xjps Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Αγαπητοί συμφορουμίστες καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ πολλά σε ´ολους. Αντιμετωπίζω το παρακάτω θέμα. Έχω συνδέσει τον φορητό μου, MacBook Pro 17" με τη έξοδο που εχει DVI στην τηλεόραση, Samsung 55 Led στην είσοδο HDMI. Η εικόνα λειτουργεί κανονικά αλλά δεν υπάρχει ήχος στην TV. Δοκίμασα να βάλω έξτρα καλώδιο ήχου απο το Mac στην TV αλλά και πάλι δεν υπάρχει ήχος. Κάποια ιδέα...;; Ευχαριστώ Sent from my iPhone using Insomnia
Ailuros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Είναι η τρίτη ίδια ενότητα που ανοίγεις και συν τοις άλλοις σε εντελώς άσχετο subforum. Στο τέταρτο χτύπημα ξεχιονίζεις αφιλοκερδώς την αυλή του insomnia. 1
STORM1978 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Το DVI δεν μεταφέρει ήχο μόνο το HDMI. Οπότε θα χρειαστείς να βάλεις και ένα καλώδιο 'καρφί από την έξοδο ακουστικών του MacBook σου στην αντίστοιχη είσοδο της Samsung και μετά να διαλέξεις μέσα από το μενού της Samsung στην καρτέλα του ήχου ως πηγή την εξωτερική ή όπως αλλιώς την περιγράφει.
xjps Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 <p>Είναι η τρίτη ίδια ενότητα που ανοίγεις και συν τοις άλλοις σε εντελώς άσχετο subforum. Στο τέταρτο χτύπημα ξεχιονίζεις αφιλοκερδώς την αυλή του insomnia.</p> Δεν ειναι δικό μου το φταίξιμο. Το application για iPhone ειναι προβληματικό.... Κολλάει στην αποστολή του μηνύματος και το στέλνει 3 φορές. Πάντως αγριεμένο σε ακούω δεν πήρες δώρο ή σε μάλωσε η μαμά σου...;;! Sent from my iPhone using Insomnia <p>Είναι η τρίτη ίδια ενότητα που ανοίγεις και συν τοις άλλοις σε εντελώς άσχετο subforum. Στο τέταρτο χτύπημα ξεχιονίζεις αφιλοκερδώς την αυλή του insomnia.</p> Έχω πάθει το ίδιο και σε αλλο subforum μπορεις να το διαγράψεις χωρίς να πουλάς εξυπνάδα. Ειναι δύσκολο να καταλάβεις πως κατι παει στραβά...;;;; Μάλλον ε...!!;;; Sent from my iPhone using Insomnia <p>Το DVI δεν μεταφέρει ήχο μόνο το HDMI. Οπότε θα χρειαστείς να βάλεις και ένα καλώδιο 'καρφί από την έξοδο ακουστικών του MacBook σου στην αντίστοιχη είσοδο της Samsung και μετά να διαλέξεις μέσα από το μενού της Samsung στην καρτέλα του ήχου ως πηγή την εξωτερική ή όπως αλλιώς την περιγράφει.</p> Αδελφε ευχαριστω, έτσι ακριβώς το έκανα αλλά το καρφί δεν αποδίδει εκεί ειναι το πρόβλημα. Μήπως φαντάζεσαι γιατι...;; Sent from my iPhone using Insomnia
Ailuros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειναι δικό μου το φταίξιμο. Το application για iPhone ειναι προβληματικό.... Κολλάει στην αποστολή του μηνύματος και το στέλνει 3 φορές. Πάντως αγριεμένο σε ακούω δεν πήρες δώρο ή σε μάλωσε η μαμά σου...;;! Sent from my iPhone using Insomnia Έχω πάθει το ίδιο και σε αλλο subforum μπορεις να το διαγράψεις χωρίς να πουλάς εξυπνάδα. Ειναι δύσκολο να καταλάβεις πως κατι παει στραβά...;;;; Μάλλον ε...!!;;; Sent from my iPhone using Insomnia Προφανώς αστειεύτηκα όταν ανέφερα αυλή και ξεχιόνισμα. Αν εσύ τώρα για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνεις με το κινητό σου δεν σου φταίει ο υπόλοιπος κόσμος, μάζεψε τον τόνο σου και ζήτα αν μη τι άλλο συγγνώμη που πρέπει άλλοι χωρίς λόγο να μαζεύουν τα σκουπίδια σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα