εδώ μέσα,(μέχρι επεξεργαστή σε λάθος socket) που δεν μπορώ να προτείνω σε κάποιον χωρίς μια σχετικά καλή εμπειρία,να την τολμήσει.

Άρα η καλύτερη για εμένα λύση είναι ακόμα και επί πληρωμή σε έναν τεχνικό που εμπιστεύεσαι και έχεις δει δουλείες του.

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο ενημερωσα και του ειπα αν εχει καποιον κοντινο του που να το κατεχει παρα πολυ καλα και να ειναι γνωστης. Εννοειται οτι δεν ειναι απλο.

Δημοσ.

ελπίζω γιατί ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ένα pc άλλα άμα κάνουν απατεωνιά στο bios... αχ τους έφαγα :D τα γυρνάω όλα πίσω :P

το pc θα το συναρμολογήσω μόνος μου :D γιατί δεν είμαι και άσχετος :D, τώρα όσο για το eshop πρέπει να είναι πολύ αξιόπιστο γιατί όλοι από εκεί παραγγέλνουν και έχουν καλές κριτικές εκεί.

άλλα κάνουν λίγη ώρα να βρουν παραγγελίες εδώ και 2-3 ώρες έχω παραγγέλλει τπτ ακόμα σε εξέλιξη :D

Δημοσ.

Χθες μου ήρθε ένα σύστημα συναρμολογημένο από e shop. Σε αντίθεση με πλαίσιο που είχα πάρει παλαιότερα, μου είχαν βάλει σε μια σακούλα όλα τα κουτιά από όλα τα κομμάτια κάτι που μου έκανε θετικότατη εντύπωση. Το σύστημα δουλεύει ρόλοι ενώ του πλαισιού ήταν doa ο σκληρός δίσκος και πρώτη μέρα το κουβάλησα πίσω. Ίσως να ήταν σύμπτωση αλλά πολύ πιθανόν να φόρτωσε κανά τσακάλι τον δικό του τον σάπιο και κράτησε το καινούριο. Καταλαβαίνεις οπότε ότι είναι και θέμα τύχης που θα πέσεις.

Δημοσ.

γενικά δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις το pc μόνος σου αλλά εγώ παράδειγμα δεν μπορώ να βιδώνω καλά και φοβάμαι όπως το κάνω μην κοπανάω τα πράγματα και τους φέρομαι άσχημα. :P

Δημοσ.

γενικά δεν είναι δύσκολο να φτιάξεις το pc μόνος σου αλλά εγώ παράδειγμα δεν μπορώ να βιδώνω καλά και φοβάμαι όπως το κάνω μην κοπανάω τα πράγματα και τους φέρομαι άσχημα. :P

Σε καταλαβαινω.Ειδικα βλεπω μερικους τα πετανε απο εδω και απο εκει δεν προσεχουν καθολου και τα εξαρτηματα λειτουργουν αψογα σπασμενα και μερικες φορες βλεπω τα δικα μου σαν καινουργια να υπολειτουργουν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...