Προς το περιεχόμενο

Lenovo Vibe X2 ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά!!!
θέλω να πάρω για τη κοπέλα μου το συγκεκριμένο κινητό από κινέζικο site...αλλά όπως αρκετοί έχουμε τις αμφιβολίες μας ακόμα.
Τι λέτε? αξίζει τα ~270 ευρω?
Τι παίζει με την εγγύηση απ αυτά τα site?
Απ όσο διάβασα υποστηρίζει κανονικά 4G στη Ελλάδα αλλά καλό ειναι να ρωτήσω το site που θα παραγγείλω για σιγουριά έτσι?
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πολυ καλα τα σπεκς για την τιμη του.Με το 4G δεν ξερω τι γινεται.Με την εγγυηση συνηθως σου δινουν 1 χρονο απο το καταστημα αλλα πρεπει να το στειλεις Κινα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχει 250 στην Κινα και 500 στην Ελλαδα.
Πολλοι (σε αλλα φορουμ) εχουν επιστρεψει Λενόβο που τους τα ειχαν στειλει ως καινουρια και ηταν επισκευασμενα...
Δεν πιστεω οτι αξιζει να δωσεις 250 για τηλεφωνο που αν παθει κατι πρεπει να το στειλεις στην Κινα με δικα σου εξοδα και να μεινεις χωρις συσκευη για 1-2 τουλαχιστον μηνες (πηγαινε ελα χωρις χρονο επισκευης).

Με 250 ευρω παιρνεις αξιολογο τηλεφωνο στην Ελλαδα και οτι γινει πας με το αμαξι στην αντιπροσωπεια την ιδια μερα...
Απο την Κινα παρε ενα με 100 ευρω το πολυ, που αν σου χαλασει ή στο κλεψουν ή σπασει δεν θα κλαις και θα το αλλαξεις σε 1 χρονο με νεοτερο.

Να προτιμας κινητα του κιλου (που τα παιρνει πολυς κοσμος) και ειναι φτηνα.
Αν παρεις τελευταιο μοντελος γινεσαι εσυ "δοκιμαστης" για την εταιρεια και ψαχνεις ποια ρομ σου κανει, γιατι δεν φορτωνει το ταδε κλπ κλπ.
Ολα τα καινουρια εχουν παιδικες ασθενειες και επειδη η εταιρια βιαζεται να τα πουλησει, παιρνει την πιστοποιηση, με τα "προβλεπομενα" τεστ, τα βγαζει στην αγορα και τρεχουν αυτοι που τα αγορασαν να τα φτιαξουν.

• Like 1
Δημοσ.

κινηταρα τρελη! το ειχα δει απο κοντα και επαθα πλακα! σφαιρα με καλη καμερα πολυ δυνατη οθονη! τα 250 ειναι μια χαρα γιατι εχει πολυ καλα σπεκς αλλα ωστοσο ειναι αυτο που λεει ο kingsoft οτι αμα σου χαλασει η παθει κατι(αλλα προφανως μπορει να μην παθει τιποτα) θα εχεις ολοκληρη διαδικασια! 

Δημοσ.

Θα προτιμούσα 1000 φορές το G2 που και NFC έχει και μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερες κάμερες και Ελληνική εγγύηση. Πραγματικά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο σε αυτό το τηλ που δεν μπορείς να το βρεις στην Ελλάδα με ίδια λεφτά

Δημοσ.

Μέχρι 200 δολαρια από Κίνα τα δίνω έχω πάρει πολλά τηλέφωνα και πότε κανένα δεν χάλασε. Αλλά τώρα που λέει ο φίλος 100€ δεν θα είναι ότι καλύτερο ακόμα και από Κίνα.

Πάντως αν σου αρέσει πάρε το να το χαρείς είναι πολύ ωραίο τηλέφωνο.

Δες και σε Xiaomi που είναι ανώτερη έχει καλά τηλέφωνα.

Το 4g δουλεύει κανονικά Ελλάδα.

Δημοσ.

Εγώ πάλι στις 7-8 παραγγελίες που έχω κάνει από Κίνα, στις 3 το δέμα δεν έφτασε. Οπότε σε καμία περίπτωση δεν σου προτείνω να δώσεις τόσα λεφτά για τηλέφωνο από Κίνα, πόσο μάλλον όταν δεν έχεις εγγύηση στην ελλαδα/Ευρώπη.

Στα 250 αγοράζεις από Ελλάδα πολύ αξιόλογη συσκευή όπως το g2, το οποίο είναι κορυφαία συσκευή ακόμα και όταν συγκρίνεται με τις φετινές ναυαρχίδες.

Δημοσ.

Αυτό για τα μεταχειρισμένα Lenovo, το έκανε για 2η φορά το Merimobiles. Εγώ σαν μαγαζί δεν το προτείνω καθόλου!!! Υπάρχουν πάρα πολλά άλλα. Αγορά κινητού έως 100€ από Κίνα, δεν θα πάρει κάτι αξιόλογο. Ακόμα και για Κίνα, έχω αναφέρει πολλάκις, ότι πληρώνεις παίρνεις. Η Lenovo είναι πολύ καλή εταιρεία, αξιόπιστη, δεν θα έχει εγγύηση Ελλάδα, γιατί δεν εισάγεται επίσημα, αλλά θα έχει σίγουρα service επί πληρωμής. Εγγύηση έχει για 1 χρόνο, πράγμα που ισχύει για όλα τα κινεζομάγαζα και θα πρέπει να το γυρίσεις Κίνα. Εμένα πάντως η γυναίκα μου είχε μέχρι πρόσφατα το Κ900, κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε (πήρε τώρα το Xiaomi Redmi Note 4G, που το είχα πάρει σαν 2ο τηλέφωνο...). Πάντως στα λεφτά αυτά υπάρχουν άλλες 2-3 επιλογές που είναι αξιόλογες εάν σε ενδιαφέρει...

XIAOMI MI3 Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad Core 5.0 Inch FHD Screen Android 4.2 3G Smartphone 279$. Δεν είναι 4G, το έχω σαν κύριο κινητό (την 64GB έκδοση), από τον μάιο και είμαι κατευχαριστημένος. Η εταιρεία είναι εγγύηση και υπάρχει τεράστια ελληνική υποστήριξη στο λογισμικό του.

♦ 5 inch IPS screen, 1920*1080 pixels display
♦ Snapdragon 800 8274AB 2.3GHz Quad core
♦ Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900 & WCDMA 850/900/1900/2100 MHz
♦ 2 GB RAM + 16 GB ROM
♦ 13MP rear camera + 2MP front camera
♦ MIUI V5 base on Android 4.4

MEIZU MX3 16G EXYNOS 5410 Octa Core 5.1 Inch FHD Gorilla Glass Screen Android 4.2 3G Smartphone στα 268$

- 5.1 Inch IPS FHD Screen, 1800×1080 Pixel
- Exynos 5410 1.6GHz Octa Core
- Band: GSM 850/900/1800 WCDMA 850/2100 MHz, Support 3G Network
- 2 GB RAM + 16 GB ROM
- 8MP Back Camera + 2MP Front Camera
- Android 4.2 System

LENOVO SISLEY S90 Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 Quad Core 5.0 Inch AMOLED Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone στα 255$. Πιο οικονομική λύση από το vibe X2 με Snapdragon επεξεργαστή
- 5.0 Inch Screen, 1280*720 Pixels
- Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 1.7GHz Quad Core
- Band: GSM 850/900/1800/1900MHz, WCDMA 900/2100MHz, FDD-LTE 1800/2100/2600MHz, Support 2G & 3G & 4G LTE Network
- 1GB RAM + 16GB ROM
- 13 MP Back Camera + 8 MP Front Camera
- Android 4.4 System
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...