BritGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Χρόνια πολλά σε όλους. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό, το οποίο κοστίζει στην Ελληνική αντιπροσωπεία 115 ευρώ. Δεν μπορώ να βρω πουθενά την τιμή SAR του, ούτε κριτικές, αλλά έχει καλές κάμερες (ειδικά η μπροστινή η οποία με software φτάνει τα 5mpixel). Το έχω βρει εδώ: http://www.ioceanmobiles.gr/index.php/phones/iocean-x1 Με ενδιαφέρει να παίζει σωστά το skype και το viber, να έχει PlayStore και να λειτουργεί σωστά το GPS. Το έχει κανείς να μας πει την άποψή του; Σας ευχαριστώ.
liopp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 εχει φιλε πολυ μικρη μπαταρια,με 1600 mah δεν πας πουθενα
BritGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Η μπαταρία δεν με προβληματίζει, γιατί πάντα αγοράζω δύο. Έτσι κι αλλιώς, το Galaxy S Advance που έχω τώρα έχει 1500 mah μπαταρία, και με full χρηση (δεδομένα & wifi σε λειτουργία), μου βγάζει τουλάχιστον μια ολόκληρη μέρα, με 2 ώρες χρήσης skype και viber καθώς και κανονικών κλήσεων. Με κλειστό το 3g έχω μπαταρία για 2,5 ημέρες. Θα προτιμούσα να μην ξαναπάρω Samsung, τα τηλέφωνα της οποίας επιλέγω σχεδόν αποκλειστικά λόγω χαμηλού SAR. Προσπαθώ να μειώσω λίγο το κόστος κτήσης γιατί θα αγοράσω αρκετά, για επαγγελματική χρήση.
liopp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 οκ παρολα αυτα θα σε προτεινα να δεις κριτικες Site: εδω περα και αν σε αρεσει παρτο.παντως το κινητο φαινεται ωραιο.
BritGreek Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2014 Έχω διαβάσει το thread στο myphone. Δεν λέει κανείς αν έχει play store και δεν βρίσκω το sar πουθενά. Στην ουσία τα τηλέφωνα τα χρησιμοποιούμε κυρίως για skype και viber γιατί ταξιδεύουμε πολύ στο εξωτερικό. Το καλό είναι ότι οι συσκευές είναι rooted, αν κατάλαβα καλά.
highpriest Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για επαγγελματική χρήση και αρκετά τεμάχια θα πάρεις...iocean; Δεν κοιτάς σε κανα lenovo καλύτερα που είναι και σκυλιά; Αν μάλιστα θέλεις πολλά κομμάτια πάρε και τηλέφωνο στο μαγαζί που θα βρεις κάποια καλή τιμή και ζήτα ακόμη καλύτερη.
BritGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Για επαγγελματική χρήση και αρκετά τεμάχια θα πάρεις...iocean; Δεν κοιτάς σε κανα lenovo καλύτερα που είναι και σκυλιά; Αν μάλιστα θέλεις πολλά κομμάτια πάρε και τηλέφωνο στο μαγαζί που θα βρεις κάποια καλή τιμή και ζήτα ακόμη καλύτερη. Αν υπαρχει lenovo με 115 ευρω, καλη μπροστινη καμερα και χαμηλο sar, δωσε μου λινκ. Δεν παω να παραγγειλω τηλεφωνο απο Κινα, αλλα συσκευη με αντιπροσωπεια και service εδω. Εκπτωση για 10-20 επωνυμες συσκευες δεν κανει κανεις απο οσους ρωτησα. Κοβουν το πολυ 5-10 ευρω και αν.
Elysian Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 http://www.etotalk.com/iocean-x1_p6886.htmlαυτο δεν ειναι?
BritGreek Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αυτο ειναι. Σωστος. Το εχει κανεις εδω στο forum να μας πει αν παιζουν σωστα skype & viber;
Elysian Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 καλυτερα ρωτα στο myphone εκει εχουν και θεμα για το συγκεκριμενο κινητο οπως εχει γραψει πανω..... παντως καλο σαν κινητακι φαινεται
BritGreek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Κι εμένα μου φαίνεται μια χαρά, ειδικά σ' αυτή την τιμή. Η οθόνη του ίσως είναι ένα θέμα (αν και λένε ότι έχει πολύ καλά χρώματα και φωτεινότητα), γιατί διάβάζω ότι δεν έχει προστασία για γρατζουνιές. Και πάλι, όμως, στα 115 μου φαίνεται εξαιρετικό για τιμές Ελλάδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα